Ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat tuki Starfield-pelille sekä ICARUS: New Frontiers -laajennokselle.

NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 537.13 -ajurit ovat saatavilla Windows 10- ja 11 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön näytönohjaimia Maxwell-arkkitehtuurista lähtien.

GeForce 537.13 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat Game Ready -leima Starfieldille sekä ICARUS: New Frontiers -laajennokselle. Mahdollisista suorituskykyeroista aiempiin ajureihin ei valitettavasti ole mainintoja. Voit lukea lisää mm. uusista G-Sync Compatible -sertifioinneista ja optimoiduista GeForce Experience -asetuksista NVIDIAn Game Ready -artikkelista.

Tuttuun tapaan ajureissa on jälleen korjattu aiempien julkaisujen ongelmia. Tällä kertaa korjatuiksi pelibugeiksi on listattu Battlefield 2042:n epävakaus Freestyle-filttereitä käytettäessä ja Ratchet & Clank: Rift Apart -pelin suorituskykyvaihtelut, joiden syyksi on paljastunut NVIDIA Reflexin ja DirectStoragen väliset ongelmat. Lisäksi Vegas Pro FX:n esikatseluikkunan toimimattomuus joillain kannettavilla on raportoitu korjatuksi. Tiedossa olevia ongelmia listataan kaksi: Halo Infiniten merkittävät suorituskykyongelmat Maxwell-arkkitehtuurin näytönohjaimilla sekä DaVinci Resolven suorituskykyongelmat tietyissä tilanteissa, jotka juontavat juurensa korkean muistinkäytön tilanteissa sisällöntuotantosovelluksissa esiintyneiden vakausongelmien korjauksiin. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;