Valven odotettu Half-Life: Alyx julkaistiin pelattavaksi aiemmin tällä viikolla ja testasimme sitä heti tuoreeltaan Oculuksen Rift S -VR-setillä.

Valven ilmoitettua viime syksynä uudesta Half-Life: Alyx -pelistä VR-lasien saatavuus on ollut kiven alla. Tällä hetkellä useimpien VR-settien saatavuudeksi on ilmoitettu vasta aikaisintaan huhtikuussa. Esimerkiksi yli 1000 euron hintainen Valve Index tuli pari viikkoa sitten tilattavaksi, mutta toimitusajat venyivät nopeasti 8-10 viikkoon. Bongasimme sattumalta tällä viikolla Porin Gigantista asiakaspalautuksena 407 eurolla Oculus Rift S:n, jonka kävimme ostamassa.

Videolla käydään läpi Oculus Rift S:n myyntipakkauksen sisältö ja avainominaisuudet sekä kokeillaan ensimmäistä kertaa Half-Life: Alyxin pelaamista. Huomionarvoista on, että grafiikat ja maisemat näyttävät virtuaalilaseilla katsottuna täysin erilaiselta kuin tietokoneen näytöltä.

Jos pidit videosta, käy tykkäämässä, tilaa io-techin YouTube-kanava. Yli 37 000 tilaajalla io-tech on noussut Pohjoismaiden suurimmaksi tekniikkamediaksi Youtubessa.

Katso video Youtubessa

This site uses XenWord.
;