Videolla käydään läpi NVIDIAn GeForce GTX 1660 Super -näytönohjaimen testitulokset aiemmin julkaistun kirjoitetun artikkelin pohjalta.

Julkaisimme io-techissä joulukuussa testiartikkelin NVIDIAn uudesta GeForce GTX 1660 Super -näytönohjaimesta, jonka hintataso Suomessa on noin 260-310 euroa. Nyt artikkelin pohjalta on tehty videomuotoinen yhteenveto, joka on julkaistu io-techin Youtube-kanavalla.

Videolla käydään pikaisesti läpi Asuksen Dual EVO -mallisen näytönohjaimen ominaisuudet sekä suorituskyky 1440p- ja 1080p-resoluutioilla, tehonkulutus-, lämpötila- ja melumittaukset sekä ylikellotuspotentiaali. Testeissä vertailukohtina ovat NVIDIAn aiemmin julkaistut 1660- ja 1660 Ti -mallit sekä AMD:n 8 gigatavun näyttömuistilla varustettu Radeon RX 5500 XT sekä useita muita 150-350 euron näytönohjaimia.

Kokeilemme jatkossakin kirjoitettujen testiartikkeleiden työstämistä jälkikäteen videoformaattiin, joten anna kommenteissa palautetta ja kehitämme videokonseptia lisää, kiitos!

Jos pidit videosta, käy tykkäämässä, tilaa io-techin YouTube-kanava. Yli 35 000 tilaajalla io-tech on noussut Pohjoismaiden suurimmaksi tekniikkamediaksi Youtubessa.

Katso video Youtubessa

This site uses XenWord.