Sveitsiläinen kellovalmistaja TAG Heuer on julkaissut uuden Android Wear -pohjaisen Connected Modular 45 -älykellon.

Mallinimessä mainittu modulaarisuus keskittyy kellon ulkoiseen olemukseen. Käyttäjä voi valita kellon kehyksen, hihnan kiinnityskorvakkeiden, hihnan ja soljen tyypin, joiden ansiosta tarjolla on kaikkiaan 56 erilaista ulkonäköversiota. Rannekkeen materiaalin voi valita silikonin, nahan, titaanin ja keraamin väliltä sekä useista eri väreistä. Kello-osan voi myös halutessaan vaihtaa aitoon sveitsiläiseen mekaaniseen kelloon (Calibre 5 tai Heuer 02T Tourbillon).

Kellon läpimitaltaan 45 mm:nen runko on valmistettu titaanista ja tehty vedenkestäväksi 50 metrin syvyyden vedenpaineeseen asti. 1,39-tuumaista (halkaisija 400 pikseliä) AMOLED-näyttöä suojaa 2,5 mm paksu safiirilasi. Käyttöjärjestelmänä kellossa on uusi Android Wear 2.0, jota on höystetty TAG Heuerin omilla käyttäjän aikataulun mukaan mukautuvilla kellotauluilla sekä omalla yhteyssovelluksella.

Tekniseltä osastolta kellosta löytyy Intelin Atom Z34xx -järjestelmäpiiri, 512 Mt RAM-muistia ja neljä gigatavua sisäistä tallennustilaa. Kellon varustukseen kuuluvat myös WiFi-, GPS- ja NFC-yhteydet. Pulssimittaria kellossa sen sijaan ei ole. 410 mAh:n akku kestää valmistajan mukaan normaalikäytössä jopa 25 tuntia. Lataaminen tyhjästä täyteen tapahtuu vajaassa kahdessa tunnissa.

Connected Modular 45:n hinnat alkavat 1600 eurosta ja päättyvät timanttikehyksisten versioiden 6600 euroon.

Lähde: TAG Heuer, Intel

This site uses XenWord.
;