Realmen toimitusjohtaja Sky Lin mukaan GT 2 Pro on sen ensimmäinen lippulaivapuhelin, vaikka esimerkiksi edeltävässä GT-mallissa oli sen hetkistä lippulaivarautaa.

Realme on tunnettu tähän asti edulllisen luokan puhelimistaan, mutta nyt yhtiö aikoo tarjota yhtiön toimitusjohtaja Sky Lin mukaan markkinoille myös todellista lippulaivarautaa. Li varmisti tänään Twitterissä yhtiön ensimmäisen lippulaivapuhelimen saavan nimekseen GT 2 Pro, mutta ei tarkentanut, miksei hän näe esimerkiksi edeltävää GT-mallia lippulaivamallina huolimatta huippuraudasta.

Samaan aikaan kun Realmen toimitusjohtaja varmisti puhelimen nimen, päätti luottovuotaja Steve ’Onleaks’ Hemmerstoffer julkaista puhelimesta paitsi renderöinnit, myös kaikki oleelliset tekniset tiedot. Kuten tulevan sukupolven lippurautaraudalta voi odottaa, puhelimen sisällä tulee sykkimään Snapdragon 8 Gen 1.

Realme GT 2 Pro rakentuu OnLeaksin mukaan 6,8-tuumaisen 2400×1080-resoluution OLED-näytön ja ainakin kuvien perusteella metallirungon ympärille. Näyttö tukee maksimissaan 120 hertsin virkistystaajuutta, mutta ennakkotiedoissa ei kerrota vaihtelevan virkistystaajuuden tuesta. Puhelimen näytöstä kerrotaan löytyvän peräti 32 megapikselin selfiekameran, mutta etupuolen renderöintien uupuessa sen tarkka toteutus jää arvailujen varaan.

Puhelimen takakansi on ilmeisesti valmistettu keraamista ja sen ylälaitaa hallitsee koko puhelimen levyinen kamerasaareke. Googlen uusista Pixel-puhelimista poiketen kamerakyhmy nousee kannesta pehmeästi ja laskee suoraan puhelimen ylälaitaan. Kamerakyhmyn tarkkaa kokoa on kuvasta vaikeaa arvioida, mutta se näyttäisi yli kaksinkertaistavan puhelimen paksuuden kyhmyn kohdalla. Saarekkeeseen on upotettu ennakkotietojen mukaan kaksi 50 megapikselin sensoria ja yksi 8 megapikselin telekamera GR Lens -optiikalla, mikä viittaisi yhteistyöhön Ricohin kanssa.

Ennakkohuhujen mukaan Realme GT 2 Prosta tulisi löytymään 125 watin pikalataustuki. OnLeaksin yhteistyösivustolla 91mobilesilla on listattu kuitenkin sekaisin uusiin vuotoihin että vanhoihin huhuihin perustuvia tietoja, joten pyrimme valikoimaan uutiseen vain ne tekniset ominaisuudet, joiden voidaan olettaa olevan lähtöisin OnLeaksilta. Puhelimen hinnaksi raportoidaan jopa 799 Yhdysvaltain dollaria, eli selvästi enemmän kuin Realmen nykytarjonta.

Lähde: 91mobiles

This site uses XenWord.
;