Dune Pro on liki suora kopio uuden Mac Pron kotelosta PC-käyttöön

Dune Pron valmistaja kiertää Applen lakimiesuhan toimittamalla kotelon oletuksena selvästi erilaisella etupaneelilla, mutta Mac Prosta tuttu raastinvaihtoehto on tarjolla koteloon valinnaisena lisäosana.

Apple julkaisi aiemmin tänä vuonna kauan odotetun uuden sukupolven Mac Pro -tietokoneen. Sen kotelo on kerännyt laajalti positiivista palautetta, vaikka etupaneelin muotoilu onkin poikinut lukemattomia rystysten raastin -vertailuja. Piti kotelon ulkonäöstä tai ei, Dune Case uskoo sen myyvän.

Dune Pro on luultavasti niin lähellä 1:1-kopio uuden Mac Pron kotelosta, kuin on mahdollista länsimaissa toteuttaa ilman lakimiesten pelkoa. Se seisoo Mac Pron tavoin neljällä kahdella läpi koko kotelon korkeussuunnassa kulkevalla U-jalalla, jotka toimivat samalla kätevinä kantokahvoina. Kotelon etupaneeli on kuitenkin Mac Prosta poiketen varustettu varsin perinteisellä rei’ityksellä, joka suojannee yhtiötä syytteiltä. Mac Pro -ulkonäköä himoitseville yhtiö tulee kuitenkin myymään valinnaisen Mac Pro -raastinmaisen, kolmiulotteisella rakenteella toteutetun etumaskin Sound Dampening Cover -nimellä. Tech of Tomorrowin videon perusteella se pystyy myös todella raastamaan juustoa.

Dune Pro -kotelo on suunniteltu mahduttamaan sisäänsä kaikki emolevyt mini-ITX:stä E-ATX:ään ja eksoottisempaan EEB:hen asti. Kotelon I/O-paneeli sisältää kaksi USB Type C -liitäntää, joista toinen tukee USB 3.1 Gen 2- ja toinen USB 3.0 -nopeuksia. 2,5-tuumaisille asemille on 5 paikkaa ja 3,5-tuumaisia asemia voidaan asentaa yhteensä 11 kahteen neljän aseman kehikkoon ja yhteen kolmen aseman kehikkoon. Kiintolevykehikot ovat erikseen asennettavia ja keskimmäinen ja alin kehikko rajoittavat käytettäessä näytönohjaimen ja virtalähteen maksimipituuksia.

Jäähdytystä ajatellen kotelon etupaneelin takana on paikat kolmelle 120 tai kahdelle 140 mm:n tuulettimelle, joiden kaveriksi voidaan asentaa 120, 240, 360, 140 tai 280 mm:n nestejäähdytin. Lisäksi kotelon takapäässä on tilaa kahdelle 80 mm:n tuulettimelle. Näytönohjaimelle kerrotaan olevan tilaa 380 mm kun 3,5-tuumaiset kiintolevykehikot ei ole käytössä ja 250 mm kun kehikot on käytössä. Prosessoricoolerille ilmoitetaan maksimikorkeudeksi 160 mm, mutta valmistaja kuitenkin mainitsee erikseen Noctuan D15-coolerin olevan tuettu. Virtalähteelle on tilaa 200 mm kun alempi kiintolevykehikko on asennettu ja 320 mm ilman sitä.

Dune Pron strategiset mitat ovat 218 x 450 x 529 mm ja se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä tehtyjä jalkoja lukuunottamatta 3 mm paksusta alumiinista. Kotelon saa artikkelin kirjoitushetkellä vielä Early Bird -hintaan 168 euroa (+ toimituskulut) ja sen normaalihinta tulee olemaan 178 euroa. Sound Dampening Cover- eli Dice Y -etumaskin kera kotelosta ei ole Early Bird -hintaa vaan hinnaksi kerrotaan 250 euroa. Yhtiö ei paljastanut tuleeko etumaskit myyntiin myös sellaisinaan myöhemmin.

Kotelolle haettiin alun perin 44 768 euron joukkorahoitusta, mutta projekti oli ylittänyt tavoitteensa jo ennen tämän uutisartikkelin kirjoittamista.

Dune Pro @ IndieGoGo

OnLeaks jatkaa aikaisia vuotoja, tällä kertaa kuvissa OnePlus 8 Pro

OnePlus 8 Pro on veistetty lähes samasta puusta perusmallin kanssa, mutta näytön kerrotaan olevan aavistuksen suurempi ja takakamerakolmikko on saanut rinnalleen 3D ToF -sensorin ja muita tunnistamattomia lisäsensoreita.

Steve ’OnLeaks’ Hemmerstoffer vuoti aiemmin tässä kuussa nettiin ensimmäiset renderöidyt kuvat OnePlus 8 -puhelimesta vain reilua viikkoa 7T-mallin virallisen julkaisun jälkeen. OnLeaks totesi reseptin ilmeisesti toimivaksi, sillä nyt reilu viikkoa 7T Pron julkaisun jälkeen vuorossa on yhteistyössä 91mobiles-sivuston kanssa julkaistut OnePlus 8 Pro -renderöinnit.

Ulkoisesti molemmat 8-sarjan puhelimet on veistetty lähes samasta puusta. Kumpikin on varustettu reunoiltaan kaareutuvalla näytöllä ja etukamera on toteutettu reiällä näytön vasemmassa yläkulmassa. 91mobiles-sivuston mukaan Pro-mallin näyttö olisi 6,65-tuumainen eli hieman 8:a suurempi, mutta aavistuksen 7T Pro -mallia pienempi. OnePlus on jo aiemmin varmistanut, että kaikki sen tulevat puhelimet on varustettu vähintään 90 Hz:n näytöllä.

Takapuoli noudattaa tuttua kaavaa päällekkäin omalle saarekkeelleen asetetuilla kolmella takakameralla ja niiden alapuolelle varsinaiseen takakanteen upotetulla LED-salamalla. Uuttakin on kuitenkin saatu mukaan, sillä 8 Pro:ssa on kamerasaarekkeen vasemmalla puolen uusi 3D ToF -sensori (Time of Flight) sekä muita tuntemattomia kameraan liittyviä sensoreita.

Vuodon mukaan OnePlus8 Pro:n strategiset mitat ovat 165,3 x 74,4 x 8,8 mm, mikä tekisi siitä 0,7 mm 8:a paksumman. Kamerasaarekkeen kohdalta paksuus on 10,8 mm.

Lähde: OnLeaks @ Twitter, 91mobiles

Gigabyten TRX40-emolevy seuraavan sukupolven Threadrippereille vuotokuvassa

Toistaiseksi ei ole tiedossa tulevatko vanhat Threadripper-prosessorit toimimaan uusissa emolevyissä tai uudet prosessorit vanhoissa emolevyissä.

AMD valmistautuu parhaillaan julkaisemaan uudet Zen 2 -arkkitehtuuriin perustuvat Ryzen Threadripper -prosessorit marraskuun aikana. Prosessoreiden tueksi ollaan julkaisemassa myös uudet emolevyt, joista ensimmäinen on nyt päätynyt nettiin vuotaneeseen kuvaan.

VideoCardzin haltuunsa saamassa kuvassa kerrotaan olevan Gigabyten Aorus-brändin huippumalleihin lukeutuva EATX-kokoluokan TRX40-piirisarjallinen emolevy. TRX40 on yksi huhutusta kolmesta piirisarjasta uusille prosessoreille TRX80- ja WRX80-piirisarjojen ohella.

Gigabyten emolevyllä on nähtävissä tutun näköinen jättiläismäinen prosessorikanta. Huhujen mukaan uusissa emolevyissä saattaisi olla TR4+-kanta, joka olisi taaksepäin yhteensopiva, mutta tästä ei ole varmuutta. Prosessorikantaa ympäröi kahdeksan muistipaikkaa ja debug-LED-näyttö. Virransyötön jäähdytys vaikuttaa ainakin kuvan perusteella varsin järeältä etenkin I/O-liitäntöjen ja muistipaikkojen väliin jäävien komponenttien osalta. Koko virransyötön jäähdytys on toteutettu oikeilla jäähdytysrivastoilla lähinnä ulkonäköön panostavien kuorien sijasta.

Emolevyn kulmassa ja reunassa on nähtävissä 6-pinninen PCI Express -lisävirtaliitin, 90 astetta käännetyt USB 3.0 -pinnit sekä SATA-liitinrivistö. Piirisarjan päällä aktiivinen jäähdytin, joka jatkuu neljän PCI Express x16 -liittimen väliin sijoitettujen kolmen M.2-paikan päälle.

Lähde: VideoCardz

Arvonta: Voita Deltacon pienikokoinen GAM-075-pelinäppäimistö (5 kpl)

io-techin ja Deltacon lokakuun arvonnassa palkintona on 5 kappaletta mekaanisia ja 60 % kokoisia GAM-075-pelinäppäimistöjä.

Kaupallinen yhteistyö: Arvomme osallistuneiden io-techin käyttäjien kesken viisi kappaletta Deltacon pienikokoisia mekaanisia GAM-075-pelinäppäimistöjä.

GAM-075 on edullinen 60 % kokoinen pelinäppäimistö, jossa on käytössä Contentin lineaariset kytkimet, näppäinhatut näppäinhatut ovat ABS-muovia. RGB-valaistukselle löytyy 19 erilaista tilaa ja erikseen asennettavalla ohjelmistolla voi luoda eri profiileita ja makroja.

Osallistu arvontaan vastaamalla kommentteihin uutisen kommenttilomakkeella tai TechBBS-foorumin kautta, minkälaisilla ominaisuuksilla varustettua edullista pelitarviketta toivoisit Deltacolta tulevaisuudessa?

Osallistumisaika päättyy 1. marraskuuta klo 23:59. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti profiilista löytyvään sähköpostiosoitteeseen ja yksityisviestillä. Jos arvonnan voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa, arvonta suoritetaan uudelleen.

Onnea arvontaan ja näppäimistön löydät mm. Jimm’sin valikoimista.

LIVE: io-techin tekniikkakatsaus-podcast (42/2019)

io-techin suorana lähetettävässä videopodcastissa keskustellaan viikon kiinnostavimmista tietotekniikka- ja mobiilimaailman tapahtumista.

io-techin tekniikkakatsaus-podcast esitetään tänään perjantaina 18. lokakuuta noin klo 15:00 alkaen suorana live-streamina Twitchissä ja Youtubessa. Äänessä ovat Sampsa Kurri ja Juha Kokkonen.

Käymme viikottaisissa tekniikkakatsauksissa läpi ajankohtaiset IT-alan uutiset ja uutuustuotteet kuluneen viikon ajalta, kerromme mitä päivityksiä io-techissä on mahdollisesti luvassa lähitulevaisuudessa sekä valotamme artikkelien tekemisen ja io-techin pyörittämiseen liittyviä taustatarinoita. Katsojat voivat osallistua lähetykseen interaktiivisesti Twitchin keskusteluikkunan välityksellä.

io-techin viikon tekniikkakatsaus on jälkikäteen katsottavissa tai kuunneltavissa:

Arcticin uusi Freezer 50 TR -cooleri vihjaa 64-ytimisestä Threadripper-mallista

Arcticin uusi tornimallinen prosessoricooleri lupaa myyntipaketin mukaan jäähdyttää jopa 32- ja 64-ytimiset prosessorit, kun tähän mennessä AMD on julkaissut parhaimmillaan 32-ytimisen Threadripper-mallin.

Pitkän linjan coolerivalmistaja Arctic on julkaissut uuden Freezer 50 TR -tornicoolerin, joka on suunniteltu erityisesti Threadripper-prosessoreille. Samalla yhtiö saattoi paljastaa lisätietoa AMD:n seuraavan sukupolven Ryzen Threadripper -prosessoreiden konfiguraatiosta.

Arctic Freezer 50 TR on jykevä tornimallinen prosessoricooleri, jonka muoviset ilmanohjaimet ja koristeet tuovat välittömästi mieleen AMD:n virallisesti tukeman Wraith Ripper -jäähdyttimen. Muovikuorten alta löytyy kahteen torniin jaettu alumiinirivasto, johon siirretään lämpöä kahdeksalla 6 mm:n lämpöputkella. Kumassakin tornissa on 52 0,4 mm:n ripaa. Lämpöputket ovat suoraan yhteydessä prosessorin lämmönlevittäjään ja ne on jaettu kahteen neljän lämpöputken ryhmään.

Uusi cooleri on varustettu kahdella tuulettimella. Jäähdytimmen toiselta ulkolaidalta löytyy 120 mm:n 200 – 1800 RPM:n ja rivastojen välistä 140 mm:n 200 – 1700 RPM:n PWM-ohjattu P-sarjan tuuletin. Tuulettimet käyttävät nestelaakerointia. Coolerin luvataan riittävän 250 watin TDP:hen asti. Koko komeus on luonnollisesti varustettu osoitettavalla RGB-valaistuksella (A-RGB).

Nimenomaan Threadripper-prosessoreille suunniteltu cooleri sopii luonnollisesti vain AMD:n sTR4-prosessorikantaan (SP3r2). Sen strategiset mitat ovat 147,8 x 149,5 x 165 mm ja 1242 grammaa. Jäähdyttimen mukana toimitetaan Arcticin omaa MX-4-lämpötahnaa.

Prosessoricooleri on myynnissä välittömästi Amazonissa 59,99 punnan (Amazon.co.uk) tai 59,99 euron (Amazon.de) hintaan. Niiden toimitukset aloitetaan 25. päivä kuluvaa kuuta eli ensi viikon perjantaina.

Arcticin uuden coolerin kuvagalleriasta löytyy itse tuotteen lisäksi kuvia myös sen myyntipakkauksesta. Myyntipakkauksessa huomiota herättääkin heti maininta parhaimmillaan 64-ytimisten prosessoreiden tuesta. Myös tuotteen verkkosivuilla mainitaan coolerin riittävän jäähdyttämään ”32 ydintä ja enemmän”. AMD on tähän mennessä julkaissut maksimissaan 32-ytimisiä Threadripper-prosessoreita, mutta ensi kuussa julkaistavaan 3. sukupolven Threadripper-mallistoon on spekuloitu voivan kuulua parhaimmillaan jopa 64-ytiminen malli.

Lähde: Arctic (1), (2)

World of Tanks saa säteenseurannan ilman DXR- tai RTX-kiihdytystä

World of Tanks luo BVH-puut nopeasti Intelin Embree-kirjastojen avulla ja sen jälkeen laskee säteiden osumat näytönohjaimen avulla ilman erillistä kiihdytystä.

Säteenseuranta on tehnyt tuloaan peleihin viime vuoden keväästä lähtien, kun Microsoft esitteli DXR-teknologian ja lisäpontta saatiin saman vuoden syksynä, kun NVIDIA julkaisi RTX-sarjan näytönohjaimet. Teknologia ei ole kuitenkaan lyönyt itseään vielä läpi muun muassa suorituskykyongelmien ja rajallisen näytönohjaintuen vuoksi, vaikka tilanne onkin vuodessa parantunut selvästi.

Vaikka säteenseuranta lienee kaikkien mielestä hyvä kehityssuunta sekä peleille että niiden renderöintiin käytettävän raudan kehityksessä, kaikki eivät näe DXR:ää tai vastaavia kiihdytysrajapintoja välttämättömänä pahana. Tästä saatiin esimakua, kun Crytek esitteli Neon Noir -demon, jossa säteenseuranta toteutettiin näytönohjaimella myös ilman kiihdytystukea.

Nyt muun muassa World of Tanks -pelistä tuttu Wargaming on lähtenyt mukaan samaan junaan Crytekin kanssa esittelemällä uuden World of Tanks EnCore RT -demon. EnCore RT -demon tarkoitus on esitellä pelin tulevaa pelimoottoripäivitystä, joka lisää siihen säteenseurantatuen. Peli tulee hyödyntämään säteenseurantaa varjojen renderöinnissä ja teknologia toimii kaikilla vähintään DirectX 11 -rajapintaa tukevilla näytönohjaimilla.

DXR-rajapinnan tai Vulkan-laajennosten sijasta peli toteuttaa säteenseurannan Intelin Embree-kirjaston avulla. Embree on Intelin moniytimisille prosessoreille suunniteltu säteenseurantakirjasto, jonka kehutaan olevan erittäin nopea luomaan BVH-puut (Bounding Volume Hierarchy) prosesorilla. World of Tanksin tapauksessa 30 tankin BVH-puun luomiseen kerrotaan menevän 1,5 millisekuntia, mutta videolla ei valitettavasti kerrota mikä prosessori oli kyseessä. Tämän jälkeen näytönohjain laskee BVH-rakenteiden perusteella osumat, kun valonlähteenä käytetään aurinkoa käyttäen yhtä sädettä pikseliä kohden. Ainakin aluksi varjot lasketaan vain itse tankkien osalta.

World of Tanks EnCore RT -demo on ladatavissa yhtiön verkkosivuilta.

Lähteet: World of Tanks (1), (2)

Vuoto: AMD:n 24-ytimisestä Zen 2 -HEDT-prosessorista tulee Ryzen Threadripper 3960X

AMD ei ole aiemmin käyttänyt xx60-numerointia Threadripper-prosessoreissa, mikä voisi viitata aiempaa laajempaan valikoimaan eri malleja.

AMD aikoo julkaista marraskuussa uudet Zen 2 -arkkitehtuuriin perustuvat Ryzen Threadripper -prosessorit. Jo julkaistuista dioista tiedetään, että ainakin aluksi saataville on tulossa 24-ytiminen malli.

Tuttu Twitter-vuotaja Tum Apisak on nyt twiitannut kuvan, jonka mukaan 24-ytiminen prosessori tullaan tuntemaan nimellä Ryzen Threadripper 3960X. Toisen sukupolven 24-ytiminen malli tunnettiin mallinumerolla 2970WX. Kuvankaappaus on leikkaus Ashes of the Singularity -testin tulossivulta ja mielenkiintoisena yksityiskohtana siitä on mustattu näytönohjaimen kertova kohta. Koska sen olisi voinut leikata helposti pois kuvasta, on yksi mahdollisuus, että testi olisi ajettu vielä julkaisemattomalla näytönohjaimella, jota Tum Apisak ei halunnut vuotaa.

Pelkkä nimi ei kerro vielä prosessorin suorituskyvystä yhtään mitään, mutta siitä voidaan jo päätellä joitain asioita, olettaen että AMD pitää nimeämislogiikkansa ennallaan. Viime sukupolvessa 24-ytiminen nimettiin WX:ksi, koska se oli suunnattu lähinnä raskaisiin työasemiin, kun pelikoneisiin paremmin sopivat mallit on merkitty pelkällä X:llä. Nyt, kun uuden mallin nimeksi kerrotaa 3960X, voidaan jo päätellä sen olevan pelikäyttöön suunnattu. Aiemmin käyttämätön xx60-numerointi voi myös viitata, että Threadripper-malleja tulisi aiempaa enemmän. Ensimmäisessä sukupolvessa käytössä olivat xx00 (8 ydintä), xx20 (12 ydintä) ja xx50 (16 ydintä), kun toisessa sukupolvessa julkaistiin xx20 (12 ydintä), xx50 (16 ydintä), xx70 (24 ydintä) ja xx90 (32 ydintä).

Lähde: Tum Apisak @ Twitter

Realme esitteli edullisen X2 Pro -huippumallinsa – tulee myyntiin myös Euroopassa

16.10.2019 - 15:50 / Juha Kokkonen Mobiili Kommentit (14)

Realme X2 Pro tarjoilee lippulaivatason ominaisuuksia erittäin houkuttelevaan hintaan.

Kiinalainen BBK-konserniin kuuluva Realme esitteli eilen odotetun X2 Pro -huippumallinsa ja ilmoitti samalla tuovansa puhelimiaan myös Euroopan markkinoille. Euroopan markkinoita silmällä pitäen uutuus tarjoaa todella houkuttelevat rautaominaisuudet erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Realme X2 Pro sisältää Snapdragon 855+ -järjestelmäpiiri, joka on jäähdytetty höyrykammioratkaisun ja grafiittikerroksen avulla. RAM-muistia on malliversiosta riippuen 6-12 gigatavua ja tallennustilaa 64-256 Gt. Edullisinta muistivarianttia lukuun ottamatta tallennustila on uutta ja nopeaa UFS 3.0 -tyyppiä.

Kameralovella varustettu näyttö hyödyntää 6,5-tuumaista Super AMOLED -paneelia, joka tukee 90 Hz:n ruudunpäivitysnopeutta sekä peräti 1000 nitin maksimikirkkautta. Huipputehokkaan 50 watin SuperVOOC-pikalatauksen luvataan täyttävän akun puolessa tunnissa 80 %:n varaustasoon. Sisäinen 4000 mAh akku on jaettu nopean latauksen mahdollistamiseksi kahteen erilliseen osaan. Pienempinä maininnan arvoisina seikkoina X2 Prossa on 3,5 mm:n ääniliitäntä sekä stereokaiuttimet.

Kamerapuolelta takaa löytyy neljä kameraa, jotka kattavat kolme eri polttoväliä sekä syvyystietojen taltioimisen. Pääkamera käyttää Samsungin 64 megapikselin sensoria, telekamera 13 megapikselin sensoria ja ultralaajakulmakamera 8 megapikselin sensoria. Kaikissa kameroissa on automaattitarkennus, mutta optista vakainta ei löydy yhdestäkään. Videokuvaus onnistuu nykypäivän huippumallien tyyliin 4K 60 FPS -laadulla.

Realme X2 Pro tekniset tiedot:

 • Ulkomitat: 161 x 75,7 x 8,7 mm
 • Paino: 199 grammaa
 • Rakenne: alumiinirunko, Gorilla Glass 5 edessä ja takana
 • 6,5″ Super AMOLED-näyttö, 90 Hz, 20:9-kuvasuhde, 1080 x 2400 pikseliä, 100 % DCI-P3, HDR10+
 • Qualcomm Snapdragon 855+ -järjestelmäpiiri
 • 6, 8 tai 12 Gt LPDDR4X RAM-muistia
 • 64 Gt UFS 2.1- tai 128 / 256 Gt UFS 3.0 -tallennustilaa
 • LTE-A-yhteydet, 4×4 MIMO, Dual SIM
 • WiFi 802.11ac dual-band, 2×2 MIMO, Bluetooth 5.0, NFC
 • GPS (L1 & L5), Galileo, BeiDou
 • lineaarinen värinämoottori, Dolby Atmos, stereokaiuttimet. 3,5 mm:n ääniliitäntä
 • Kolmoistakakamera:
  • 64 megapikselin 1/1,72-tuumainen Samsung GW1 -sensori 0,8 um pikselikoolla, f1.8, automaattitarkennus
  • 13 megapikselin tele-/normaalikamera, f2.5, 2x zoom, automaattitarkennus
  • 8 megapikselin ultralaajakulmakamera, 1,4 um pikselikoko, f2.4 ultralaajakulmaobjektiivi, 115 asteen kuvakulma, automaattitarkennus
  • 2 megapikselin syvystietokamera
  • 4K 30 & 60 FPS videokuvaus, 960 FPS hidastuskuvaus
 • 16 megapikselin etukamera, 1,0 um pikselikoko, f2.0
 • 4000 mAh akku, USB 2.0 Type-C, 50 W (10 V; 5 A) SuperVOOC -pikalataus, USB PD & Qualcomm QuickCharge -tuki
 • ColorOS 6.1 & Android 9 Pie

X2 Pro tulee Euroopassa myyntiin marraskuun alussa 399 euron lähtöhintaan (6 & 64 Gt). 8 & 128 Gt:n muistivariantti kustantaa 449 euroa ja 12 & 256 Gt:n huippumalli 499 euroa. Euroopan hinnoittelussa on viitisen kymppiä ekstraa Kiinan hintoihin verrattuna. Värivaihtoehtoja ovat Lunar White ja Neptune Blue. X2 Pron ohella Euroopassa tulevat myyntiin myös edullisemmat X2-, 5 Pro ja 3 Pro -mallit. Ensimmäisessä aallossa toimitukset alkavat Euroopassa Belgiaan, Ranskaan, Italiaan, Luxemburgiin, Hollantiin, Puolaan, Portugaliin ja Britteihin.

Lähde: Realme EU

Arvonta: Voita HyperX:n Fury RGB -muistit tai -SSD-asema

io-techin ja HyperX:n lokakuun arvonnassa palkintona ovat 16 gigatavun Fury RGB DDR4-3466 -muistisetti ja 960 gigatavun SSD-asema.

Kaupallinen yhteistyö: Arvomme osallistuneiden io-techin käyttäjien kesken HyperX-pelibrändin 16 gigatavun Fury RGB DDR4-3466 -muistisetin ja 960 gigatavun Fury RGB SSD -aseman.

HyperX:n Fury RGB -muistisarja on nimensä mukaan RGB-valaistu ja saatavilla DDR4-3466-nopeuteen asti CAS 16 -latensseilla. HyperX Fury RGB SSD -asema on puolestaan saatavilla 240, 480 ja 960 gigatavuisena ja se on SATA-väyläinen. Molempia Fury RGB -sarjan tuotteita pystyy ohjaamaan emolevyvalmistajien omilla valaistusohjelmistoilla.

Osallistu arvontaan vastaamalla kommentteihin uutisen kommenttilomakkeella tai TechBBS-foorumin kautta, minkä päivityksen aiot seuraavaksi toteuttaa tietokoneeseesi tai pelitarvikkeisiisi?

Osallistumisaika päättyy 30. lokakuuta klo 23:59. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti profiilista löytyvään sähköpostiosoitteeseen ja yksityisviestillä. Jos arvonnan voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa, arvonta suoritetaan uudelleen.

Onnea arvontaan ja muistit sekä aseman löydät mm. Jimm’sin valikoimista.