Parantuvan päivityslupauksen lisäksi OnePlus esitteli Lontoossa OxygenOS:n tuoreimman 13.1-päivityksen.

OnePlus on esitellyt Lontoossa uutta OxygenOS 13.1 -käyttöliittymäversiotaan ja samalla yritys on julkistanut tulevansa parantamaan puhelintensa päivityslupausta. Ensi vuodesta alkaen valikoidut OnePlus-puhelimet tulevat saamaan neljän vuoden suuret Android-päivitykset sekä viiden vuoden tietoturvakorjaukset.

Lontoossa esitelty OxygenOS 13.1 puolestaan on nimensä mukaisesti pienempi päivitys aiemmin tänä syksynä julkaistulle Android 13:n mukanaan tuovalle OxygenOS 13:lle. Se tuo valmistajan mukaan mukanaan laajasti parannuksia käyttökokemukseen sekä parannettuja yksityisyysominaisuuksia. Lisäksi mukana on kehittyneempi OnePlus Private Safe -toiminto, joka osaa sumentaa kuvankaappauksista automaattisesti yksityisiä tietoja. Muilta osin OxygenOS 13.1 jatkokehittää alkuperäistä 13-versiota tarjoten muun muassa edelleen Aquamorphic-nimeä kantavan ulkonäkösuunnittelun sekä mahdollisuuden asettaa Spotifyn ohjaimet suoraan always on -näyttöön.

OxygenOS 13.1:n jakelu alkaa globaalisti vuoden 2023 alkupuoliskolla.

Päivitys 2.12.2022: OnePlus on julkistanut aikataulun Android 13:n mukanaan tuovan OxygenOS 13:n päivityksille. Valmistajan 10 Pro -lippulaivamalli oli yksi ensimmäisistä Android 13 -päivityksen saaneista laitteista ja sittemmin päivitykset ovat käynnistyneet myös OnePlus 10T:lle, 9 Prolle, 9:lle, 8 Prolle, 8T:lle ja 8:lle. Joulukuun aikana OxygenOS 13:n tulevat saamaan Nord 2T sekä Nord CE 2 Lite ja ensi vuoden alkupuoliskon aikana myös Nord 2, Nord CE 2 sekä Nord CE.

Lähde: OnePlussan lehdistötiedote, OnePlus

This site uses XenWord.
;