Uusi järeämpi lisävirtaliitin mahdollistaa PCIe 5.0 -laitteille jopa 600 watin tehonkulutuksen.

Uutisoimme hiljattain PCI Express 5.0 -standardin tuovan mukanaan uuden lisävirtaliittimen. Uusi standardi tulee ensimmäisenä käyttöön Intelin uusien 12. sukupolven Core -prosessoreiden mukana ja Asus on ilmoittautunut ensimmäisenä valmistajana tuomaan markkinoille uudella H+-lisävirtaliittimellä varustettuja virtalähteitä.

Asuksen uusi virtalähdemallisto rakentuu ROG Thor 1600W Titanium -mallista ja ROG Thor Platinum II -sarjan 850, 1000 ja 1200 watin malleista. Jokaiseen uuteen malliin kuuluu PCI Express 5.0 -standardin mukainen 12-pinninen (+ 4 lisäpinniä) 12VHPWR- eli H+-lisävirtaliitin. Lisävirtaliitin mahdollistaa jopa 600 watin tehonsyötön.

Uusien Thor-virtalähteiden kyljestä löytyy jälleen OLED-näyttö, joka paljastaa reaaliaikaisen tehonkulutuksen, mutta tällä kertaa se on upotettu peilaavan pinnan keskelle. Virtalähteiden tuuletin on halkaisijaltaan 135 mm ja se hyödyntää kaksoiskuulalaakerointia sekä PWM-ohjausta. Thor-sarjan virtalähteiden kulmasta löytyy myös RGB-valaistu logo, jonka voi synkronoida Aura Syncin avulla kokoonpanon muuhun väriloistoon.

Asus tarjoilee uusille virtalähteilleen 10 vuoden takuun, pois lukien OLED-näyttö ja RGB-valaistus, joiden takuu rajoittuu 3 vuoteen. Yhtiö ei ilmoittanut vielä virtalähteiden hintoja tai milloin ne löytyvät kauppojen hyllyiltä.

Lähde: Asus

This site uses XenWord.
;