io-tech testasi OnePlussan uuden keskihintaisen Nord-älypuhelimen.

OnePlus julkisti keskihintaisen Nord-älypuhelimensa vajaa viikko sitten, mutta laitteesta tehtyjen testiartikkelien julkaisukielto eli embargo loppui vasta tänään. Lähtöhinnaltaan 399 euron Nord on varustettu 6,44-tuumaisella AMOLED-näytöllä, Snapdragon 765G -järjestelmäpiirillä, 5G-tuella, 8 tai 12 Gt:n RAM-muistilla, 128 tai 256 Gt tallennustilalla, kaksoisetukameralla, neloistakakameralla sekä 30 watin pikalatausta tukevalla 4110 mAh akulla.
Tutustumme artikkelissa OnePlus Nordiin reilun viikon käyttökokemusten pohjalta. Artikkelia päivitetään vielä testitulosten osalta lähipäivinä. Pohjalle voi halutessaan katsoa io-techin unboksaus- ja ensituntumavideon.
Lue artikkeli: Testissä OnePlus Nord
No en samasta tiedä, mutta samantyylinen se on. Ehkä hieman heikompi palautteesta antaa kuin OP8
Tuo on varmasti sellainen asia joka menee takuuseen jos tuollaista ilmenee, kerran tiedossa oleva "vika"? Joka tapauksessa otin riskin ja tilasin tytölle, Samsung S8 sanoi työsopimuksen irti ja vanha Sony alkaa olla ehtoopuolella niin uudelle tarvetta.
katso liitettä 422489
katso liitettä 422490
katso liitettä 422491
Pro max 11 tekee hyvää jälkeä keikoilla mutta hintaakin on sitten enemmän
Jo Iphone 8 saa melko selkeää audiota kun soitetaan kovaa, hintaa parhaimmillaan 200€ käytettynä.
Onko mitään video linkki minkä tietää että varmasti on iphone 8 kuvatuksi, entä iphone 8 plus… Asia menee vähän ohi aiheen otsikon..
Ufokryptaus viestissäsi on hiukan huonosti avattu. Ilmeisimmiten halutaan kasin ja kasiplussan mikkien vertailua. Valitettavasti en aio jaksaa googlettaa, joten voin vain todeta, että oma peruskasi nauhoittaa perin selkeää audiota, vaikka kitaristi ja basisti kilpailisivat äänenpaineilla.
No ei oikeastaan tarkoitus olla vertailla näitä puhelimia keskenään. Onko videota kasin keikka pätkää kuunneltavaksi.
Ei oo nyt hollilla. Kaverin bändin soitantaa vois nauhotella, jos kehtaavat antaa luvan. Heillä on pieni huone harrastelija-ammattitason pikku/keskikokoisilla kaapeilla, lähtee mökää varmaan normaalillakin soittovolyymilla ~90-120db.
(+rummut ilman vaimennusta)
Olisiko mahdollista että latausmittaus alettaisiin suorittamaan myös standardin mukaisella pikalatauksella esim. joku 100w pd 3.0 pps laturilla jolloin virtaa olis niin paljon saatavilla kuin puhelin haluaa ottaa ? Niin kauan kun siihen ei testaajat ota kantaa ei taviksilla ole mitää hajua sellaisen olemassa olostakaan, kaikkien etuhan se olisi että kaikki mallit tukisi sitä edes kohtuu nopeudella.
Lähtökohtaisesti kuitenkin käytetään sitä laitteen mukana tullutta laturia ja jos sitä ei ole saatavilla niin jotain muuta.
Itsellä nyt ei ole tuollaisia 100w PD latureita, lähimmät taitaa olla joku Lenovon 45W usb-c laturi.
Mielenkiintoista että värinämoottori voi olla dealbreaker
Tämä. Ymmärtäisi jos värinämoottorissa olisi selvä vika kuten muinoin, joissain malleissa ne kun irtosivat rungosta eikä enää täristäneet vaan aiheuttivat lähinnä melua.
Kyllä mutta se olisi aika hyvä ottaa mukaan, koska ei tunnu valmistajat edes ilmoittavansa muuta kuin omiansa. Eikö io ny laturit testaajille pystyis hommaamaan, mielellään olisivat kaikki samoja jolloin ei heittoa tulisi siinä.
Täytyy tutkia saisiko tuon lataustestin automatisoitua helposti jollain softalla, nyt se tehdään "käsin" ja vie käytännössä aikaa juuri sen verran kuin lataaminen kestää. Nykyisellä tavalla toisen lataustestin lisääminen ei ole resurssien käytön kannalta oikein järkevää. Lisäksi sellaisen ongelman olen ainakin huomannut USB PD -latureiden kanssa, että niidenkin keskuudessa on vielä sisäisiä toimintoja (esim. PPS – Programmable Power Supply) jotka saattaa pitää olla tuettuna, että laite latautuu USB PD -laturilla maksiminopeudella. Itsellä on tuossa yksi 45 watin USB PD -laturi, joka ei jostain syystä lataa kaikkia puhelimia niin nopeasti kuin pitäisi. Eli pitäisi löytää joku mahdollisimman monipuolinen kaikki toiminnot kattava laturi tuota yleistestiä varten. Tutkiskellaan asiaa.
USB-A ja USB-C PD-käyttöön on olemassa kaikenlaisia usb-passthrough-dongleja joilla voi mitata virtaa ja jännitettä ja logittaa tuloksia digitaalisesti.
Se, että miten nuo tukevat valmistajien omia standardeja on minulle tuntematon asia.
https://cdn-reichelt.de/documents/datenblatt/D100/JOY-IT_TC66C_DS-EN.pdf
Juu tuollainen dongle löytyy jo itseltä – osaa tulkita noita valmistajien eri toteutuksia vähän vaihtelevasti, ei siis mitenkään luotettava yleistestiväline, lähinnä apuväline tiettyihin tilanteisiin.
Tässä on nyt ollut viimeiset 2 puhelinta, jossa tuo vibra on ollu täyttä kuraa (op 5t ja s10e) s10e jopa bugittaa jotenkin, että värinää ei ole välillä ollenkaan. Päätös on tehty, että seuraavassa puhelimessa se on hyvä, koska on mulle tärkeä ominaisuus. Saispa sellasen vibran mitä noksuissa oli aikanaan, seilas pitkin pöytää, jos er vastannut
Seilaaminen johtui siitä että puhelin oli kevyt, ei litteä ja muovikuorinen
Saispa vielä kevyttä ja muovikuorista. Onneksi uus muovinen pixeli tulossa.
4a, 3a? Ensimmäistä ei Suomeen kai saa hetkeen ainakaan?
Itse käytin F(x)tec Pro1:n kanssa Battery Log -sovellusta. Puhelin laturiin ja myöhemmin katsoo CSV-tiedostosta lukemat. Sovellus logittaa lukemat prosentin välein mutta timestampeistä saa katsottua, mikä varaustaso on ollut 5min kuluttua.
Menee vähän offtopiciksi, mutta tuota sovellusta katselin tuossa itsekin, en vaan ole vielä ehtinyt kokeilemaan. Alkuun tulee toki pientä epätarkkuutta, kun normaalisti lataaminen aloitetaan nollasta, eli puhelin on ensin pois päältä, joten tuon sovelluksen saa päälle vasta kun puhelin käynnistyy. Ei ole kuitenkaan suuri ongelma näillä tarkkuuksilla.
katso liitettä 425526
Väärä ekosysteemi.
Vaihdoitko kaikki kolme x0.5 nopeudeksi?
Juu
Sama täällä, vakio temppu android luureissa