Basilisk V3 Pron saa tukemaan langatonta Qi-latausta erillisen pohjaan asennettavan lisäosan kanssa.

Razer on laajentanut hiirivalikoimaansa uudella Basilisk V3 Pro -pelihiirellä. Uutuus sijoittuu Basilisk-malliston huipulle ja tarjoaa muistakin saman hiirisarjan tuotteista tutun oikeakätisille suunnitellun muotoilun.

Razer Basilisk V3 Pron RGB-valaistus on sijoitettu hiiren alta loistavaksi, hiiren sensorina toimii Focus Pro 30K ja valmistajan kolmannen sukupolven optisille kytkimille luvataan 90 miljoonan klikkauksen elinikä. Yhteyden tietokoneeseen hiiri muodostaa langattomasti Razerin oman HyperSpeed Wireless -tekniikan kautta ja hiiri tukee myös valmistajan aiemmin julkaisemaa 4K-HyperPolling-vastaanotinta. Lisäksi Basilisk V3 Pro tukee myös Bluetooth-yhteyttä.

Vuoden 2019 Basilisk Ultimatesta tuttuun myös Basilisk-malliston uusin tulokas on mahdollista ladata USB-C-kaapelin lisäksi myös omalla telakallaan, joka uutuushiiressä on kuitenkin toteutettu langattomalla Qi-standardin latauksella latauspinnien sijaan. Lataustelakka tarjoaa myös sisäänrakennettuna 4K-HyperPolling-vastaanottimen, eli telakkaa käyttäessä pöydälle ei tarvitse asentaa useampia laitteita.

Qi-lataustukea varten hiiri tarvitsee pohjaan vaihdettavan Qi-latausta tukevan osan, jonka voi ostaa erikseen, minkä lisäksi se toimitetaan lataustelakan mukana.

Razer Basilisk V3 Pron myynti on alkanut 23. elokuuta 179,99 euron suositushintaan. Langatonta Qi-latausta tukevan pohjalevyn hiireen voi ostaa 24,99 euron hintaan ja kyseisen latauslevyn mukanaan tuovan lataustelakan puolestaan voi ostaa 99,99 euron suositushintaan. Lisäksi hiirestä tulee saataville myös pakettivaihtoehdot langattoman latauksen levyn kanssa 193,99 euron hintaan ja lataustelakan kanssa 249,99 euron hintaan.

Lähde: Razer

This site uses XenWord.
;