Kerromme, miten ja millä periaatteilla toteutamme valmistajien kanssa kaupallisia yhteistyövideoita Youtubessa.

Olemme tänä vuonna toteuttaneet io-techin Youtube-kanavalla useamman kaupallisen yhteistyövideon. Kerromme, miksi kaupallinen yhteistyö ei koskaan ole laitteen testi ja käymme läpi eri keinot, miten suomalainen Youtube-kanava voi tehdä palvelussa rahaa.

io-techin Youtube-kanava lähestyy 50 000 tilaajaa ja videoita katsellaan kuukausittain noin 200 000 kertaa. Yksittäiset videot keräävät keskimäärin 10 000 – 50 000 katselukertaa ja Youtuben maksamat korvaukset videoiden yhteydessä esitettävistä mainoksista liikkuvat kymmenissä euroissa per video. Muita vaihtoehtoja Youtube-videoilla tienaamiseen ovat niin kutsutut natiivimainokset eli sponsoroidut videot ja kaupalliset yhteistyövideot.

Tällä hetkellä toteutamme valmistajien kanssa kaupallisia yhteistyövideoita, joissa video suunnitellaan viihteelliseksi tai informatiiviseksi mainostettavan tuotteen ympärille. Kaupallinen yhteistyö ei kuitenkaan koskaan ole laitteen testi tai arvio siitä, kuinka hyvä se on, sillä kyse on maksetusta mainoksesta.

Kanavan tavoitteena ei ole tehdä pelkkiä kaupallisia yhteistyövideoita, vaan niitä toteutetaan, jotta pystymme tekemään myös omaa sisältöä.

Katso video Youtubessa

This site uses XenWord.
;