OnePlus 8 -perheeseen luvassa kolmas malli? Lite-versio OnLeaksin renderöintivuodon kohteena

9.12.2019 - 17:20 / Juha Kokkonen Mobiili Kommentit (0)

OnLeaksin tuoreimman vuodon perusteella OnePlus 8 -tuoteperheeseen on luvassa myös kolmas jäsen.

OnLeaks jatkaa vuototehtailuaan OnePlussan ensi vuoden malliston parissa julkaisemalla 91Mobiles-sivuston kanssa CAD-kuvista tehtyjä renderöintejä OnePlus 8 Lite -mallista. Kuvien perustella Lite-malli eroaa ulkoisesti jonkin verran aiemmin vuodetuista OnePlus 8– ja 8 Pro -malleista. Siinä missä kalliimmissa sisarmalleissa on vuotojen perusteella kaarevareunainen näyttö ja keskelle takakuoren yläosaa sijoitettu kamerakehys, näyttäisi Litessä olevan tasainen näyttö ja melko suurikokoinen takakuoren ylänurkkaan sijoitettu kameratoteutus.

Vasempaan ylänurkkaan sijoitettulla kamerareiällä varustettu tasainen näyttö on CAD-kuvien perusteella kooltaan noin 6,4-6,5 tuumaa ja näytön reunukset ovat hieman leveämmät kuin kalliimmissa sisaruksissa. Painikkeiden, kaiuttimen ja liitäntöjen sijainti on sama kuin sisarmalleissa. Takakameroita näyttäisi olevan kaksi kappaletta ja niiden kaverina saattaa olla lisäksi 3D ToF -syvystietosensori.

OnePlus 8 Liten teknisistä tiedoista ei ole toistaiseksi juurikaan yksityiskohtia. Näyttö perustuu todennäköisesti OLED-tekniikkaan ja sormenjälkitunnistin sijaitsee näytön alla. Järjestelmäpiiri saattaa olla esimerkiksi tuore Snapdragon 765, jos Lite sijoittuu selvästi kahta muuta OnePlus 8 -mallia alempaan hintaluokkaan.

OnePlus 8 -mallisto julkaistaan todennäköisesti ensi vuoden toisella neljänneksellä ja Lite-malli nähdään mahdollisesti kahden sisarmallinsa rinnalla.

Lähteet: 91Mobiles, Twitter

UL Benchmarks julkaisi uuden Variable-Rate Shading -ominaisuustestin 3DMark-testiohjelmistoon

Uusi testi tukee DirectX-rajapintaan syksyllä lisättyä VRS Tier 2 -tasoa, kun aiempi 3DMarkin VRS-ominaisuustesti tuki vain alkuperäistä Tier 1 -tasoa.

UL Benchmarks julkaisi elokuussa uuden Variable-Rate Shading -ominaisuustestin 3DMark-testiohjelmistoon. Variable-Rate Shading on tekniikka, jossa eri osat ruudusta varjostetaan eri tarkkuudella esimerkiksi etäisyyden tai kohteen ominaisuuksien perusteella.

Microsoft on julkaissut DirectX 12 -rajapintaan jälleen uusia ominaisuuksia ja niiden mukana Variable-Rate Shading -tukea laajennettiin uudelle Tier 2 -tasolle. UL Benchmarks on tämän myötä julkaissut myös uuden VRS-testin, joka mahdollistaa Tier 1- ja Tier 2 -ominaisuuksien testaamisen ja vertailun. Aiempi 3DMarkin VRS-testi tuki vain Tier 1 -tasoa.

Uusi VRS-testi on saatavilla heti ilmaisena päivityksenä 3DMark Advanced Edition- ja Professional Edition -versioille. Testin ajaminen vaatii vähintään Windows 10:n version 1903 ja VRS-ominaisuutta tukevan näytönohjaimen. Markkinoilla olevista tuotteista NVIDIAn Turing-arkkitehtuuriin perustuvat näytönohjaimet tukevat Tier 1- ja 2 -tasoja ja Intelin Ice Lake -arkkitehtuuriin perustuvien prosessoreiden Gen11-grafiikkaohjain Tier 1 -tasoa. AMD:n Radeon-näytönohjaimista ei rautapohjaista tukea VRS-ominaisuudelle löydy lainkaan.

Lähde: UL Benchmarks

Uusi artikkeli: Testissä Asus ZenBook Pro Duo -kannettava

Testissä Asuksen ZenBook Pro Duo -kannettava, jonka sisuksista löytyy Core i7-9750H -prosessori ja GeForce RTX 2060 -näytönohjain.

io-techin testiin saapui Asuksen noin 2800 euron hintainen ZenBook Pro Duo -kannettava, joka on suunnattu työkäyttöön ja varustettu NVIDIAn RTX Studio -merkinnällä. Kannettavan erikoisuutena on 4K UHD -resoluution OLED-näyttö ja näppäimistön yläpuolelle sijoitettu isokokoinen kosketusnäyttö.

Tutustumme artikkelissa kannettavan ominaisuuksiin, suorituskykyyn, lämpötiloihin, melutasoon, tehonkulutukseen ja akkukestoon. Lukijoiden toiveesta mukana on myös pikaiset näyttötestit. Vertailukohtana testeissä käytämme viime ja tänä vuonna julkaistuja ja io-techissä aiemmin testattuja pelikannettavia.

Lue artikkeli: Testissä Asus ZenBook Pro Duo -kannettava

Raja Koduri: Intelin GPU-tiimi saavutti merkittävän virstanpylvään XeHP-grafiikkapiirin parissa

Kodurin mukaan kyseessä oleva Xe-grafiikkapiiri olisi yksi maailman suurimmista piireistä tähän asti ja varmuudella suurin ikinä Intiassa suunniteltu piiri.

Intel valmistelee parhaillaan Xe-arkkitehtuurin alle kolmea eri mikroarkkitehtuuria. Xe:n alle kuuluvat prosessoroihin integroitava XeLP-arkkitehtuuri, erillisnäytönohjainten XeHP-arkkitehtuuri ja HPC-laskentaan suunnattu XeHPC-arkkitehtuuri.

Intelin Raja Koduri on nyt twiitannut yhtiön Intiassa sijaitsevan kehitysosaston saavuttaneen merkittävän askeleen XeHP-arkkitehtuurin tiimoilta tarkentamatta kuitenkaan mitä tarkalleen on saavutettu. Kodurin twiitin mukaan kehittäjät ovat antaneet piirille lempinimen ”The Baap of All”. Baap on hindiä ja tarkoittaa isää. Piirin kerrotaan olevan paitsi suurin ikinä Intiassa suunniteltu piiri, myös historian suurimpia piirejä ylipäätään. Toistaiseksi ei ole tiedossa viittasiko Intelin väliaikainen toimitusjohtaja Bob Swan juuri tähän piiriin, kun hän kertoi viime osavuosikatsauksessaan yhtiön käynnistäneen ensimmäisen Xe-erillisgrafiikkapiirin onnistuneesti laboratorioissaan.

Maininta piirin suuresta koosta herättää helposti useita kysymyksiä. On selvää, ettei yhdeksi maailman suurimmista siruista kuvailtu piiri voi sopia joka näytönohjainluokkaan, joten se lienee tarkoitettu lähinnä datakeskuksiin ja mahdollisesti kaikkein tehokkaimpiin kuluttaja- tai ns. ”prosumer”-malleihin. Tämä tarkoittaisi samalla sitä, että XeHP-arkkitehtuuriin perustuvia piirejä on tultava markkinoille useampia, jotta Intel pystyy kattamaan aikomansa suorituskykyluokat taloudellisesti järkevästi.

Twitter-käyttäjä nimimerkillä Shobu_ twiittasi Rajalle olleensa pettynyt ettei piirin lempinimeksi tullut Baahubali -elokuvien mukaan. Koduri vastasi twiittiin ”There’s another one round the corner” eli kulman takana olisi tulossa vielä seuraava, mutta ei tarkentanut viittasiko hän sillä uuteen Baahubali-elokuvaan vai XeHP-grafiikkapiiriin. Kuluttajahintaisten näytönohjainten kannalta on toivottavaa, että kyse on jälkimmäisestä.

Lähde: Raja Koduri @ Twitter

AMD:n Radeon RX 5500 XT -näytönohjaimet useassa eri vuodossa

Radeon RX 5500 XT -näytönohjaimet tulevat vuotojen mukaan saataville sekä 4 että 8 gigatavun GDDR6-muistilla ja niissä olisi OEM-valmistajien RX 5500 -mallin tavoin käytössä 22 Compute Unit -yksikköä.

AMD ilmoitti julkaistessaan Navi 14 -grafiikkapiirin ja siihen perustuvat Radeon RX 5300- ja RX 5500 -sarjojen näytönohjaimet, että näytönohjaimet tulisivat saataville aluksi vain OEM-valmistajien kautta. Nyt odotus jälleenmyyntipuolella näyttäisi olevan lopuillaan, sillä nettiin on vuotanut rutkasti tietoa tulevista näytönohjaimista.

Vuotojen perusteella AMD:n jälleenmyyntimarkkinoille suunnatut RX 5500 -sarjan mallit tullaan tuntemaan nimellä Radeon RX 5500 XT. VideoCardz on saanut käsiinsä kuvia tähän mennessä ASRockin ja Gigabyten omaan suunnitteluun perustuvista malleista.

Vuotojen perusteella tulevat Radeon RX 5500 XT -näytönohjaimet eivät aiheuta merkittäviä yllätyksiä. Näytönohjainten grafiikkapiiri valmistetaan 7 nanometrin prosessilla ja näytönohjaimia tulee saataville sekä 4 että 8 gigatavun GDDR6-muisteilla. Näyttöulostuloina on ainakin nyt vuotaneissa malleissa yksi HDMI- ja kolme DisplayPort-liitäntää. Tuttu Twitter-vuotaja Komachi Ensaka on puolestaan maininnut, että XT-malleissa olisi käytössä 1408 streamprosessoria, mikä tarkottaisi 22 Compute Unit -yksikköä kuten OEM-valmistajien perusmallissakin. Navi 12 -grafiikkapiirissä on 24 Compute Unit -yksikköä, mutta tällä haavaa täysi piiri on saatavilla vain Applen MacBook Pro -tietokoneisiin.

Näytönohjaimet ovat löytäneet tiensä jo ensimmäisiin kauppoihinkin. Tarkempia teknisiä yksityiskohtia tai kuvia listauksissa ei ole, mutta ne vihjaavat 1499 yuanin eli noin 193 euron hintaan 8 gigatavun mallien osalta. Hinnat näyttäisivät olevan toistaiseksi samassa linjassa valmistajasta tai tarkemmasta mallista riippumatta, joten niissä on odotettavissa jonkin verran hajontaa varsinaisen julkaisun tapahduttua. Tämän hetkisten huhujen mukaan Radeon RX 5500 XT -näytönohjaimet julkaistaan 12. joulukuuta.

Lähteet: VideoCardz (1), (2), Komachi Ensaka @ Twitter

AMD laajentaa Ryzen-kokoonpanojen tarjontaa minikokoisten ”NUC”-tietokoneiden sektorille

Ensimmäiset Ryzen-minitietokoneet on suunnattu yritys-, media- ja teollisuuskäyttöön, mutta samalla se raottaa ovea mahdollisille tuleville kuluttajamalleille.

Minikokoiset tietokoneet ovat olleet käytännössä täysin Intelin heiniä jo vuosia, vaikka yksittäisiä poikkeuksia OEM-valmistajilta onkin nähty. Nyt myös AMD on lähdössä mukaan kilpaan yhtiön Ryzen Embedded -sarjan APU-piireillä.

AMD:n julkaiseman lehdistötiedotteen perusteella ensimmäiset Ryzen-pohjaiset minitietokoneet on suunnattu lähinnä yritys-, media- ja teollisuuskäyttöön. Ne avaavat kuitenkin samalla portteja myös mahdollisille tuleville kuluttajamalleille.

Ensimmäiset AMD:n listaamat viralliset Ryzen-minitietokoneet tulevat viideltä yritykseltä. ASRock Industrialilta, E.E.P.D:ltä, OnLogicilta, SimplyNUC:lta ja Tranquil PC:ltä. Kaikkien valmistajien minitietokoneet perustuvat Ryzen R1000V- tai V1000M -sarjojen APU-piireihin. Kummankin sarjan APU-piirit perustuvat tuttuihin Raven Ridge- ja Banded Kestrel -siruihin tai niiden päivitettyihin versioihin. Niissä on siis mallista riippuen joko kaksi tai neljä prosessoriydintä ja Vega 3-, 8- tai 11 -grafiikkaohjain.

Lähteet: AMD, AMD Embedded MiniPC Solutions

Qualcomm julkaisi uudet edullisemmat Snapdragon 8c- ja 7c -järjestelmäpiirit kannettaviin

Qualcommin uudet, edullisemmat Windows-käyttöön suunnatut järjestelmäpiirit ovat Snapdragon 7c ja 8c, jonka lisäksi yhtiö päivitti vuoden takaisen 8cx:n Enterprise-yritysversioon.

Qualcomm julkaisi vuosi sitten ensimmäisen kannettaviin tietokoneisiin suunnatut Arm-järjestelmäpiirinsä, Qualcomm Snapdragon 8cx:n. Nyt yhtiö on julkaissut sen rinnalle kaksi uutta järjestelmäpiiriä sekä päivitetyn yritysversion 8cx:stä.

Qualcommin uudet kannettaviin suunnatut järjestelmäpiirit tottelevat nimiä Snapdragon 8c ja 7c. Ne on suunnattu ensisijaisesti nykyisiä 8cx-piirejä käyttäviä kannettavia edullisempiin hintaluokkiin ja siten parantamaan Arm-alustan kilpailukykyä kannettavien markkinoilla.

Valitettavasti Qualcomm ei ole paljastanut uusien piiriensä kaikkia teknisiä yksityiskohtia, mutta käymme tässä läpi tiedossa olevat ominaisuudet. Esimerkiksi prosessoriytimet jakautuvat todellisuudessa kahteen tai kolmeen eri tyyppiin (Gold 512 Kt, Gold 256 Kt, Silver), mutta yhtiö ei ole toistaiseksi julkisissa tiedoissa eritellyt mitkä järjestelmäpiirien ytimistä ovat mitäkin tyyppiä ja mitkä muiden kuin nopeimman ytimen kellotaajuudet ovat.

Snapdragon 7c valmistetaan 8 nanometrin prosessilla ja se rakentuu kahdeksan maksimissaan 2,4 GHz:n kellotaajuudella toimivan Kryo 468 -prosessoriytimen ja Adreno 618 -grafiikkaohjaimen ympärille.

Järjestelmäpiirissä on integroituna Snapdragon X15 -4G-modeemi ja 4. sukupolven Qualcomm AI Engine -tekoälykiihdytin, Hexagon 692 -signaaliprosessori sekä Spectra 255 -kuvanparannuspiiri. Prosessorin muistiohjain tukee parhaimmillaan LPDDR4-4266-muisteja ja UFS 3.0 -tallennustila kytketään eMMC 5.1 -standardin mukaisesti.

Snapdragon 8c valmistetaan astetta modernimmalla 7 nanometrin prosessilla ja se rakentuu kahdeksan maksimissaan 2,45 GHz:n Kryo 490 -prosessoriytimen sekä Adreno 675 -grafiikkaohjaimen ympärille.

Järjestelmäpiiriin on integroitu X24-modeemi 4G-yhteyksille, jonka lisäksi paketin mukana tulee 5G-yhteyksiä tukeva X55-modeemi. Signaaliprosessorina on käytössä Hexagon 690 ja kuvaprosessorina Spectra 390. Snapdragon 8c:n muistiohjain tukee maksimissaan LPDDR4x-4226 -muisteja ja UFS 3.0 -tallennustilaa voidaan asentaa NVMe-väylän jatkeeksi.

Snapdragon 8cx Enterprise -versiossa ei tiettävästi ole teknisellä puolella mitään varsinaisesti uutta 8cx:ään nähden.

Lähde: Qualcomm

Uusi artikkeli: Testissä NVIDIA GeForce GTX 1660 Super

Testissä GDDR6-muisteilla piristetty GeForce GTX 1660 Super -näytönohjain Asukselta.

NVIDIA päivitti lokakuun lopulla GeForce GTX 1650- ja 1660-näytönohjaimensa Super-malleilla. Ensimmäisenä io-techin testiin saatiin Asukselta uudistetulla Dual EVO -jäähdytyksellä varustettu GeForce GTX 1660 Super -malli, jonka hinta Suomessa on alkaen 280 euroa.

Testeissä uutta 1660 Superia verrataan viime keväänä julkaistuihin 1660- ja 1660 Ti -malleihin. Mukana on suorituskykytestit Full HD- ja 1440p-resoluutioilla, tehonkulutus-, lämpötila- ja melumittaukset sekä ylikellotustestit.

Lue artikkeli: Testissä NVIDIA GeForce GTX 1660 Super

Video: Testissä 3. sukupolven Ryzen Threadripperit

Videolla käydään läpi AMD:n 24- ja 32-ytimisten Ryzen Threadripper 3960X- ja 3970X-prosessoreiden testitulokset aiemmin julkaistun kirjoitetun artikkelin pohjalta.

Julkaisimme io-techissä viime viikolla testiartikkelin AMD:n uusista 3. sukupolven Threadripper-tehoprosessoreista. Nyt artikkelin pohjalta on tehty videomuotoinen yhteenveto, joka on julkaistu io-techin Youtube-kanavalla. Prosessorit saapuivat myyntiin viime viikon maanantaina 25. marraskuuta, mutta saatavuus Suomesta on toistaiseksi olematonta.

Videolla käydään pikaisesti läpi prosessoreiden ominaisuudet sekä suorituskyky-, tehonkulutus- ja lämpötilatestit ja ylikellotuspotentiaali. Testeissä vertailukohtina ovat AMD:n 12- ja 16-ytimiset Ryzen 9 3900X- ja 3950X-työpöytäprosessorit ja 2. sukupolven 16- ja 32-ytimiset Threadripper 2950X- ja 2990WX-tehoprosessorit. Intelin leiristä mukana ovat suorituskykyisin työpöytäprosessori 8-ytiminen Core i9-9900KS ja parin vuoden takainen Skylake-X-koodinimellinen 18-ytiminen Core i9-7980XE.

Kokeilemme jatkossakin kirjoitettujen testiartikkeleiden työstämistä jälkikäteen videoformaattiin, joten anna kommenteissa palautetta ja kehitämme videokonseptia lisää, kiitos!

Jos pidit videosta, käy tykkäämässä, tilaa io-techin YouTube-kanava. Yli 33 000 tilaajalla io-tech on noussut tänä vuonna Pohjoismaiden suurimmaksi tekniikkamediaksi Youtubessa.

Katso video Youtubessa

Huawei julkisti kolme uutta Nova 6 -älypuhelinmallia Kiinassa

6.12.2019 - 12:54 / Juha Kokkonen Mobiili Kommentit (2)

Huippumallissa on 5G-yhteydet ja kaikkia kolmea mallia yhdistää 40 watin pikalataustuki.

Huawei julkisti odotetusti eilen uuden Nova 6 -älypuhelinperheensä Kiinassa. Malleja on kolme – Nova 6 5G, Nova 6 sekä Nova 6 SE.

Nova 6 ja Nova 6 5G ovat pitkälti identtisiä keskenään. 5G-versio eroaa perusmallista 5G-tuen, etukameran valovoiman, akun koon ja muistivaihtoehtojen osalta. Teknisesti ne muistuttavat pitkälti viime viikolla julkaistua Honor V30 -mallia. Molemmissa on 6,57-tuumainen LCD-näyttö, jonka ylänurkassa on ovaalinmuotoinen aukko kahta etukameraa varten.

Kirin 990 -järjestelmäpiirillä on kahdella lämpöputkella toteutettu jäähdytysratkaisu, joka levittää lämpöä pois piirin ympäristöstä. 5G-mallissa järjestelmäpiirin kaverina on erillinen Balong 5000 5G -modeemi. RAM-muistia on kahdeksan gigatavua ja tallennustilaa 128 Gt. 5G-mallista on tarjolla myös 256 Gt:n muistilla varustettu versio. Akun kapasiteetti on perusmallissa 4100 ja 5G-mallissa 4200 mAh – molemmat tukevat nopeaa 40 watin pikalatausta.

Kamerapuolella tarjolla on kaksoisetukamera, joista toinen on 32 megapikselin pääkamera ja toinen kahdeksan megapikselin ultralaajakulmakamera. Takaa löytyy kolme kameraa – 40 megapikselin RYYB-pääkamera f1.8-aukkosuhteen objektiivilla, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera 17 mm:n kinovastaavalla polttovälillä sekä 8 megapikselin telekamera pääkameraan nähden kolminkertaisella polttovälillä ja optisella vakaimella.

Kaikissa kolmessa Nova 6 -mallissa on Android 10 -käyttöjärjestelmä sekä EMUI 10 -käyttöliittymä.

Nova 6 5G ja Nova 6 tekniset ominaisuudet:

 • Ulkomitat: 162,6 x 75,7 x 8,6 mm (5G 162,7 x 75,8 x 9 mm)
 • Paino: 197 grammaa (5G 212 g)
 • 6,57 IPS LCD -näyttö, 1080 x 2400, 20:9, 400 PPI
 • HiSilicon Kirin 990 -järjestelmäpiiri (2 x 2,83 GHz Cortex-A76, 2 x 2,36 GHz Cortex-A76, 4 x 1,95 GHz Cortex-A55, ARM Mali-G76 MP16 GPU)
 • 8 Gt LPDDR4X RAM-muistia
 • 128 Gt (tai 256 Gt 5G-mallissa) tallennustilaa
 • LTE-A, Dual SIM
 • 5G-mallissa: Balong 5000- erillismodeemi, 5G NSA & SA
 • 802.11a/b/g/n/ac (wave2), Bluetooth 5.1, BLE, SBC, AAC, LDAC, NFC
 • GPS (L1 + L5 dual band) / AGPS / Glonass / BeiDou / Galileo (E1 + E5a dual band) / QZSS (L1 + L5 dual band)
 • Takakamera:
  • 40 megapikselin RYYB-sensori, 1/1,7-tuumainen sensori, 27 mm kinovastaava laajakulmaobjektiivi, f1.8
  • 8 megapikselin ultralaajakulmakamera, f2.4, 17 mm kinovastaava polttoväli, kiinteä tarkennus
  • 8 megapikselin telekamera, 80 mm kinovastaava teleobjektiivi, 3x optinen zoom, f2.4, OIS
  • 4K 60 FPS videokuvaus
 • Etukamera:
  • 32 megapikselin laajakulmakamera, f2.0, kiinteätarkenteinen (5G-mallissa f2.2 AF)
  • 8 megapikselin ultralaajakulmakamera, f2.2, 105 asteen kuvakulma
 • Akku ja lataus: 4100 mAh (5G 4200 mAh), USB Type-C 3.1, 40 W SuperCharge-lataus, 27 W langaton lataus, käänteinen langaton lataus
 • Android 10, EMUI 10

Nova 6 SE rakentuu eri pohjalle kuin sisarmallinsa ja poikkeaa niistä myös muotoilullisesti. SE:ssä on 6,4-tuumainen Full HD+ -näyttö yhdellä kamerareiällä, Kirin 810 -järjestelmäpiiri, 8 Gt RAM-muistia, 128 Gt tallennustilaa ja 4200 mAh akku 40 watin pikalatauksella. Takana on neljä kameraa – 48 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makro- ja syvyystietokamerat.

Nova 6 SE tekniset tiedot:

 • Ulkomitat: 159,2 x 76,3 x 8,7 mm
 • Paino: 183 grammaa
 • 6,4″ LTPS LCD -näyttö, 19,25:9-kuvasuhde, 1080 x 2310 pikseliä, 398 PPI
 • HiSilicon Kirin 810 -järjestelmäpiiri (2×2,27 GHz Cortex-A76 & 6×1,88 GHz Cortex-A55, Mali-G52)
 • 8 Gt RAM-muistia
 • 128 Gt tallennustilaa, NM-muistikorttipaikka (max. 256 Gt)
 • LTE Cat.13, Dual SIM
 • Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac 2,4&5 GHz, Bluetooth 5.0, GPS
 • Takakamera:
  • 48 megapikselin laajakulmakamera, 1/2-tuumainen Quad Bayer -sensori, f1.8
  • 2 megapikselin syvyystietokamera, f2.4
  • 2 megapikselin makrokamera, f2.4, 4 cm tarkennusetäisyys
  • 8 megapikselin ultralaajakulmakamera, f2.4, 120 asteen kuvakulma
 • 16 megapikselin etukamera, f2.0
 • 4200 mAh akku, USB Type-C 2.0, 40 W SuperCharge-pikalataus
 • Android 10 & EMUI 10.0.0.1

Nova 6 5G:n hinnat alkavat Kiinassa 3799 yuanista (486 €) – 256 Gt:n tallennustilalla varustettu versio maksaa 4199 yuania (538 €). Nova 6:n suositushinta on 3199 yuania. Myynti alkaa joulukuun 12. päivä. Nova 6 SE:n suositushinta on 2199 yuania (282 €) ja se tulee myyntiin joulupäivänä. Toistaiseksi laitteet eivät ole tulossa Euroopan markkinoille.

Lähde: Huawei (1)(2)