AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen ja integroiduille grafiikkaohjaimille. AMD Software Adrenalin Edition 23.5.2 -ajurit ovat saatavilla Windows 10 ja 11 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön näytönohjaimia Polaris-arkkitehtuurista lähtien sekä Zen-prosessoreiden integroituja grafiikkaohjaimia.

AMD Software 23.5.2 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat tuki Diablo IV:lle ja suorituskykyoptimoinnit RX 7900 -sarjan näytönohjaimille Microsoftin Olive DirectML:n Stable Diffusion 1.5 -toteutukselle. Yhtiön mukaan ajurit parantavat suorituskykyä Stable Diffusionissa jopa kaksinkertaiseksi.

Tällä kertaa ajureissa ei ole mukana listattuja korjauksia. Tiedossa olevia bugeja ovat esimerkiksi RX 7000 -sarjalla esiintyvä normaalia korkeampi tehonkulutus lepotilassa tietyillä korkean resoluution ja virkistystaajuuden näytöillä ja joidenkin VR-sovellusten odotettua heikompi suorituskyky. Runescapessa saattaa esiintyä joillain kokoonpanoilla kaatuilua ja Nioh 2:ssa hetkellistä korruptoitumista eri ikkunoiden välillä hyppiessä. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä