OnePlussan ja Oppon yhdistyminen on näkyvimmillään puhelimen latausteknologioissa; käytössä on Warp Chargen sijasta Oppolta tutut SuperVOOC- ja AirVOOC -teknologiat.

OnePlus 10 Pro on ehtinyt jo esiintymään kuvavuodoissa ja yhtiön toimitusjohtaja Pete Lau ilmoitti puhelimen julkaisun tapahtuvan kenties hieman yllättävästikin jo tammikuussa. Riippumatta totuttua aikaisemmasta julkaisuajankohdasta yksi vakio universumissa pitää edelleen, eli kaikki oleelliset tiedot tulevista lippulaivamalleista vuotavat ennakkoon.

Twitter-käyttäjä Ishan Agarwal on saanut ennakkoon käsiinsä tulevan OnePlus 10 Pron tekniset yksityiskohdat. Osa tiedoista oli vuotanut jo ennakkoon, mutta tuore vuoto varmistaa myös uusia seikkoja kuten joidenkin termien Oppoutumisen.

OnePlus 10 Pro tulee rakentumaan 6,7-tuumaisen QHD+-näytön ympärille. Agarwalin twiitissä puhutaan LTPO:sta, mutta aiempien vuotojen perusteella kyse on ”LTPO 2.0” -teknologiasta. Näyttö tukee maksimissaan 120 hertsin vaihtelevaa virkistystaajuutta. Puhelimen sydämenä sykkii odotetusti Qualcommin uusi lippulaivapiiri Snapdragon 8 Gen 1, jonka tukena on LPDDR5-muistia ja UFS 3.1 -tallennustilaa.

Puhelimen huomiotaherättävän kookas takakamerasaareke on kehitetty yhteistyössä Hasselbladin kanssa ja sen keskeltä löytyvät 48, 50 ja 8 megapikselin sensorit. Selfieitä voi twiitin mukaan napsia 32 megapikselin kameralla.

Oppoutuminen näkyy eniten latausteknologian termistössä. OnePlussan Warp Charge -termi on twiitin mukaan haudattu ja 5000 mAh:n akun kerrotaan latautuvan sen sijasta 80 watin SuperVOOC-pikalatauksella. Puhelin tukee myös 50 watin langatonta AirVOOC-latausta sekä käänteistä langatonta latausta. Latausteknologioiden Oppo-termeistä huolimatta puhelimen käyttöjärjestelmä tottelee nimeä OxygenOS 12, vaikka ennakkoon onkin jo tiedossa sen pohjalla olevan koodin vaihtuminen Oppon ColorOS:ään. Puhelimen mitoiksi ilmoitetaan 163 x 73,8 x 8,5 mm.

Lähde: Ishan Agarwal @ Twitter

This site uses XenWord.
;