Testaamme videolla kahden Verkkokauppa.comissa myytävän alle 50 euron hintaisen mekaanisen näppäimistön nopeutta, kirjoittamista ja pelaamista.

Tällä kertaa io-techin Youtube-kanavalla on testivuorossa on Verkkokauppa.comin omien LVLUP- ja Blackstorm-brändien alle 50 euron hintaiset mekaaniset näppäimistöt, joissa on käytössä Outemun punaiset linaariset kytkimet.

Videolla esitellään näppäimistöjen rakenne, kytkimet, valaistus ja ominaisuudet sekä suoritimme käytännön nopeus-, kirjoitus- ja pelitestit. LVLUP Strength +1 on jo pari vuotta vanha malli ja sen hinta laski juuri 39,90 euroon. Blackstorm Metal Mech 2019 on tämän kevään uutuus ja 49,90 euron hintainen.

Molemmissa näppäimistöissä on metallinen päällyslevy, joten niiden rakenne on jämäkkä ja näppäimet on taustavalaistu, mutta RGB-valaistus puuttuu. Blackstormin mukana toimitetaan kahdeksan sinistä tuntopisteellistä kytkintä, jotka voi halutessa vaihtaa lineaaristen tilalle.

Jos pidit videosta, tilaa io-techin YouTube-kanava ja anna kommenteissa palautetta niin kehitämme videokonseptia lisää, kiitos!

Katso video Youtubessa

This site uses XenWord.
;