Pressikuvat tarjoavat kurkistuksen Motorolan lähikuukausina julkaistavaan Moto G7 -mallistoon.

Droid Shout -sivusto on saanut käsiinsä aidoilta vaikuttavat kuvat koko tulevasta Motorola Moto G7 -mallistosta. Kuvissa esiintyvät etu- ja takapuolelta Moto G7, G7 Plus, G7 Play ja G7 Power, joista kaksi jälkimmäistä nähdään nyt ensi kertaa. Motorolan puhelimien pressikuvilla on ollut tapana vuotaa reilusti ennen julkaisua ja näin vaikuttaisi käyneen myös tällä kertaa.

Kuvien perusteella Moto G7 -malliston voi helposti jakaa kahteen osaan. G7- ja G7 Plus -malleissa on pieni ”pisaratyypin” näyttö lovi ja kaksi takakameraa, kun taasen G7 Play- ja G7 Power -malleissa on suurikokoisempi näyttölovi ja vain yksi takakamera. Kaikissa neljässä mallissa sormenjälkitunnistin vaikuttaisi olevan sijoitettuna takakuoren Motorola-logoon.

Aiempien huhujen mukaan Moto G7:ssä tulee olemaan 6,2-tuumainen näyttö, Snapdragon 632 -järjestelmäpiiri ja 3000 tai 3500 mAh akku. Plus-mallin vastaavat speksit ovat 6,2 tuumaa, Snapdragon 660/710 -järjestelmäpiiri ja 3000 mAh akku. Varustukseen kuuluu mahdollisesti myös langaton lataustuki. Powerin näyttö on tiettävästi 6,2-tuumainen ja akun kapasiteetti peräti 5000 mAh. Play-versiossa on huhujen mukaan 5,7-tuumainen näyttö, Snapdragon 632 -järjestelmäpiiri ja 3000 mAh akku.

Moto G7 -malliston julkaisun odotetaan tapahtuvan ensimmäisen vuosineljänneksen aikana, mahdollisesti MWC-messuilla Barcelonassa. Viime vuonna Moto G6 -mallit julkaistiin huhtikuussa, joten myöhäisempikin julkaisuajankohta on mahdollinen.

Lähde: Droid Shout

This site uses XenWord.
;