Razerin matalarakenteisen, klikkaavan optisen kytkimen luvataan tarjoavan selvästi nopeamman ja tarkemman näppäintuntuman, kuin tyypilliset kannettavien näppäimistöt.

Razer esitteli aiemmin tänä syksynä ensimmäisen yhtiön lineaarisia optisia näppäinkytkimiä käyttävän näppäimistön. Lineaariset versiot eivät olleet kuitenkaan ainoat uudet kytkimet, joiden parissa yhtiö on työskennellyt, vaan optista reseptiä on sovellettu myös kannettaviin.

Uuden Razer Blade 15 -kannettavan yhteydessä julkistettiin maailman ensimmäiset kannettaviin suunnitellut optiset näppäinkytkimet. Razerin mukaan näppäinten kytkentäsyvyys on 1 millimetri, mutta kytkimen rakenteen vuoksi näppäinten liikeradasta on saatu 50 % pidempi, kuin kannettavien tyypillisissä näppäimistöissä. Painallusvoimaa kytkimet kysyvät 55 gramman edestä ja ne tarjoilevat käyttäjälle mielipiteet jakavan klikkaavan äänipalautteen. Näppäimistö tukee luonnollisesti N-Key Rollover eli NKRO-ominaisuutta anti-ghosting-teknologian kera sekä Chroma RGB -LED-valaistusta.

Itse kannettavan voi konfiguroida parhaimmillaan 9. sukupolven 6-ytimisellä Core i7-9750H -prosessorilla, GeForce RTX 2070 -näytönohjaimella, 16 Gt:llä DDR4-muistia sekä 512 Gt:n SSD-asemalla. Sen 15,6-tuumainen näyttöpaneeli tarjoaa 240 hertsin virkistystaajuuden ja FullHD- eli 1080p-tarkkuuden.

Lähde: Razer

This site uses XenWord.
;