Radeon Software Adrenalin Edition 18.2.1 -ajureiden merkittävin uudistus on virallinen tuki Final Fantasy 12: The Zodiac Age -pelille.
AMD on julkaissut uudet Radeon Software Adrenalin Edition 18.2.1 -ajurit näytönohjaimilleen. Ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikki GCN-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia.
Radeon Software 18.2.1 -ajureiden merkittävin uudistus on virallinen tuki Final Fantasy 12: The Zodiac Age -pelille. Lisäksi ajurit korjaavat lukuisia aiempien ajureiden ongelmia esimerkiksi FreeSyncin suhteen. Ajureista löytyy luonnollisesti myös tiedossa olevia bugeja ja voit tutustua niihin sekä listaan kaikista korjatuista ongelmista ajureiden julkaisutiedotteessa.
Radeon Software 18.2.1 -ajurit ovat AMD:n sivuilta ladattuina versionumeroltaan 17.50.17.03 ja Windows Storesta ladattuna versiota 23.20.15017.3008.
Mielelläänhän näitä lukisi omaan rautaan liittyvinä, mutta kun viime vuonna ei ollut ylimääräistä näytönohjainhankintoihin ja hinnat sekä saatavuudet on nyt mitä on niin ei ihan lähikuukausina taida saada amdtä hankittua. Tosin ei se nvidiakaan ole kovin paljon helpompi.
Desktop
AMD julkaisi WHQL-version samoista ajureista, tiettävästi ainut ero alkuperäiseen 18.2.1-settiin on WHQL-leima
Särähtää omaan korvaan tämä "aivan luonnollista että on lista bugeja". Harmi että se on totta, molemmilla leireillä.
Niin kauan kuin ihmiset koodaavat ne ajurit ja ne pelit ja muut softat tulee niissä aina olemaan myös bugeja.
Lähinnä se että jo julkaisun aikaan tiedetään kasasta bugeja. Korjaisivat ne jo.
Ei sitä teknistä velkaa kannata kasvattamaan ruveta.
Jatkuvasti niitä korjataan ja moni korjaus voi tuoda mukanaan uusia bugeja ihan muissa jutuissa. Ainut tapa millä kaikki saataisiin ehkä korjattua olisi tehdä yksilölliset ajurit jok'ikiselle mahdolliselle softa- ja rautakonfiguraatiolle, mikä on mahdotonta toteuttaa.
Kaikessa softassa ja raudassa on bugeja. Jos kaikki bugit haluttaisiin korjata, ei tuotantoon koskaan saataisiin mitään.
Eiköhän AMD:llä ja Nvidialla ole selkeästi priorisoitu nuo bugit ja kun ongelmien määrä on tietyn rajan alla ja ei ole showstoppereita, niin uutta versiota pusketaan maailmalle.