InWinin tuotejulkistuksista huomion vei Infinite-kotelo, mutta valmistajalta nähtiin myös muita kotelouutuuksia, jäähdytystuotteita ja virtalähteitä.

Taiwanilainen InWin on esitellyt tämän vuoden Computex-messuilla joukon uusia tuotteita, joista show’n varastaa eittämättä valmistajan uusi Infinite-kotelo 180 asteen kulmaan kaartuvalla lasipaneelilla, joka ympäröi kotelon yläosaa. Muita uutuuksia oli muun muassa mATX-kotelo, lisäykset ModFree-kotelomodaussarjaan sekä joukko jäähdytystuotteita ja virtalähteitä.

Infinite panostaa ennenkaikkea näyttävyyteen, mutta myös käyttömukavuuteen on uhrattu edistyksellistä suunnittelua. 180 asteen kulman tekevä kaareva lasipaneeli peittää koteloon asennettavia komponentteja, jotka koteloa avattaessa tulevat lasin takaa esiin saranamekanismin avulla.

Muita kotelopuolen uutuuksia ovat esimerkiksi mATX-kotelo F3 ja kotelomodaussarja ModFreen uudet mallit. F3 tulee mustana ja valkoisena, joista jälkimmäisessä on ulkonäköä korostamassa vaahterapuinen kulmakappale. Kotelossa on lasikylki ja se tukee myös emolevyn takaliitäntöjä. F3:een mahtuu sisään 360 millimetrin pituinen näytönohjain.

ModFree-sarjan uutuudet ovat Base, Stretch ja Deluxe, joissa on samassa järjestyksessä kaksi, kolme ja neljä erillistä ”moduulia”, joita käyttäjä voi väännellä ja käännellä mieleisiinsä asentoihin liukulukitusmekanismin avulla. ModFree-sarjalaisia mainostetaankin ”modulaarisina koteloina”, sillä ne on suunniteltu toimimaan moduulien eri konfiguraatioilla. Esimerkiksi emolevymoduulin voi kääntää toisinpäin, jolloin lasikyljen saa käänteiselle puolelle, mikä taas avaa uusia mahdollisuuksia suunnitella työpöytäasettelua.

InWinin uutuustuulettimia edustavat mm. Lynx LN120 (musta) ja LN120P (valkoinen), jotka seuraavat nykytrendejä ketjuttuen toisiinsa USB-C-tyyppisellä liitännällä. Ketjutetut tuulettimet tarvitsevat vain yhden kaapelin, mikä vähentää PC:n kasauksessa syntyvää kaapelisotkua. Mukana on luonnollisesti RGB-valaistus.

AIO-nestejäähdytinten valikoimaan InWin lisää 360 mm:n AR36:n ja LR36:n, joista ensimmäisessä on pumppuyksikköä koristamassa Infinity Mirror -valaistus ja jälkimmäisessä taas LCD-näyttö prosessoridataa näyttämässä. AR36:ssa ilmaa jäähdyttimen läpi puhaltavat kolme AN120-tuuletinta, mutta LR36:ssa tuulettimet ovat yllä mainittuja Lynx LN120 -malleja. Lisäksi LR36:ssa on pumppuyksikköön integroitu pieni tuuletin, joka kohdistaa ilmavirtausta emolevyn yläosiin.

Virtalähdeuutuuksia ovat 1050-wattinen VE105, 1250-wattinen VE125 ja jopa 2500-wattinen P250II. Kaikki kolme mallia tukevat uutta ATX 3.1 -standardia. VE-sarjalaiset ovat 80 Plus Gold -sertifioituja viiden vuoden takuulla ja P250II 80 Plus Platinum -sertifioitu 10 vuoden takuulla.

Lisäksi InWin esitteli esimerkiksi palvelinpuolelle PCIe Gen5 -tallennustilaratkaisuja sekä nestejäähdytykseen soveltuvia palvelinkoteloita.

Julkistettujen uutuuksien saatavuutta tai hinnoittelua Euroopassa InWin ei vielä kovin tarkasti valottanut, mutta valmistajan verkkokauppasta löytyy eurohinnoissa ainakin jo ModFree Base 200 eurolla ja ModFree Deluxe 290 eurolla.

Lähde: InWin

This site uses XenWord.
;