OnePlus on yksi ensimmäisistä Android 11 -päivityksen tarjoavista puhelinvalmistajista.

OnePlus on ilmoittanut aloittaneensa Android 11 -päivityksen jakelun keväällä julkaistuille OnePlus 8– ja 8 Pro -malleilleen. Yritys on yksi ensimmäisistä valmistajista, joka aloittaa virallisen Android 11:n jakelun päivityksenä laitteilleen. Päivityksen jakelu puhelimiin alkoi viikonloppuna ja se tulee saataville vaiheittain.

Itse Android 11 -version mukanaan tuomien uudistusten ohella päivitys sisältää myös OnePlussan oman OxygenOS-käyttöliittymän uusimman 11-version. OnePlus kertoo mm. uudistaneensa käyttöliittymän ulkoasua ja parantaneensa tumman tilan objektien erottuvuutta, lisänneensä Always On Display -ominaisuuden sekä päivittäneensä Game Space -peliominaisuuksia ja Zen Mode -tilaa,

Nyt julkaistujen 8-mallien ohella OxygenOS 11 -päivitys tulee saataville myös kaikille 7T-, 7-, 6T- ja 6-malleille sekä hiljattain julkaistulle Nordille. Niiden päivitysaikataulusta OnePlus tiedottaa erikseen.

io-techin OnePlus 8- ja OnePlus 8 Pro -testiartikkelit voi lukea oheisia linkkejä klikkaamalla. Uusi OnePlus 8T -malli on ilmoitettu julkaistavaksi ylihuomenna.

Lähde: OnePlus Forums

This site uses XenWord.
;