io-tech testasi Snapdragon 888 -järjestelmäpiirin sisältävän Asuksen ROG Phone 5 -pelipuhelimen.

io-techin tutustuminen Qualcommin vuoden 2021-lippulaivajärjestelmäpiiriin jatkuu Asuksen maaliskuun alussa julkistaman ROG Phone 5:n parissa. ROG Phonen perusominaisuuksiin kuuluu Snapdragon 888 -järjestelmäpiirin lisäksi mallin mukaan 8, 12, 16 tai 18 gigatavua RAM-muistia, 128, 256 tai 512 gigatavua tallennustilaa, suuri 6000 mAh:n akku ja kolmoistakakamera 64 megapikselin pääkameralla, 13 megapikselin ultralaajakulmakameralla ja 5 megapikselin makrokameralla.

Asuksen uutuus saapuu markkinoille kolmena malliversiona – ROG Phone 5 -perusmallina, Pro-mallina ja Ultimate-mallina. Näiden välillä erot ovat muistikonfiguraatiovaihtoehdoissa ja takakuoreen sijoitetun valaisun toteutustavoissa. io-techin testipenkkiin kolmikosta saapui perusmalli kalleimpana 16 gigatavun RAM-muistilla ja 256 gigatavun tallennustilalla varustettuna mallina.

Artikkelissa perehdymme Asus ROG Phone 5:een reilun viikon ympärivuorokautisten käyttökokemusten pohjalta täysimittaista artikkelia lyhyemmässä muodossa. Erityisesti keskitymme puhelimen peliominaisuuksiin, minkä lisäksi testissä kävivät myös puhelimelle erikseen myynnissä olevat tuuletin- ja peliohjainlisäosat.

Lue artikkeli: Testissä Asus ROG Phone 5

This site uses XenWord.
;