Duckyn Blade Air on vain 22 millimetriä korkea näppäimistö, joka toimii sekä langattomasti Bluetoothin välityksellä että langallisena USB-kaapelilla.

Uutisoimme eilen Cherryn julkaisseen uuden matalaprofiilisen MX Low Profile RGB -näppäinkytkimen mekaanisiin näppäimistöihin. Näppäimistövalmistajista Ducky näki tilaisuutensa tulleen ennen muita valmistajia ja julkaisi ensimmäiset tiedot kyseisiä kytkimiä käyttävästä näppäimistöstään.

Duckyn ensimmäinen Cherry MX Low Profile RGB -kytkimiä käyttävä näppäimistö on Blade Air. Mekaaniseksi näppäimistöksi ohut Blade Air tarjoaa käyttäjille muun muassa täyden RGB-valaistuksen kustomoitavin valaistusaluein, doubleshot-tekniikalla valmistetut matalat näppäinhatut ja USB N-key rollover tuen. Näppäimistö toimii sekä langallisesti USB Type-C -kaapelia käyttäen että langattomasti Bluetoothin avulla.

Kertauksen vuoksi Cherryn uudet MX Low Profile RGB -kytkimet tarjoavat IP40-suojauksen maksimissaan millimetrin partikkeleita vastaan, 50 miljoonan painalluksen kestävyyden sekä 3,2 mm:n liikeradan, jonka aktivointipiste on 1,2 millimetrissä ja palautusaika yhden millisekunnin.

Duckyn uuden näppäimistön strategiset mitat ovat 441 x 133,6 x 22 millimetriä. Se toimii Windows- ja Mac-tietokoneiden lisäksi myös iOS- ja Android-laitteilla. Yhtiö ei ole vielä ilmoittanut milloin näppäimistö saapuu myyntiin tai sen hinnoittelua.

Lähde: Ducky @ Facebook

This site uses XenWord.
;