Lukijaäänestys selvittää suomalaisten mieltymyksiä tekniikkaan liittyen ja mitkä valmistajat ovat lukijoidemme suosiossa verrattuna muuhun Eurooppaan.

io-tech on Pohjoismaiden edustaja Euroopan laitteistoyhdistyksessä (EHA, European Hardware Association), joka koostuu yhdeksästä eurooppalaisesta suuresta riippumattomasta teknologiauutis- ja arvostelusivustosta. EHA valitsee ja palkitsee parhaat kuluneen vuoden aikana julkaistut tekniikkatuotteet sekä toteuttaa kattavan lukijatutkimuksen eurooppalaisten suhtautumisesta ja kulutustottumuksista tekniikkaan liittyen.

”Readers from across Europe will be telling all of the EHA Member Publications which brands they love the most”

Nyt vuorossa on EHA:n vuoden 2024 lukijapalkinnot, jossa selvitetään eurooppalaisten ja suomalaisten kuluttajien mielestä parhaat valmistajat eri tuotekategorioissa. Palkinnot jaetaan äänestyksen perusteella suosituimmille valmistajille Gamescom-messujen yhteydessä 20. elokuuta Marriot-hotellissa Kölnissä järjestettävässä palkintogaalassa.

Kyselyyn voi osallistua 16. heinäkuuta asti ja osallistuneiden kesken arvotaan voittaja, joka saa palkinnoksi MSI:n MPG 321URX QD-OLED-pelinäytön, joka on varustettu 32-tuumaisella 4k-resoluution paneelilla, jonka virkistystaajuus on 240 hertsiä.. Voittaja julkaistaan heinäkuun lopulla ja osallistumiseen kysyttävää sähköpostiosoitetta ei käytetä muuhun tarkoitukseen kuin voittajan tavoittamiseen.

Osallistu lukijapalkintojen äänestykseen

Huom! Kaikkiin kohtiin ei tarvitse vastata, jos kyseisestä tuotekategoriasta ei ole kokemusta tai mielipidettä.

Kiitos osallistumisesta ja onnea arvontaan!

This site uses XenWord.
;