Testasimme tuoreeltaan OnePlussan uuden OnePlus 11 -älypuhelimen sekä OnePlus Buds Pro 2 -nappikuulokkeet.

OnePlus julkaisi tänään Intiassa OnePlus 11 -lippulaivapuhelimensa ja OnePlus Buds Pro 2 -nappikuulokkeensa globaaleille markkinoille. Ehdimme io-techissä tutustumaan laitteisiin hyvissä ajoin, minkä myötä nyt molempien uutuustuotteiden artikkelit ovat luettavissa tuoreeltaan.

Edullisimmillaan 879 euron suositushinnalla varustettu OnePlus 11 tarjoaa 6,7-tuumaisen 1440p-resoluution LTPO 3.0 -näytön, Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiirin ja joko 8 Gt RAM-muistia ja 128 Gt tallennustilaa tai 16 Gt RAM-muistia ja 256 Gt tallennustilaa. Puhelimen kamerajärjestelmä muodostuu 50 megapikselin pääkamerasta, 48 megapikselin ultralaajakulmakamerasta ja 32 megapikselin telekamerasta.

OnePlus Buds Pro 2 -nappikuulokkeet puolestaan kustantavat 179 euroa ja ne tarjoavat edeltäjästään tutun muotoilun, mutta uuden Dynaudion kanssa yhteistyössä luodun kaiutinjärjestelmän, kehitetyn vastamelutoiminnon sekä päivitetyt yhteysominaisuudet LC3-koodekilla ja tuella Googlen Spatial Audio -tilaäänimallinnukselle.

Lue artikkelit:

This site uses XenWord.
;