Acer XV 252Q F:n natiivi virkistystaajuus on 360 hertsiä, mutta se on ylikellotettavissa markkinoiden huippuun yltävään 390 hertsiin saakka.

Acer on julkaissut uuden XV252Q F -nimeä kantavan 25-tuumaisen pelinäytön, jonka erikoisuutena toimii 390 hertsin virkistystaajuuteen ylikellotettuna yltävä näyttöpaneeli.

Acerin uutuusnäyttö on muiden valmistajan XV2-sarjalaisten tavoin ulkonäöltään hillityn musta. Se luottaa 25-tuumaiseen IPS-paneeliin Full HD -resoluutiolla ja 400 nitin kirkkaudella. Näytöllä on myös VESA DisplayHDR 400 -sertifikaatti. Uutuusnäyttö toistaa värit 8-bittisinä ja sen luvataan kattavan 99 prosenttia sRGB-avaruudesta. Kontrastisuhteeksi luvataan 1000:1.

Acer XV252Q F:n paneelin natiivi virkistystaajuus on muistakin tämän hetken nopeimmista näytöistä tuttu 360 hertsiä, mutta Acerin uutuuden erikoisuutena toimii ylikellotuskyky maksimissaan 390 hertsiin, mikä tekee XV252Q F:stä markkinoiden ensimmäisen 360 Hz:n rajan ylittävän pelinäytön.

Nopean virkistystaajuuden lisäksi pelaamiseen Acer tarjoaa 0,5 ms GtG (gray to gray) vasteajat ja AMD FreeSync Premium -sertifikaatin sekä VRR (Variable Refresh Rate) ja LFC (Low Frame Compensation) tuet. Tuettuna on myös VRB (Visual Response Boost), eli Acerin haamukuvia vähentävä tekniikka, joka sijoittaa mustan ruudun jokaisen oikean ruudunpäivityksen väliin. Liitännöiksi XV252Q F tarjoaa kaksi HDMI 2.0 -liitäntää, yhden DisplayPort 1.4:n ja 3,5 mm:n audioliitännän.

Acer ei ole julkistanut uutuusnäytön hintoja tai tarkempia myyntiintulon ajankohtia, mutta näyttö vaikuttaisi löytyvän jo muun muassa Jimm’s:n listoilta 469 euron hintaan.

Lähde: Acer, KitGuru

This site uses XenWord.
;