Ominaisuuspäivitykset pyritään julkaisemaan aina maalis- ja syyskuussa, mutta kuten Creators Updaten kohdalla nähtiin, aikataulut saattavat myös pettää hieman.

Microsoft julkaisi näillä näkymin viimeiseksi Windows-versioksi jäävän Windows 10:n 29. heinäkuuta 2015. Käyttöjärjestelmälle on sittemmin julkaistu kolme merkittävää eli ns. ominaisuuspäivitystä: November Update (1511), Anniversary Update (1607) ja Creators Update (1703).

Microsoft on kertonut Windows- ja Office-blogeissaan aikovansa jatkossa julkaista sekä Windows 10:lle että Office 365 ProPlussalle jatkossa kaksi ominaisuuspäivitystä vuosittain. Päivitykset tullaan julkaisemaan sekä Windowsille että Officelle samanaikaisesti kunkin vuoden maalis- ja syyskuussa, olettaen tietenkin, että julkaisut pysyvät aikataulussaan. Kukin sekä Windowsin että Office 365:n ominaisuuspäivityksistä pysyvät tuettuina 18 kuukautta niiden julkaisusta.

Windows 10:n seuraava päivitys tottelee toistaiseksi nimeä Redstone 3. Päivitys tulee sisältämään näillä näkymin ainakin Creators Updatesta loppumetreillä pois tiputetun My People -ominaisuuden, jolla tärkeimmät kontaktit voi liittää suoraan tehtäväpalkkiin, jonka kautta esimerkiksi tiedostojen jakaminen ja sähköpostin tai pikaviestin lähettäminen onnistuu nopeasti ilman eri ohjelmien välillä hyppelyä. Toinen mukaan luultavasti ehtivä ominaisuus on Project Neon, eli uusi muotokieli Windows-ohjelmille. Myös Windows 10:n työpöytäversion ARM-prosessoreille suunniteltu, x86-emulaatiolla varustettu versio saattaa ehtiä Redstone 3:n julkaisuun.

Muita suunniteltuja uusia ominaisuuksia Windows 10:n tuleviin päivityksiin ovat esimerkiksi modulaarinen CSHELL, joka yhdistäisi kaikkien erityyppisten Windows-laitteiden käyttöliittymät yhdeksi modulaariseksi ja tarpeen mukaan käyttöön sopeutuvaksi paketiksi, sekä Tabbed Shell, joka lisäisi tuen välilehdille esimerkiksi Resurssienhallintaan (Windows Explorer) ja muihin ohjelmiin joissa siitä voi olla hyötyä.

This site uses XenWord.
;