Testasimme Suomessa myytävien pelikuulokkeiden kalleimpien joukkoon kuuluvat yksilöt neljältä eri valmistajalta.

io-techin uusimmalla videolla tehdään jälleen syväluotaus pelikuulokkeisiin. Tällä kertaa vuorossa on markkinoiden kalleimpien joukkoon kuuluvat 300 euron hintaiset pelikuulokkeet. Testiin mahtui tällä kertaa perinteisten pelivalmistajien lisäksi myös pykälän harvinaisempi nimi Audezen muodossa. Audezen lisäksi vertailussa ovat Logitechin alaisuuteen kuuluva Astro, Sennheiserin pelibrändistä omaksi toimijakseen irtautunut Epos sekä SteelSeries.

Astrolta testissä ovat 319,99 euron suositushinnalla varustetut A50-kuulokkeet, Audezelta 299 euron hintaiset Penroset, Eposilta valmistajan tuotesivujen mukaan 249,90 euron, mutta käytännössä markkinoilla reilun 300 euron hintaiset GSP 670:t ja SteelSeriesiltä 369,90 euron suositushinnalla varustetut Arctis Pro Wirelessit.

Kaikki kuulokkeista ovat kuitenkin olleet myynnissä tasaisesti noin 300 euron hintaan ja tarjouksista niitä on saanut edullisemminkin.

Jos pidit videosta niin tilaa io-techin YouTube-kanava ilmaiseksi, kiitos!

Katso video Youtubessa

Päivitys 7.2.2022Vertailusta on julkaistu nyt myös kirjoitettu versio. Lisäyksenä videoon nähden kirjoitettuun artikkeliin on lisätty myös maininnat ja käyttökokemukset SteelSeriesin tuoreesta vielä beetatestissä olevasta GG-sovelluksen sisäisestä Sonar-ohjelmistosta, joka tarjoaa vanhaa sovellusta monipuolisemmat asetukset kuulokkeille.

Lue artikkeli: Vertailussa noin 300 euron langattomat pelikuulokkeet (Astro, Audeze, Epos, SteelSeries)

This site uses XenWord.
;