
Tämänhetkisessä markkinatilanteessa valmispelikoneen hankkiminen saattaa olla houkuttelevampaa kuin pitkään aikaan, sillä itselle mieluisen pelikoneen rakentaminen erilliskomponenteista saattaa olla käytännössä mahdotonta, mutta uutuuskomponentteja on jonkin verran saatavissa valmiskoneiden muodossa.
Käymme videolla läpi seikkoja minkä takia valmispelikoneen hankkiminen ei välttämättä ole järkevää ja mihin asioihin on erityisen tärkeää kiinnittää huomiota sellaista ostaessa. Videon tulevassa toisessa osassa tullaan käymään läpi asioita, jotka saattavat puoltaa valmiskoneen hankkimista.
Videolla käytämme esimerkkinä Lenovon valmispelikonetta, joka sisältää Ryzen 5 3600 -prosessorin, 8 Gt RAM-muistia, 256 Gt M.2 SSD-aseman, GeForce GTX 1650 Super -näytönohjaimen sekä Windows 10 Home -käyttöjärjestelmän.
Jos pidit videosta niin tilaa io-techin YouTube-kanava ilmaiseksi, kiitos!
Kyllä, tällä viikolla tulossa.
Viimeksi kun ostin kokeilumielessä olikohan Acerin valmistaman pelikoneen Gigantin Outletista, muistit olivat 2400Mhz (en muista oliko single- vai dual-channel), prosessorina 2. sukupolven Ryzen prosessori ja näytönohjaimena GTX 1070.
Ruudunpäivitys putoili CSGO:ssa alle 100:aan minimiasetuksillakin 1080p resoluutiolla, eikä BIOS- tai ajuripäivityksillä ollut mitään vaikutusta tuohon.
Pelikoneen hinta oli noin 400-500 euroa eli laitteistoonsa nähden hyvä, mutten koskaan löytänyt ratkaisua tuohon alhaiseen suorityskykyyn.
-onneton prossucooleri (ko. videon koneessa oli R7 3700X)
-1x 16GB DDR4-3200 muistikampa, syö Ryzenin suorituskykyä melkoisesti
-karvalakkimallin emolevy
-2070 Super, mutta blower-jäähyllä
Mikä parasta, kyseessä vieläpä Asuksen Strix-brändätty pelikone.
Meillä kaikilla on omat mielipiteemme ja minä olen tienkin oikeassa. Se on sinusta itsestäsi kiinni, koetko vai et
sen ongelmaksi. Jos "kumartaa" kaikille mielipiteille, on hetken päästä aivan sekaisin. Teet mahdollisuuksein mukaan niitä asioita joista itse pidät ja annat muiden tehdä omiaan.
Minusta on kiva osata tehdä itse, josta usein seuraa, että osaa monia asioita, mutta ei täydellesesti.
Ei se, että keskittää ajankäyttöään vain tiettyihin asioihin ole yhtään huonompi vaihtoehto, voi olla yksilöstä riippuen jopa fiksumpi tapa.
Jos homma ei muuten kiinnosta eikä ole ennestään hallussa, ei ton itsetekemällä "tuntipalkoille" välttämättä pääse.