Colorfulin C.B250A-BTC Plus V20 on pitkän suorakaiteen muotoinen emolevy, jossa on paikat kahdeksalle näytönohjaimelle kaksipaikkaisine jäähdyttimineen.

Kryptovaluuttojen louhintabuumin innostamina useat emolevyvalmistajat ovat julkaisseet lähiaikoina erityisesti louhijoille tarkoitettuja emolevyjä. Louhijoille tarkoitettujen emolevyjen erikoisuus on selvästi normaaleja emolevyjä suuremmat määrät PCI Express -liittimiä näytönohjaimia varten.

Lähinnä Aasiassa vaikuttava Colorful ei ole halunnut jäädä pekkaa pahemmaksi ja on julkaissut nyt erittäin erikoisen louhijoille suunnatun emolevyn, C.B250A-BTC Plus V20:n. Emolevy ei noudata mitään tutuista emolevystandardeista, vaan on erittäin korkea suorakaide.

C.B250A-BTC Plus V20 on varustettu yhteensä kahdeksalla PCI Express x16 -kokoisella paikalla näytönohjaimia varten. Todellisuudessa vain yksi paikoista on myös sähköisesti x16, kun loput ovat x1-liittimiä. Liitinten väliin on jätetty tilaa, jotta kuhunkin voidaan asentaa kahden korttipaikan jäähdyttimellä varustettu näytönohjain.

Colorful on ilmeisesti huolissaan virransyötön riittävyydestä, sillä emolevyn alalaitaa ja toista sivua koristaa yhteensä peräti 16 PCI Express -lisävirtaliitintä. Muutoin emolevy onkin sitten varsin autio. Sitä koristaa Intelin LGA1151-prosessorikanta, B250-piirisarja, yksi SO-DIMM-muistipaikka, yksi MSATA- ja yksi SATA 6GB/s -liitäntä sekä pinnit USB 2.0 -liittimelle. I/O-paneelista löytyy puolestaan kaksi USB 2.0 -liitäntää, yksi gigabitin verkkoliitäntä ja HDMI-liitin.

Lähde: Colorful

This site uses XenWord.
;