io-tech testasi Suunnon noin vuoden takaisin Suunto 7 -älykellon Googlen Wear OS -käyttöjärjestelmällä

io-tech käynnisti viime vuoden lopulla pitkähkön tauon jälkeen uusiksi älykellojen testaukset. Testiin ehtivät Applen tuorein Watch 6 ja Huawein sekä Honorin pykälän vähemmällä älyllä, mutta vastapainona erinomaisella akunkestolla varustetut Watch GT 2 Pro ja Watch GS Pro. Android-maailman vastinetta Apple Watchin monipuolisemmille älyominaisuuksille ja kolmannen osapuolen sovellusten tuelle ei vielä viime vuonna ehditty kokeilemaan.

Nyt io-techin testilaboratorioon on päätynyt Suunnon reilu vuosi sitten myyntiin tuoma Suunto 7 -älykello, jonka sisällä pyörii Googlen älykellokäyttöjärjestelmä Wear OS. Kellon rakenteen luvataan olevan iskunkestävä ja vedenpitävä 50 metrin syvyyteen saakka ja sen sisällä sykkii Qualcommin vuonna 2018 julkaisema Snapdragon Wear 3100. Applen Watch OS:n tapaan Wear OS tukee kolmannen osapuolen sovelluksia ja edustaa siten puhtaampaa älypuhelinkäyttöjärjestelmää, kuin aiemmin testissä käyneet enemmän terveys- ja liikuntaominaisuuksiin panostaneet Huawein ja Honorin laitteet.

Testiartikkelissa tutustumme Suunto 7 -älykellon fyysisiin ominaisuuksiin, ohjelmistoon, akunkestoon ja käytettävyyteen reilun kahden viikon ympärivuorokautisten käyttökokemusten pohjalta.

Lue artikkeli: Testissä Suunto 7

This site uses XenWord.
;