Testasimme Xiaomin 249 euron suositushinnalla varustetun Redmi Note 11 -älypuhelimen.
Xiaomin Redmi Note 11 -mallisto rantautui Suomeen maaliskuun aikana ja nyt kaksikosta edullisempi, 249 euron hintainen Redmi Note 11, on saapunut myös io-techin testipenkkiin. Puhelin sisältää Qualcommin viime vuoden lokakuussa julkistaman Snapdragon 680 -järjestelmäpiirin, 4 Gt RAM-muistia, 128 Gt tallennustilaa sekä kolmoistakakameran 50 megapikselin pääkameralla. Etupuolta puhelimessa koristaa 6,4-tuumainen AMOLED-näyttö 90 hertsin virkistystaajuudella.
Tutustumme testiartikkelissa Redmi Note 11:een vajaan kahden viikon ympärivuorokautisten käyttökokemusten pohjalta tavanomaista testirutiinia lyhyemmässä muodossa.
Lue artikkeli: Testissä Xiaomi Redmi Note 11
Android Enterprise Solutions Directory
Xiaomi Security Center
Hyvä huomio, tää Xiaomin oma sivu oli jäänyt huomaamatta, joten tiedossa olivat vain nuo tietoturvakorjaukset. Päivityslupaus korjattu mukaan myös artikkeliin kokonaisuudessaan.
Lisäksi jos valmistajien on pakko puskea bloatwarea laitteisiin, niin pitäisivät sovellukset edes ajan tasalla . Pahimmassa tapauksessa esiasennettu bloatware-sovellus saattaa olla tietoturvariski, vaikka tässä tapauksessa sellaisesta ei välttämättä olekaan kyse. Vanhentunut sovellus ei kuitenkaan lupaa hyvää ja onko kyseessä siis eri versio, mitä Play Kaupassa jaetaan? Alla vielä omakohtainen kokemus Asuksen puhelimen kanssa.
En kutsuisi tuotteen hintaa "varusteeksi".
Ei nyt tosiaan ehkä optimaalisin muotoilu, mutta "varustaa" tarkoittaa myös lisäämistä tai liittämistä ja voi kohdistua myös abstraktiin asiaan, jollainen hintakin on.
data-unfurl="true" data-result-id="304163" data-url="https://www.kielitoimistonsanakirja.fi/#/varustaa?source=suggestion&searchMode=all" data-host="www.kielitoimistonsanakirja.fi" data-pending="false">
class="link link--external fauxBlockLink-blockLink"
target="_blank"
rel="nofollow noopener"
data-proxy-href="">
Kielitoimiston sanakirja
data-onerror="hide-parent"/>
http://www.kielitoimistonsanakirja.fi
-ile
No sehän tässä onkin, kun Redmi Note 11 on hitaampi kuin parin vuoden takainen Redmi Note 8 Pro.
Redmi Note 8 Pro:
Redmi Note 11:
Lisäksi riippuu aika paljon peleistä, riittääkö puhelimen suorituskyky. Kaikki pelit eivät vaadi lippulaivarautaa mutta esim. Genshin Impact ja Life After todella vaativia. Oma lukunsa on sitten puhelimen jäähdytys ja mahdollinen thorttlaus (erityisesti uusimpien lippulaivojen ongelma).
Redmi Note 8 Pro olikin aikanaan hintaluokkansa parhaita puhelimia. Sen jälkeen mallisto on mennyt alamäkeä.
Ei tuo spekseihin nähden kyllä kovin kummoiselta näytä. Kyllä tuon jälkeen on tullut monta parempaa Redmi mallia.
Suhteutettuna julkaisuhetken markkinatilanteeseen kyseisessä hintaluokassa. Kyllä se muistaakseni vuoden 2020 alussa oli 229 euron suositushinnallaan varsin pätevä laite ja samaa on todettu myös meidän tuolloisessa artikkelissa. Vai tuleeko jotain merkittävästi parempaa mieleen tammikuulta 2020?
data-unfurl="true" data-result-id="65275" data-url="https://www.io-tech.fi/artikkelit/testissa-xiaomi-redmi-note-8-pro/" data-host="www.io-tech.fi" data-pending="false">
class="link link--internal fauxBlockLink-blockLink"
target=""
rel=""
data-proxy-href="">
Testissä Xiaomi Redmi Note 8 Pro – io-tech.fi
data-onerror="hide-parent"/>
http://www.io-tech.fi
Speksit ja speksit juu mutta voisiko joku rehellisesti vastata mitä oikeasti saan kun maksan 1200e samsungista, erityishuomiona että ei lasketa kameraa tässä sekä 5G myös pois koska en näe että puhelimella waretellaan 60gb pelejä tai pornoa. jokanen video mitä vastaan tullut on tällä 4g:llä lähtenyt heti pyörimään. Ja juuri tuo wildrift sehän on vaativa peli ja tosissaan täysillä pyörii tökkimättä. mulla 128gb microsd joka maksaa datasystemsillä 14,95€. Siis onko se vaan ne pirunkamerat en ymmärtä en, mutten en vältsi olekkaan fiksuimmasta päästä
Juu, Poco X3 tuli Suomessa kauppoihin loppuvuodesta 2020.
Yksinkertaistettuna, saat käytännössä kaikki ominaisuudet enemmän tai vähemmän parempina, plus päälle vielä paljon juttuja mitä edullisemmissa puhelimissa ei ole lainkaan. Se on sitten toinen juttu, että kuuluuko tuotteiden kohderyhmään vaiko ei. Mutta tältä osin aletaan menemään jo ohi aiheesta, koska tämä ketju käsittelee alemman keskiluokan Redmi Note 11 -puhelinta
En tiedä miksi pitää verrata juurikin Samsungiin, mutta yleisesti kalliimmissa malleissa on panostettu enemmän kameroihin, puhelimen rakenteeseen kuin suorituskykyyn verrattuna halvemmat mallit.
Wildrift ei ole nykymittapuulla enää kovin vaativa peli. Alla julkaisijan ilmoittamat laitteistovaatimukset Wildriftille ja Genshin Impactille.
Peruskäytössä eroja ei varmastikaan juuri ole mutta vaativassa käytössä niitä alkaa jo syntymään. Kaikille niillä ei kuitenkaan ole merkitystä ja käyttötavat määrittelevät lopulta aika paljon, milloin kalliimmasta laitteesta on enemmän hyötyä.
Kommentoi uutista tai artikkelia foorumilla (Kommentointi sivuston puolella toistakseksi pois käytöstä)
Lähetä palautetta / raportoi kirjoitusvirheestä