Käyttäjäraporttien mukaan vaikka osassa tapauksista Apple onkin korjannut näytön takuuna ilmaiseksi, on useimmissa tapauksissa kieltäydytty korjauksesta.

Applen omalla M1-järjestelmäpiirillä varustetut MacBook-kannettavat ovat saaneet markkinoilla erittäin lämpimän vastaanoton. Nyt MacBookien vesillä näkyy kuitenkin myrskypilviä, sillä yhtiötä vastaan suunnitellaan joukkokannetta.

Migliaccio & Rathod LLP -lakitoimisto suunnittelee parhaillaan joukkokannetta M1-järjestelmäpiirillä varustettujen MacBook Pro- ja Air-kannettavien näytöistä. Yhtiön mukaan lukuisat käyttäjät ovat raportoineet näyttöjen hajoavan jokapäiväisessä käytössä ilman selkeää syytä.

Käyttäjien mukaan näyttöön ilmestyy halkeamia ja vaikka Apple onkin korjannut näytöt ilmaiseksi joillekin asiakkaille, suuri osa ei ole ollut yhtä onnekkaita, vaan takuukorjaus on evätty. Raporttien mukaan Apple väittää useimmissa tapauksissa syyksi näytön ja näppäimistön väliin jääneitä roskia tai pieniä esineitä, jotka olisivat halkaisseet näytön. Joidenkin käyttäjien mukaan näyttö on kuitenkin voinut hajota yksinkertaiseksi näytön kulmaa säätäessä.

Migliaccio & Rathodin etsiikin parhaillaan Applen asiakkaita, joilla on hajonnut M1:llä varustetun MacBook Pron tai Airin näyttö kuvatulla tavalla, jotta se saa perusteet joukkokanteelle.

Lähde: WCCFTech

This site uses XenWord.
;