Windows 10:n päivityksen jakelu on keskeytetty, koska sen asentaminen on poistanut joidenkin käyttäjien tiedostoja. Poisveto ei vaikuta päivityksen jo asentaneisiin käyttäjiin.

Microsoft julkaisi tällä viikolla Windows 10 October 2018 Update -päivityksen. Ongelmia alkoi kuitenkin ilmetä nopeasti ja päivitys on nyt vedetty pois jakelusta.

Microsoftin mukaan se on keskeyttänyt Windows 10:n versioon 1809 päivittävän October 2018 Update -päivityksen jakelun, koska jotkut käyttäjät ovat raportoineet sen poistavan tiedostoja asennuksen yhteydessä. Myös io-techin TechBBS-keskustelualueella on saatu raportteja, joiden mukaan päivitys poisti asennuksen yhteydessä kaikki käyttäjän dokumentit ja muut vastaavat ”omat tiedostot”.

Ghacks-sivuston mukaan ongelman ei olisi pitänyt tulla Microsoftille yllätyksenä, sillä sen mukaan jo Windows Insider -käyttäjät raportoivat täysin samasta bugista saadessaan 1809-version testiin ennen varsinaista julkaisua.

Windows 10 October 2018 Updaten poisveto jakelusta ei vaikuta niihin käyttäjiin, jotka ovat jo ehtineet asentamaan päivityksen. Bugi, jossa tiedostoja poistetaan, tapahtuu päivityksen asennuksen yhteydessä, mikäli on tapahtuakseen.

Lähde: Microsoft

This site uses XenWord.
;