Intel on jo vahvistanut yhtiön päivittävän brändäystään Meteor Lake -prosessoreiden myötä ja ensimmäiset havainnot viittaisivat uuteen Ultra-lisänimeen.

Intel on muuttamassa jo pitkään käytössä ollutta prosessoreiden nimeämiskäytäntöä Meteor Lake -prosessoreiden myötä. Työpöytäprosessorit julkaistaan myöhemmin tänä vuonna ja niiden on odotettu saapuvan myyntiin perinteisesti nimettynä 14. sukupolven Core-prosessoreina. Aiemmin vuotaneissa dokumenteissa Meteor Lakeista suorituskykyisimmät työpöytäprosessorit olisivat vain 65-wattisia i5-malleja.

BoringTextReviews-sivusto löysi kuitenkin Ashes of the Singularity -pelin testitietokannasta Intelin vielä julkaisemattoman prosessorin, joka tunnistuu nimellä Intel Core Ultra 5 1003H. Ensimmäisenä nimessä herättää huomion pitkäaikaisen ”i”-liitteen puutos ja korvautuminen Ultralla.

Pelkkä julkaisemattoman prosessorin erikoinen nimi ei sinänsä vielä varmista mitään, mutta Intelin Bernard Fernandes twiittasi ja vahvisti yhtiön työskentelevän parhaillaan brändäysmuutosten parissa. Fernandesin mukaan yhtiön kuluttajatuotteet ovat käännekohdassa tulevan Meteor Laken myötä ja yhtiön tulevan tiedottamaan tulevista muutoksistaan lähiviikkoina.

Lähteet: eTeknix, Bernard Fernandes @ Twitter

This site uses XenWord.
;