35 euron hintainen vastaanotin mahdollistaa yrityksen oman Viper V2 Pro -hiiren virkistystaajuuden nostamisen perinteisestä 1000 hertsistä 4000 hertsiin.

Razer on julkaissut uuden HyperPolling Wireless Dongle -vastaanottimen, joka toimii ainakin toistaiseksi vain valmistajan langattoman Viper V2 Pro -hiiren kanssa. Kyseinen vastaanotin tukee nimensä mukaisesti yrityksen HyperPolling-teknologiaa mahdollistaen 4000 hertsin virkistystaajuuden (polling rate) hiiren ja tietokoneen yhteyden välillä.

Vastaanotin on varustettu USB-C-liitännällä, joka mahdollistaa vastaanottimen kaapelin irrottamisen esimerkiksi hiiren lataamista varten tarvittaessa. Ohjelmiston osalta käytössä on tuttuun tapaan Razerin oma Synapse, jonka kautta vastaanottimen LED-valon toimintaa voi ohjata ja yhteyden virkistystaajuutta voi säätää. Ohjelmisto osaa säätää virkistystaajuuden automaattisesti pelatun pelin perusteella.

Razer HyperPolling Wireless Dongle on tullut myyntiin ainakin toistaiseksi vain Razerin omaan verkkokauppaan 34,99 euron hintaan.

Lähde: Razer

This site uses XenWord.
;