Hammerhead HyperSpeed -kuulokkeet tuovat valmistajan oman langattoman yhteyden täyslangattomien nappikuulokkeiden markkinoille.

Razer on julkaissut RazerCon-tapahtumassaan uuden toistaiseksi vain Yhdysvaltain markkinoille suunnatun Edge-Android-pelikonsolinsa lisäksi myös kuulokkeita sekä uusia versioita pelaajien oheistarvikkeistaan.

Uusista kuulokkeista kenties näyttävimmäksi ja ulkonäöltään mahdollisesti myös hieman mielipiteitä jakavaksi sijoittuvat Kraken-malliston uudet Kitty V2 Prot, jotka tarjoavat haluamansa eläimen korvat kuulokkeiden pantaan. Paketissa tulevat mukana kissan, pupun ja karhun korvat ja kuulokkeet itsessään ovat saatavilla mustana sekä vaaleanpunaisena värivaihtoehtona.

Tietokoneeseen Kraken Kitty V2 Prot yhdistyvät USB-A-liitäntäisellä johdolla ja kuulokkeet tarjoavat silmien iloksi korvien lisäksi myös RGB-valaistuksen kuppeihinsa.

Pykälän perinteisempää pelikuulokemuotoilua puolestaan on tarjolla uusissa Razer Kaira HyperSpeed – Playstation Licenced -kuulokkeissa, jotka ovat nimensä mukaisesti valmistajan langatonta HyperSpeed-teknologiaa hyödyntävät kuulokkeet. Kuulokkeiden kaiutinelementit ovat kooltaan 50 mm, ne tukevat oman yhteytensä lisäksi myös Bluetoothia mobiililaitteiden kanssa käyttämistä varten ja akunkestoksi niille luvataan 30 tuntia.

Kuppimallisten kuulokkeiden lisäksi valmistaja esitteli myös uudet Hammerhead HyperSpeed -nappikuulokkeet, jotka tulevat saataville niin Xbox- kuin myös Playstation-versiona, joista molemmat tukevat myös tietokoneita. Markkinoiden täyslangattomien nappikuulokkeiden massasta Razerin uutuudet erottuvat yhteysominaisuuksiltaan, sillä ne tukevat Bluetoothin 5.2:n lisäksi myös Razerin HyperSpeed-yhteyttä, minkä myötä niiden pitäisi olla tavanomaisia Bluetooth-kuulokkeita paremmin pelaamiseen sopivat.

Hammerhead HyperSpeed -napit tukevat aktiivista vastamelutoimintoa, tarjoavat RGB-valaistuksen, sisältävät mikrofonit ja mahdollistavat latauskotelonsa kanssa yhdessä maksimissaan 30 tunnin akunkeston. Pelkkien kuulokkeiden akunkestoksi luvataan ilman vastamelua tai valaistusta 6,5 tuntia ja molempien kanssa puolestaan 4 tuntia.

Razer Kraken Kitty V2 Proiden sekä Kaira Pro HyperSpeed -kuulokkeiden suositushinnat ovat 239,99 euroaja Hammerhead LightSpeed -nappien puolestaan 179,99 euroa.

Uutuustuotteiden oheen Razer esitteli myös uusia värivaihtoehtoja vanhoista tuotteistaan sekä Blue Screen -taustalakanan. Valmistajan Enki-pelituolivalikoimaa laajennettiin oransseilla tehosteväreillä koristellulla Lamborghini-versiolla kalleimmasta Pro-tuolista, valkoisten Mercury-tuotteiden katalogia laajennettiin valkoisilla versioilla Basilisk V3 Pro -pelihiirestä, DeathStalker V2 Pro- ja V2 Pro Tenkeyless -näppäimistöistä sekä Barracuda-kuulokkeista ja vaaleanpunaisten Quarz-tuotteiden valikoimaa kasvatettiin niin ikään Barracuda-kuulokkeilla, Orochi V2 -hiirellä, Huntsman V2 Tenkeyless -näppäimistöllä, Strider-hiirimatolla ja BlackShark V2 X -kuulokkeilla.

Lähteet: Razer

This site uses XenWord.
;