HyperX ja Thermaltake esittelevät uusia mekaanisia näppäimistöjään

Sekä HyperX että Thermaltake ovat esitelleet uudet mekaaniset näppäimistömallit, jotka ovat esitteillä loppuviikosta alkavilla CES 2017 -messuilla.

Kingstonin HyperX-brändin näppäimistövalikoima laajenee uudella Alloy RGB -mallilla, joka asettuu mallistossa viime syksynä julkaistun Alloy FPS:n yläpuolelle. Alloy RGB:ssä on metallirunko, Cherry MX RGB -näppäinkytkimet, erilliset multimediapainikkeet, rannetuki sekä kustomoitava 16 miljoonaa värisävyä mahdollistava valaistus.

Lisäksi HyperX julkaisi kaksi uutta näppäinkytkinvaihtoehtoa (Cherry MX punainen ja ruskea) Alloy FPS -malliin. Alloy RGB tulee kauppoihin vasta vuoden kolmannella neljänneksellä, mutta Alloy FPS:n uudet kytkinvaihtoehdot saapuvat onneksi jo tämän kuun aikana. Suomessa HyperX Alloy FPS maksaa edullisimmillaan noin 130 euroa.

tt-esports-meka-pro-030117

Thermaltaken uutuusnäppäimistö sijoittuu puolestaan pelibrändi Tt eSPORTSin alle ja on nimeltään Meka Pro. Pelkistettyihin ja valmistajan mukaan kestäviin kuoriin rakennettu näppäimistö käyttää tunnettuja Cherry MX -näppäinkytkimiä, jotka tulevat saataville sinisenä, punaisena ja ruskeana versiona.

Meka Pron taustavalaistus on punainen ja se tarjoaa seitsemän erilaista valaistusefektiä sekä neljä esiasetettua pelivalaistustilaa (RTS/FPS/MOBA/MMORPG). Meka Pro tukee myös NKRO:ta sekä makrojen tallentamista lennosta ilman erillistä ohjelmistoa. Näppäimistön suositushinta on sinisillä ja ruskeilla kytkimillä 99,99 dollaria sekä punaisilla kytkimillä 109,99 dollaria.

Lähteet: BusinessWire, Tt eSPORTS

EKWB ja In Win aloittavat yhteistyön, luvassa yhdessä suunniteltuja high-end-tuotteita

Näyttävistä koteloistaan viime vuosina tunnetuksi tullut taiwanilainen In Win sekä nestejäähdytyksen ykkösnimiin lukeutuva slovenialainen EKWB ovat tiedottaneet aloittaneensa strategisen yhteistyön.

inwin-ekwb-2-030117

Yhteistyöhön tulee sisältymään yhdessä toteutettuja tuotteita, pakettina myytäviä tuotekokonaisuuksia sekä yhteistä markkinointia. Yritykset esittelevät tällä viikolla alkavilla CES-messuilla Las Vegasissa yhteistyönä toteutettua kokoonpanoa, jossa käytetään In Winin D-Frame 2.0 -koteloa sekä siihen EKWB:n toteuttamaa nestejäähdytysjärjestelmää.

Yhdessä toteutettujen tuotteiden kerrotaan saapuvan markkinoille vuoden 2017 aikana Amerikoissa sekä Euroopassa. Yhteistyö tulee keskittymään high-end-kokoonpanoihin, joten tuotteiden hinnottelu tulee tuskin olemaan edullista.

Lähde: EKWB

AMD esitteli FreeSync 2 -teknologian helpottamaan HDR-aikakautta

Uusi FreeSync 2 -teknologia lupaa helpottaa HDR:n käyttöönottoa ja pienentää näyttöjen latensseja. Käyttäjän näkemän kuvan kirkkauden ja väriavaruuden luvataan yli kaksinkertaistuvan.

AMD on lanseerannut uuden FreeSync 2 -teknologian. Nimestään huolimatta teknologialla on hyvin vähän tekemistä alkuperäisen FreeSyncin kanssa. Alkuperäinen FreeSync on AMD:n markkinointitermi VESA:n Adaptive-sync-teknologialle. Adaptive-sync mahdolistaa näytön virkistystaajuuden synkronoinnin pelin tai muun ohjelman ruudunpäivitysnopeuteen.

FreeSync 2 lupaa AMD:n diojen mukaan ennen kaikkea helpottaa HDR:n käyttöönottoa automatisoimalla näytön HDR-tilan käyttöönoton ja pois kytkennän. Toinen merkittävä ominaisuus on HDR-sisällön latenssien pienentäminen.

amd-freesync-2-tone-mapping-20170103

Normaalisti peli tai muu ohjelma suorittaa lopulliselle kuvalle yhden tone mapping -vaiheen, jonka jälkeen HDR-signaali lähetetään näytölle. Näyttö joutuu vielä tämän jälkeen tekemään toisen tone mapping -vaiheen sovittaakseen HDR-signaalin juuri kyseisen näytön ominaisuuksiin sopivaksi, mikä lisää viiveitä.

FreeSync 2 eliminoi näytön tekemän tone mapping -vaiheen täysin. Teknologiaa tukevien pelien ja ohjelmien tekemä tone mapping hoitaa kuvan valmiiksi näytön ominaisuuksille sopivaksi, jonka jälkeen näytölle lähtevä FreeSync 2 -signaali sopii suoraan näytettäväksi ruudulla ilman ylimääräisiä prosessointivaiheita. FreeSync 2:n tukeminen vaatii AMD:n tätä varten julkaiseman rajapinnan käyttöä peleiltä ja ohjelmilta.

amd-freesync-against-competition-20170103

AMD päivitti samassa yhteydessä myös alkuperäisen FreeSyncin kuulumisia. Yhtiön mukaan FreeSync-partnereita on tätä nykyä 20, ja ne ovat julkaisseet yhteensä 121 näyttöä FreeSync-tuella. Kilpailevalla G-Syncillä kerrotaan puolestaan olevan vain 8 partneria ja 18 näyttöä. AMD:n siteeraamat luvut on päivätty 8. joulukuuta 2016.

Päivitys klo 17.05:

AMD:n julkaisema lehdistötiedote toi lisävalaistusta tiettyihin seikkoihin, jotka eivät käyneet ilmi diapaketista. Kaikki Radeon-näytönohjaimet, jotka tukevat FreeSync-teknologiaa, tukevat myös FreeSync 2:ta, ja kaikki FreeSync 2 -näytöt tukevat myös alkuperäistä FreeSynciä. Tiedotteessa käy ilmi myös, että ainakin Samsung tulee tuomaan FreeSync 2 -näyttöjä markkinoille lähiaikoina.

Voit katsastaa alla olevasta galleriasta kaikki oleelliset FreeSync 2 -diat.

BusinessKorea: Samsung ei kuoppaa Note-mallistoa, uusi malli luvassa toisella vuosipuoliskolla

Samsungin edustaja on paljastanut korealaisen BusinessKorea-julkaisun haastattelussa yrityksen aikovan esitellä uuden Note-älypuhelimen vuoden jälkimmäisellä puoliskolla.

Ratkaisuun päädyttiin, vaikka Note 7:n kanssa ilmenneet ongelmat aiheuttivat Note-brändille merkittävää harmia. Päätökseen ovat varmasti osittain vaikuttaneet hiljattain valmistuneet Note 7:n syttymissyyn tutkintatulokset. Sama Samsungin edustaja kertoi myös, että Galaxy S8 ja Galaxy S8 edge -puhelimet tullaan julkaisemaan aikataulun mukaisesti huhtikuussa.

Nimettömänä pysyttelevä Samsungin yhteistyökumppanin edustaja on lisäksi kertonut BusinessKorealle, että Samsung tulee pitäytymään QHD-tarkkuuden näytöissä Galaxy S8 -mallien osalta, mutta aikoo käyttää 4K-näyttöä tulevassa Note 8:ssa. Syyksi tähän kerrotaan parannetut VR-ominaisuudet, joita hyödynnetään uusien Gear VR -lasien avulla.

BusinessKorean tietojen mukaan Samsung julkaisee Note 7:n syttymisongelmin tutkintatulokset tammkikuun loppupuolella. Epävirallisten tietojen mukaan syttymisten syy ei olisi pelkästään laitteen akussa, vaan myös elektroniikkasuunnittelussa sattuneessa virheessä. Tutkimusten tekijäksi kerrotaan puolueeton yhdysvaltalainen UL. Tutkimustulokset julkaistaan todennäköisesti samaan aikaan KATS:n (Korean Agency for Technology and Standards) tutkimusraportin kanssa.

Lähde: BusinessKorea

Lenovo esitteli Legion-brändin pelaajille ja julkaisi kaksi pelikannettavaa

Uusi Lenovo Legion -brändi lähtee kilpailemaan markkinoilla muun muassa Acerin Predatoria, Asuksen Republic of Gamersia ja Gigabyten Aorusta vastaan.

Lenovo lienee parhaiten tunnettu yrityskäyttöön suunnatuista ThinkPad-kannettavistaan, vaikka yhtiö onkin tehnyt itselleen nimeä myös useilla kuluttajapuolen tuotteilla. Pelitietokoneiden osalta Lenovo on elänyt kuitenkin varsin hiljaista elämää, pois lukien viimevuotinen Razer-yhteistyö.

Lenovo Legion -brändillä yhtiö pyrkii nousemaan nyt myös PC-pelaajien suosioon. Yhtiö kehuu Lenovo Legion -tuotteiden tarjoavan käyttäjille tehokkaita pelitietokoneita, sekä lupaa rakentaa brändin ympärille myös toimivan yhteisön.

Ensimmäiset Lenovo Legion -tuotteet ovat Y520- ja Y720-kannettavat. Molemmista löytyy pelikannettaville tuttua ominaisuuskirjoa valaistuine näppäimistöineen (Y520:ssa punainen, Y720:ssa RGB), uusimpine Intel Core i7 -prosessoreineen ja NVIDIA GeForce 10 -sarjan näytönohjaimineen. Y720-malliin on saatu mukaan kuitenkin myös kaksi toistaiseksi uniikkia ominaisuutta: Dolby Atmos -tuki ja valinnainen integroitu Xbox One -vastaanotin maksimissaan neljälle langattomalle Xbox One -peliohjaimelle.

lenovo-legion-y520-20170103

Lenovo Legion Y520 tekniset ominaisuudet (paras mahdollinen kokoonpano, täydet tiedot Lenovon Dropbox)

 • 7. sukupolven Intel Core i7 -prosessori
 • 16 Gt DDR4-muistia
 • NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti
 • 512 Gt PCIe SSD tai 2 Tt HDD
 • 15,6” 1920×1080 IPS Anti-Glare -näyttö
 • 2×2 WiFi 802.11ac + Bluetooth 4.1, Gigabit LAN
 • 1x USB 3.1 Type-C, 2x USB 3.0, 1x USB 2.0, 1x HDMI, Kuuloke- ja mikrofoniliittimet
 • 2x 2W Harman -sertifioidut kaiuttimet, Dolby Audio Premium -tuki
 • 4-in-1 kortinlukija (SD, SDHC, SDXC, MMC)
 • 45 wattitunnin akku
 • 380 x 266 x 25,8 mm, paino 2,4 kg tai painavampi

lenovo-legion-y720-20170103

Lenovo Legion Y720 tekniset ominaisuudet (paras mahdollinen kokoonpano, täydet tiedot Lenovon Dropbox)

 • 7. sukupolven Intel Core i7-7700HQ -prosessori
 • 16 Gt DDR4-muistia
 • NVIDIA GeForce GTX 1060 6 Gt
 • 512 Gt PCIe SSD tai 2 Tt HDD
 • 15,6” 3840×2160 IPS Anti-Glare -näyttö
 • 2×2 WiFi 802.11ac + Bluetooth 4.1, Gigabit LAN
 • 3x USB 3.0, 1x HDMI, 1x DisplayPort, Thunderbolt (USB Type-C), Kuuloke- ja mikrofoniliittimet
 • 2x 2W JBL -kaiuttimet + 3W Subwoofer, Dolby Atmos -tuki
 • 60 wattitunnin akku
 • 380 x 277 x 29 mm, paino 3,2 kg tai painvampi

Lenovo Legion Y520 saapuu markkinoille helmikuussa. Sen edullisimman kokoonpanon veroton suositushinta on 899,99 dollaria. Y720 seuraa pikkuveljeään huhtikuussa ja tulee saataville edullisimmillaan 1399,99 dollarin verottomaan suositushintaan.

Lähteet: Lenovo, The Verge

Dell mainostaa uutta Ultrathin 27 -näyttöään maailman ohuimmaksi

Dell on esitellyt CES 2017 -messujen kynnyksellä maaliskuussa myyntiin tulevaa erittäin ohutta näyttöä.

dell-s2718d-03012017

27-tuumainen S2718D-mallinen näyttö on varustettu 2560×1440-resoluution IPS-paneelilla ja 60 hertsin virkistystaajuudella. Näytön virkistystaajuuden synkronoinnin ruudunpäivitysnopeuteen mahdollistavat ja kuvan repeämistä ehkäisevät G-Sync- tai FreeSync-teknologiat eivät ole tuettuna. Sisäänrakennettu HDR-ominaisuus on suunnattu PC-käyttäjille ja vaatii HDR10-formaatin sisältöä sitä tukevasta lähteestä.

Näytön ohuita kehyksiä markkinoidaan InfinityEdge-ominaisuutena ja Dell hehkutaa kyseessä olevan kokonaisuudeltaan maailman ohuin näyttö (world’s overall thinnest profile). Tarkkoja mittoja ei kuitenkaan vielä paljastettu, mutta kuvien perusteella väite todennäköisesti pitää paikkansa ja näyttö näyttää muutenkin herkulliselta.

Liittimet on integroitu suurikokoisen jalustan takaosaan ja niihin lukeutuvat HDMI 2.0 -näyttöliitin, Type-C-mallinen USB-liitin ja äänen linjaulostulo.

 • Katselukulma: 178 astetta
 • Väriavaruus: 99% sRGB
 • Kirkkaus: 400 cd/m2
 • Kontrasti: 1000:1
 • Vasteaika: 6 ms (harmaasta harmaaseen)

Uusi Ultrathin 27 -näyttö saapuu myyntiin 23. maaliskuussa ja veroton suositushinta Yhdysvalloissa on 699,99 dollaria. Suomessa hintatason voidaan olettaa asettuvan noin 800-900 euron haarukkaan.

dell2-s2718d-03012017

Lähde: Dell & Engadget

Snapdragon 835 -järjestelmäpiirin esittelydiat vuosivat nettiin ennen CES-julkaisua

Videocardz-sivusto on vuotanut aidoilta vaikuttavat esittelydiat Qualcommin tulevasta Snapdragon 835 -järjestelmäpiiristä.

10 nanometrin toisen sukupolven FinFET-tekniikalla valmistettava piiri on fyysisesti selvästi Snapdragon 820 -edeltäjämallia pienempi, joka tarkoittaa lisää tilaa laiteen muille komponenteille. Virrankulutus on puolestaan yhdessä diassa näkyvän kuvaajan perusteella 50 % pienempi, kuin Snapdragon 801 -piirillä.

Diojen mukaan piirissä käytetään Kryo 280 -prosessoriytimiä, joita on kaikkiaan kahdeksan kappaletta. Prosessoriytimistä neljä on ns. performance-ytimiä, joiden kellotaajuus on maksimissaan 2,45 GHz ja joissa on kaksi megatavua L2-tason välimuistia. Neljä efficiency-ydintä toimivat puolestaan 1,9 GHz maksimikellotaajuudella (1 Mt L2) ovat käytössä suurimman osan ajasta. Kellotaajuudet ovat alhaisempia, kuin aiemmin on huhuiltu.

Uuden Adreno 540 -grafiikkasuorittimen kehutaan olevan 25 % suorituskykyisempi ja pystyvän näyttämään 60 kertaa enemmän värisävyjä kuin Adreno 530. Näyttösuoritin (DPU) tukee 4K-tarkkuuden näyttöjä 60 FPS:n ruudunpäivitysnopeudella. Videosuoritin (VPU) mahdollistaa 10-bittisen HEVC-videotoiston 4K-tarkkuudella.

Lisäksi piiristä löytyy diojen mukaan mm. Spectra 180 -kuvasignaaliprosessori, Hexagon 690 -digitaalisignaaliprosessori, Haven-tietoturvayksikkö ja iZat-paikannusyksikkö. Tuetun Quick Charge 4 -pikalatauksen kerrotaan mahdollistavan akun lataaminen 20 % nopeammin kuin QC3:lla. X16 LTE-modeemin puolestaan kehutaan olevan ensimmäinen ”gigabittiluokan” LTE-modeemi.

Qualcomm on jo aiemmin vahvistanut Twitter-sivuillaan esittelevänsä Snapdragon 835 -piirin loppuviikosta Las Vegasissa alkavilla CES-messuilla, joten muutaman päivän päästä näemme olivatko Videocardzin vuotamat diat aitoja tai lopullisia versioita.

Lähde: Videocardz.com

Asuksen erikoinen ROG Maximus IX Apex -emolevy kuvissa

Asus on tuomassa markkinoille Z270-piirisarjaan perustuvan ROG Maximus IX Apex -emolevyn, joka on suunnattu extreme-ylikellotuskäyttöön.

asus1-02012017

Nettiin on vuotanut muutamia kuvia Asuksen tulevasta ROG Maximus IX Apex -emolevystä, joka julkaistaan Intelin uusien LGA 1151 -kantaisten Kaby Lake -koodinimellisten 7. sukupolven Core -prosessoreiden yhteydessä.

Ensimmäisenä huomio kiinnittyy poikkeuksellisesti muotoiltuun piirilevyyn, joka ei ole perinteiseen tapaan suorakulmion mallinen. Kuvan perusteella emolevy on varustettu myös LED-valaistuksella.

Virransyöttö on varustettu extreme-ylikellotusta varten kahdella 8-pinnisellä EPS12V-lisävirtaliittimellä ja erillisellä 90 asteen kulmaan käännetyllä molex-virtaliittimellä. PCI Express x16 -liittimiä on neljä kappaletta.

Emolevyltä löytyy kolme muistipaikkaa, joista kaksi tukee normaalisti DDR4-muisteja. Kolmannen muistipaikan toiminnallisuus vielä toistaiseksi arvoitus, mutta DDR4-muistipaikka se ei ole. Kuvissa ei näy M.2 SSD -liittimiä, mutta ne on todennäköisesti sijoitettu piirisarjan jäähdytyselementin alle tai emolevyn takapuolelle.

Yhdestä piirilevyn nurkasta löytyy eri toiminnallisuuksille nappeja, kytkimiä ja jumppereita sekä debug-ledit ja jännitteiden mittauspisteet.

Lähde: Videocardz

 

Päivitys 2.1.2017 klo 19:00:

Asus on julkaissut Facebook-sivuillaan kuvia Maximus IX Apex -emolevyn ominaisuuksista ja niiden perusteella kolmas DIMM-paikka on tarkoitettu adapterille, johon voidaan asentaa M.2 SSD. Lisäksi Z270-piirisarjan jäähdytyksen rakenne on kerrosmainen ja välissä on M.2 SSD -liitin ja päällä M.2 SSD:n jäähdytyssiili nestekierron valmiudella. Neljäs ominaisuus on 3D-printattava tuuletinkehikko M.2 SSD:n jäähdytykseen.

Kerroinlukoton Intel Core i3-7350K -prosessori julkaistaan ja Suomihinta on 220 euroa

Viikonloppuna netissä alkoi kiertää huhu, että Intelin ylikellottajille suunnatun kaksiytimisen Core i3-7350K -prosessorin julkaisu viivästyisi. io-tech vahvistaa huhun virheelliseksi.

intel-02012017

Useat sivustot, kuten Techpowerup, uutisoivat viikonloppuna huhusta, jonka mukaan Intel ei julkaisi Core i3-7350K -prosessoria vielä tammikuun alussa. Koska alkuperäiset lähteet ovat muun muassa Japanista ja Saksasta, julkaisulla saatetaan tarkoittaa myös prosessorin saapumista myyntiin.

io-tech.fi on vahvistanut omista lähteistään, että huhut ovat virheellisiä. Intel tulee julkaisemaan Core i3-7350K -prosessorin muiden Kaby Lake -koodinimellisten 7. sukupolven Core-prosessoreiden kanssa virallisesti 3. tammikuuta ja prosessorit saapuvat myyntiin 5. tammikuuta. Suomalainen verkkokauppa vahvisti io-techille, että myös Core i3-7350K -prosessori on tilattavissa tukkureilta ja sen myyntihinta Suomessa tulee olemaan noin 220 euroa.

Core i3-7350K on kaksiytiminen ja Hyper-Threading-ominaisuuden avulla se kykenee käsittelemään samanaikaisesti neljää säiettä. Prosessori toimii kaikissa tilanteissa 4,2 GHz:n kellotaajuudella, eikä siinä ole käytössä rasituksessa kellotaajuutta nostavaa Turbo Boost -ominaisuutta. Kerroinlukko on auki eli ylikellottaminen onnistuu kerrointa nostamalla. Veroton suositushinta Yhdysvalloissa tulee olemaan 168 dollaria.

Intel on jo pitkään rahastanut ylikellottajia kerroinlukottomilla K-sarjan prosessoreilla ja ne ovat valmiiksi suorituskykyisimpiä ja kalleimpia malleja. Myös Core i3-7350K -mallin hinnoittelu on haasteellinen, sillä edullisin aito neliytiminen Core i5-7400 -prosessori maksaa 182 dollaria eli se on vain 14 dollaria kalliimpi.

Samsung esitteli uudet vuoden 2017 Galaxy A -älypuhelimensa

Samsung on esitellyt hetki sitten uudet Galaxy A -sarjan älypuhelimensa vuodelle 2017.

Kuvassa vasemmalta oikealle: Galaxy A5, Galaxy A3 ja Galaxy A7

Uusi Galaxy A -mallisto koostuu ainakin alkuvaiheessa 5,7-tuumaisesta Galaxy A7-, 5,2-tuumaisesta Galaxy A5- ja 4,7-tuumaisesta Galaxy A3 -mallista. Uutuudet erottaa viime vuoden malleista mallinimeen lisätystä ”(2017)”-päätteestä.

Galaxy A (2017) -malleissa käytetään metallirunkoa sekä reunoiltaan aavistuksen kaartuvasta 3D-lasista valmistettua takakuorta. Muotoilusta on tehty entistä sulavampaa ja miellyttävämpää pitää kädessä. Uutena ominaisuutena Galaxy S -sarjan huippumalleista tuttu IP68-luokituksen mukainen suojaus vedeltä ja pölyltä saapuu myös Galaxy A -sarjaan.

Teknisellä osastolla uusissa malleissa on mm. uudistettu järjestelmäpiiri, enemmän muistia, suurempi akku, paremmat kamerat sekä USB Type-C-liitäntä.

samsung-galaxy-a-series-2017-1-020117

Uudet Galaxy A3- ja A5-mallit tulevat Suomessa ennakkomyyntiin 13. tammikuuta ja saataville kauppoihin 3. helmikuuta. Suositushinnat ovat 349 ja 449 euroa. Värivaihtoehtoja ovat Black Sky, Gold Sand ja Peach Cloud. Galaxy A7 ei ainakaan toistaiseksi ole saapumassa Suomeen.

Galaxy A3 (2017) tekniset ominaisuudet:

 • 1.6 GHz kahdeksanydinsuoritin (Exynos 7870)
 • 2 Gt RAM-muisti
 • 16 Gt sisäinen tallennustila (+ jopa 256 Gt muistikortteja tukeva microSD-korttipaikka)
 • 4,7’’ HD 1280 x 720 Super AMOLED -näyttö
 • 4G-yhteydet (Cat.6 300/50 Mbps)
 • Akku 2,350 mAh, USB Type-C
 • Fyysiset mitat 135,4 x 66,2 x 7,9 mm
 • Takakamera 13 MP (AF/F1.9), Etukamera 8 MP (F1.9)
 • Käyttöjärjestelmä Android 6.0.1 Marshmallow
 • WiFi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), NFC (UICC), Bluetooth v4.2, GPS + Glonass
 • IP68-luokitus

Galaxy A5 (2017) tekniset ominaisuudet:

 • 1,9 GHz kahdeksanydinsuoritin (Exynos 7880)
 • 3 Gt RAM-muisti
 • 32 Gt sisäinen tallennustila (+ jopa 256 Gt muistikortteja tukeva microSD-korttipaikka)
 • 5,2’’ FullHD 1920 x 1080 Super AMOLED -näyttö
 • 4G-yhteydet (Cat.6 300/50 Mbps)
 • Akku 3000 mAh, USB Type-C, pikalataustuki
 • Fyysiset mitat 146,1 x 71,4 x 7,9 mm
 • Takakamera 16 MP (PDAF/F1.9), Etukamera 16 MP (F1.9)
 • Käyttöjärjestelmä Android 6.0.1 Marshmallow
 • WiFi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), NFC (UICC, eSE), Bluetooth v4.2, GPS + Glonass
 • IP68-luokitus

Galaxy A7 (2017) tekniset ominaisuudet:

 • 1,9 GHz kahdeksanydinsuoritin (Exynos 7880?)
 • 3 Gt RAM-muisti
 • 32 Gt sisäinen tallennustila (+ jopa 256 Gt muistikortteja tukeva microSD-korttipaikka)
 • 5,7’’ FullHD 1920 x 1080 Super AMOLED -näyttö
 • 4G-yhteydet (Cat.6 300/50 Mbps)
 • Akku 3600 mAh, USB Type-C, pikalataustuki
 • Fyysiset mitat 156,8 x 77,6 x 7,9 mm
 • Takakamera 16 MP (PDAF/F1.9), Etukamera 16 MP (F1.9)
 • Käyttöjärjestelmä Android 6.0.1 Marshmallow
 • WiFi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), NFC (UICC, eSE), Bluetooth v4.2, GPS + Glonass
 • IP68-luokitus

Lähde: Samsung