OnePlus Nord 2T:n lisäksi valmistajalta huhutaan lähiaikoina julkaistavaksi myös Nord 3 -mallia sekä aiemmin vuotokuvissa esiintynyttä Nord CE 2 Liteä.

OnePlus vaikuttaisi olevan panostamassa varsin voimakkaasti keskihintaluokkaan. Julkisuuteen vuoti huhtikuun puolen välin jälkeen kuvia valmistajan Nord-mallistoa laajentavasta Nord 2 CE Lite -älypuhelimesta ja nyt uusimmissa vuodoissa paljastuu jälleen uusi Nord 2 -malli – OnePlus Nord 2T 5G

Nord 2T 5G on ilmestynyt Thaimaan NBTC-viranomaistietokantaan, mikä viittaisi siihen, että puhelimen julkistus olisi tapahtumassa jo lähiaikoina. Tietokannasta itsestään ei käy ilmi kuin laitteen mallinimi, mutta aiempien vuototietojen valossa OnePlus Nord 2 T 5G:n sisältä löytyisi MediaTekin Dimensity 1300 -järjestelmäpiiri, maksimissaan 12 Gt RAM-muistia ja 256 Gt tallennustilaa.

OnePlus Nord 2T 5G:n näyttönä toimii 6,43-tuumainen 90 hertsin virkistystaajuuteen kykenevä Full HD+ -resoluution AMOLED-paneeli ja virtaa puhelimelle syöttää 80 watin pikalatausta tukeva 4500 mAh:n akku.

Nord 2T:stä on on myös vuodettu renderöintikuvat, jotka ovat nähtävissä tämän uutisen uutiskuvana. Kuvista paljastuu suurehko pääkameran linssi yhdessä ja mielenkiintoisesti epäsymmetrisesti alempaan ympyrään sijoitetut kaksi muuta kameralinssiä. Kamerajärjestelmänä puhelimessa olisi huhujen mukaan 50 megapikselin pääkamera yhdessä 8 megapikselin ultralaajakulmakameran ja 2 megapikselin mustavalkokameran kanssa.

Nord-malliston uutukaiset eivät olisi kuitenkaan näillä näkymin jäämässä siihen, vaan myös Nord 3:sta on liikkeellä huhuja ja vuotoja, joiden mukaan kyseessä voisi olla kevennetty versio Kiinassa julkaistusta OnePlus Acesta, joka tunnetaan myös 10R-nimellä. Puhelimen piiriksi on huhuttu MediaTekin Dimensity 8000:tta ja 4500 mAh:n akun latausnopeudeksi joko Nord 2T:n tavoin 80 wattia tai Acesta tuttua 150 wattia. Näyttönä myös Nord 3:ssa toimisi 90 hertsin virkistystaajuuteen yltävä AMOLED-paneeli.

Tiivistyksenä viimeisimpien huhujen mukaan olisimme siis mahdollisesti lähiaikoina odottamassa OnePlussalta peräti kolmea uutta Nord-sarjalaista – Nord CE 2 Liteä, Nord 2T:tä sekä Nord 3:a. Toistaiseksi OnePlus ei ole julkistanut mitään virallista yhdestäkään tulevasta Nord-mallista.

Lähteet: Android Authority, GSMArena (1), (2)

This site uses XenWord.
;