Uusi Omen X Laptop PC -pelikannettava on suunniteltu ylikellottaminen mielessä ja peliominaisuuksien ohella laitteen sisuskaluihin pääsee helposti käsiksi.

Järkälemäinen viiden kilon painoinen kannettava on varustettu 17-tuumaisella G-Sync-näytöllä ja vaihtoehtoina ovat tarkempi 4k- tai nopeampi 120 hertsin Full HD -resoluution paneeli. Mekaaniset 2,5 mm:n liikeradan näppäimet sekä näytön takapuoli ovat RGB-valaistu.

Perusmallissa suorituskyvystä vastaa GeForce GTX 1070 -näytönohjain, Intelin Kaby Lake -sukupolven neliytiminen Core i7- prosessori, 16 gigatavua DDR4-2800-nopeudelle XMP-profiililla speksattua keskusmuistia.

Optiona kannettavaan on mahdollista saada kalliimpaan hintaan muun muassa suorituskykyisempi GeForce GTX 1080 -näytönohjain ja 32 gigatavua keskusmuistia. Tallennusvaihtoehtoina ovat pelkkä SSD, pelkkä kiintolevy, molemmat tai RAID 0 SSD -konfiguraatio.

HP mainostaa järeää kahdella tuulettimella ja lämpöputkilla varustettua jäähdytysratkaisuaan, näytönohjaimen tehdasylikellotuksia sekä mahdollisuutta myös itse ylikellottaa kannettavaa vielä suorituskykyisemmäksi, jos sisuksista löytyy konfiguroituna Core i7-7820HK -prosessori.

Kannettavan pohjasta aukeaa isokokoinen huoltoluukku, josta pääsee käsiksi SSD-asemiin, kiintolevyihin ja muisteihin sekä pystyy puhdistamaan tuulettimet ja jäähdytyssiilit.

Suomessa Omen X Laptop PC -pelikannettava saapuu myyntiin marraskuussa alkaen 2999 euron hinnalla.

Lähde: HP

This site uses XenWord.
;