Ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat Game Ready -leimat Mortal Kombat 1- ja Lies of P -peleille.

NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 537.34 -ajurit ovat saatavilla Windows 10- ja 11 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön näytönohjaimia Maxwell-arkkitehtuurista lähtien.

GeForce 537.34 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat Game Ready -leimat DLSS 2 -skaalausta tukeville Mortal Kombat 1- ja Lies of P -peleille. Valitettavasti mahdollisista suorituskykyeroista aiempiin julkaisuihin ei ole mainintoja. Mukana on myös taas kourallinen uusia G-Sync Compatible -sertifiointeja Adaptive-sync-näytöille. Voit tutustua ajureihin tarkemmin NVIDIAn Game Ready -artikkelissa.

Tällä kertaa ajureihin on mahtunut mukaan kaksi bugikorjaus: Starfieldin profiili on päivitetty Microsoft Store / Xbox Game Pass -versioon, mitä ikinä sillä sitten tarkoitetaankaan, ja Counter-Strike Global Offensiven ei pitäisi enää kärsiä mustasta ruudusta GeForce Experiencen overlay-toimintoa käytettäessä. Tiedossa olevia bugeja ovat puolestaan Halo Infiniten merkittävät suorituskykypudotukset Maxwell-näytönohjaimilla sekä DaVinci Resolven suorituskykyongelmat, jotka juontavat juurensa korkean muistinkäytön epävakauden korjanneeseen päivitykseen. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;