Samsung Odyssey Arkin teknisistä ominaisuuksista ei vielä tiedetä tarkempia yksityiskohtia, mutta yhdessä suuren kokonsa ja kaarevuutensa kanssa se näyttää erityisesti pystyasennossa varsin näyttävältä.

Samsung on esitellyt CES-messuilla massiivisen 55-tuumaisen perinteisellä 16:9-kuvasuhteella ja tarkemmin määrittelemättömällä, mutta ainakin kuvissa varsin voimakkaan näköisellä kaarevuudella varustetun Odyssey Ark -näytön.

Odyssey Arkin näyttö on resoluutioltaan 4K ja käytössä on mini-LED-taustavalaistus, mutta Samsung ei ole paljastanut tarkempia tietoja kuten sen virkistystaajuutta tai sitä, minkälaisia liitäntöjä siihen on tulossa. Huomion näytössä kuitenkin kiinnittää sen jalusta, joka tukee myös pivot-ominaisuutta, eli näytön voi kääntää pystyasentoon, mikä on 55-tuumaisessa kokoluokassa suhteellisen harvinaista. Yhdessä näytön suuren koon ja kaarevuuden kanssa pystyyn taittamisen mahdollisuus on myös ainakin kuvissa varsin näyttävä ominaisuus.

Näytön mukana toimitetaan langaton rullasäädin, jolla näytön käyttöliittymää voi hallita. Samsungin virallisissa pressikuvissa näyttö on nähtävissä vain sivusuunnasta, mutta Tim Schofieldin Twitteriin jakamassa kuvasarjassa näyttö on nähtävissä myös edestä katsottuna.

Myyntiin Samsung Odyssey Ark on tulossa Yhdysvalloissa vuoden toisella puoliskolla, mutta tarkempien ominaisuuslistausten tavoin myös näytön hinta säilyy vielä tuntemattomana.

Lähde: The Verge, Tim Schofield @ Twitter

This site uses XenWord.
;