io-techin vahvistamien alustavien tietojen mukaan Radeon RX Vegan hinta tulee olemaan julkaisun yhteydessä noin 1000 euroa.

Siinä missä ruotsalaiset Sweclockers– ja Nordichardware-sivustot ovat vahvistaneet asian ruotsalaisilta jälleenmyyjiltä, io-tech on vahvistanut suomalaisilta jälleenmyyjiltä, että ensimmäiset Suomessa myyntiin tulevat Radeon RX Vega -näytönohjaimet tulevat olemaan tämän hetkisten tietojen valossa noin 1000 euroa.

Tarkempia yksityiskohtia ominaisuuksista tai suorituskyvystä ei vielä ole tiedossa, mutta esimerkiksi erään näytönohjainvalmistajan edullisimman mallin hinta on noin 950 euroa ja kalleimman mallin yli 1100 euroa. Vertailun vuoksi GeForce GTX 1080 Ti -näytönohjaimien hintataso Suomessa on alkaen noin 800 eurosta ylöspäin.

Radeon RX Vega esitellään virallisesti ensi maanantaina 31. heinäkuuta (Suomen aikaan) Los Angelesissa järjestettävän Siggraph-tapahtuman yhteydessä.

Päivitys:

1000 euron tuntumassa liikkuvat hinnat osoittautuivat Radeon RX Vega -näytönohjainten julkaisussa virheellisiksi. Io-techin saamien tietojen mukaan AMD oli tarkoituksella välittänyt tukkureille ja jälleenmyyjille placeholder-hinnat pitääkseen todellisen hintatason salassa viimeiseen saakka. Radeon RX Vega 56:n oikea veroton suositushinta on 399 ja RX Vega 64:n 499 dollaria.

This site uses XenWord.
;