Thermaltakelta edullisia RGB-valaistuja Smart Pro RGB Bronze -virtalähteitä

Thermaltake on laajentanut RGB-valaistujen virtalähteidensä tarjontaa myös edullisempaan hintaluokkaan. Kyseiseen tarpeeseen vastaa uusi Smart Pro RGB Bronze -mallisto.

Uudet Smart Pro RGB Bronze -mallit asettuvat Thermaltaken valikoimissa hiljattain julkaistujen Toughpower Grand RGB Gold -mallien alapuolelle. Uutuusmalli tulee saataville kolmena tehoversiona: 650-, 750- ja 850-wattisena. Smart Pro RGB Bronze -virtalähteet ovat täysin modulaarisia ja täyttävät hyötusuhteen osalta 80Plus Bronze -tason vaatimukset. 12 voltin jännitesyöttö on toteutettu yhdellä linjalla. Kaikkien kolmen malliversion koteloinnin pituus on 170 mm.

thermatake-smartpro-rgb-bronze-2-040117

Smart Pro RGB Bronze -mallien jäähdytyksestä vastaa 140 mm Ring RGB -tuuletin, jonka valaistus mahdollistaa 256 eri värisävyä. Käyttäjä voi valita valaistuksen kiertävän sateenkaarivalaistuksen sekä punaisen, sinisen, vihreän ja valkoisen väliltä. Valaistuksen voi myös kytkeä pois päältä ja virtalähde muistaa valitun asetuksen. Tuuletin tukee Smart Zero Fan -tilaa, jolloin se on pysähdyksissä alle 10 % rasitusasteilla. Täydessä rasituksessa tuulettimen melutaso on 31,4 dBA.

Smart Pro RGB Bronze -mallien suositushinnat ovat 79,99; 89,99 ja 99,99 dollaria. Valmistaja lupaa virtalähteilleen seitsemän vuoden takuun.

Lähde: Thermaltake

Thermaltakelta mini-ITX-kokoinen versio lasikylkiseen Core P -avokotelomallistoon

Thermaltake on esitellyt uuden mini-ITX-kokoisen Core P1 TG -mallin avokotelovalikoimaansa. Suurempien P3- ja P5-mallien tapaan kotelo voidaan asentaa vaaka- tai pystyasentoon.

Muiden Core P -sarjan avokoteloiden tapaan myös Core P1:n runko on mustaksi maalattua terästä ja kokoonpanon osittaisena suojana on metallitankojen päähän kiinnitetty savunharmaa karkaistu lasi. Kotelon rakenne mahdollistaa kokoonpanon esittelemisen, nestejäähdytysratkaisuiden joustavan käytön sekä helpon pääsyn komponentteihin. Kotelon rakenne on modulaarinen, joka mahdollistaa ylimääräisten komponenttien lisäämisen ja poistamisen kotelosta.

Core P1:n rungon sisällä on paikat yhdelle 3,5 ja kolmelle 2,5 tuuman levylle. Näytönohjain on mahdollista asentaa myös pystyasentoon mukana toimitettavan riser-kaapelin ja kiinnityskehyksen avulla. Thermaltake tarjoaa 3D Makers -sivustollaan tiedostoja lisäosien 3D-tulostamiseen Core P1 -koteloon. Kotelon runko-osassa on kaksi paikkaa 120 tai 140 mm tuulettimille ja vaihtoehtoisesti niiden tilalle voi asentaa myös yhden 240 tai 280 mm jäähdytinkennon.

Core P1 TG:n hinnasta tai saatavuudesta ei ole vielä tarkempaa tietoa. Suurempi Core P3 -malli maksaa Hinta.fi-palvelun mukaan Suomessa edullisimmillaan noin 120 euroa ja P5-malli noin 140 euroa.

Lähde: Thermaltake

io-tech selvitti AMD:n FreeSync 2 -teknologian herättämiä kysymyksiä

Uuden FreeSync 2 -teknologian esittely jätti ilmaan useita kysymyksiä, joihin io-tech sai vastaukset suoraan AMD:lta.

AMD julkaisi eilen uuden FreeSync 2 -teknologian helpottamaan HDR-aikakauteen siirtymistä. Teknologian luvataan pienentävän latensseja HDR-sisältöä näytettäessä, sekä vaihtavan näytön tilan automaattisesti HDR- tai SDR-tilaan sisällön perusteella.

AMD:n julkaisemissa dioissa mainittiin FreeSync 2 -näyttöjen tarjoavan vähintään kaksinkertaista kirkkautta ja väriavaruutta sRGB:hen nähden. Tämä tuli monelle pettymyksenä, sillä esimerkiksi HDR10-standardin määrittelemät arvot ovat vielä merkittävästi korkeampia. io-tech kysyi asiasta AMD:lta, ja saimme tiedusteluihin varsin tyhjentävän vastauksen.

AMD:n mukaan HDR10- ja Dolby Vision -standardit on luotu pitkälle tähtäimelle, ja tosiasiassa yksikään markkinoilla oleva näyttö ei yllä edes likimain niiden luomiin tavoiteväriavaruuksiin tai -kirkkauksiin. Hyvänä esimerkkinä tästä toimii esimerkiksi CES-messuilla eilen julkaistu Dellin Ultrathin-näyttö, joka tukee HDR10-standardia muttei yllä edes sRGB-väriavaruuteen ja kirkkauskin on vain 400 kandelaa neliömetrille.

amd-freesync-srgb-8-20170103

FreeSync 2 -dioissa mainittu vähintään kaksinkertainen väriavaruus ja kirkkaus sRGB:hen nähden on AMD:n mukaan vain minimiarvo FreeSync 2 -leiman saaville näytöille. Teknologia tukee myös merkittävästi suurempia väriavaruuksia, eikä sille ole määritelty mitään tiettyjä maksimiarvoja.

Koska FreeSync 2:n vaatimukset ovat niinkin korkeat kuin ne ovat nykynäyttöjen ominaisuuksin nähden, tullaan tänä vuonna näkemään markkinoilla vain muutama AMD:n hyväksynnän ja sitä kautta FreeSync 2 -leiman saava näyttö.

Roccatilta uutta Owl-eye-sensoria käyttäviä hiiriä sekä paineentunnistava kumikupunäppäimistö

Roccat esittelee huomenna alkavilla CES 2017 -messuilla uutta tekniikkaa hyödyntäviä hiiri- ja näppäimistömalleja.

Hiiritekniikan uutuus on Owl-Eye-sensori ja sitä käyttäviä malleja on kolme: Leadr, Kone EMP ja Kone Pure 2017. Näppäimistöpuolella uutta on puolestaan paineentunnistuksella varustetut Force FX -kumikupukytkimet, joita käytetään uudessa Isku+ Force FX -näppäimistössä.

roccat-leadr-1-040117

Uusi Owl-eye-sensori on käytännössä Pixartin optinen PMW3361-malli, joka on muokattu Roccatin tarpeiden mukaiseksi. Roccatin mukaan uusi sensori siirtää hiiren liikkeet näytölle 1:1 tarkkuudella tarjoten luonnollisen ja responsiivisen tuntuman. Owl-eye-sensorin DPI-arvoa voi säätää sadan portain 100 – 12 000 DPI:n välillä. Maksimi seurantanopeudeksi ilmoitetaan 6,35 m/s ja maksimikiihtyvyydeksi 50 G:tä. Sensorin nostoetäisyyttä (lift-off distance) on mahdollista säätää Swarm-ohjelmiston avulla.

Roccat Leadr on oikeakätiselle käyttäjälle suunniteltu langaton RGB-hiiri, jonka kehutaan tarjoavan langallisen hiiren suorituskyvyn. Hiiri käyttää 2,4 GHz tajuusaluetta ja 1000 Hz:n päivitystaajuutta. Ohjelmoitavia näppäimiä on 14, joiden lisäksi vasemmassa kyljessä on analoginen yksiakselinen X-Celerator-peukalosäädin ja hiiren päällä sormien väliin sijoittuva ”eväkytkin”. Hiiressä on myös kaksialueinen RGB-valaistus. Sisäisen akun kerrotaan kestävän yhdellä latauksella 20 tuntia. Hiiren latauksen voi hoitaa joko telakassa tai kaapelin avulla.

roccat-kone-emp-1-040117

Kone EMP on käytännössä Owl-eye-sensorilla päivitetty versio suositusta Kone XTD -mallista. Se on suunnattu keskisuuri- sekä suurikätisille pelaajille ja se painaa 118 grammaa. Hiiressä on nelisuuntainen titaanirulla, RGB-valaistus sekä neljä lisäpainiketta, mutta Easy-Shift-ominaisuuden avulla hiireen voi ohjelmoida jopa 21 toimintoa.

roccat-kone-pure-2017-1-040117

Kone Pure 2017 on puolestaan suunniteltu kapeakätisemmille käyttäjille ja se painaa vain 88 grammaa. Muotoilu on sama kuin Kone EMP:ssä, mutta skaalattuna 91 %:iin alkuperäisestä. Kone Pure 2017:ssä on kaksisuuntainen titaanirulla, hillitty RGB-valaistu Roccat-logo sekä neljä lisäpainiketta. Easy-Shift-ominaisuus mahdollistaa jopa 17 eri toiminnon ohjelmoimisen hiireen.

roccat-iskus-force-fx-1-040117

Force FX on Roccatin uusi kumikupukytkimiin integroitu analoginen paineentunnistustekniikka, joka perustuu polymeeri-pietsosähköiseen komposiittikerrokseen. Uusi Isku+ Force FX -näppäimistö käyttää paineentunnistusta QWEASD-näppäimissä, joka mahdollistaa kolme eri toimintatilaa – normaalitilan, portaattoman tilan sekä kolmen toiminnon asettamisen samaan näppäimeen. Näppäimistön Easy-Shift-ominaisuus mahdollistaa kahden makrotoiminnon tallentamisen jokaiselle näppäimelle ja haluttaessa makroja voi tallentaa myös ”lennosta”. Mukana ovat myös muista Roccatin näppäimistöistä tutut thumbster-peukalonäppäimet sekä yläreunaan sijoitetut multimediapainikkeet. Valaistus on toteutettu RGB-ledein.

Uutuusmallien saatavuudesta tai hinnoittelusta ei ole toistaiseksi tarkempaa tietoa, mutta ne ovat esillä huomenna alkavilla CES-messuilla Las Vegasissa.

Lähteet: Roccat (1), (2)

Tietoa io-techin tulevasta Kaby Lake -artikkelista

Intelin uusien Kaby Lake -koodinimellisten 7. sukupolven Core-prosessoreiden NDA eli salassapitosopimus raukesi eilen. io-tech testaa parhaillaan uutuusprosessoreita.

kabylake-15

Alun perin artikkeli aiheesta oli tarkoitus saada valmiiksi jo eiliseksi, mutta aikataulu oli yksinkertaisesti mahdoton vanhojen sopimusvelvollisuuksien hoitamisen ja uuden sivuston lanseeraamisen ohella.

Sisällön laatu, kattavuus ja erityisesti teknisen tiedon paikkaansapitävyys ovat kuitenkin io-techin perusperiaatteita, joten asiat tehdään kunnolla eikä kiirehtien.

io-tech tulee julkaisemaan useamman Kaby Lake -prosessoreihin liittyvän artikkelin, joista ensimmäisessä käsitellään IPC- eli Instructions Per Clock -suorituskykyä prosessori- ja pelitesteissä eri prosessorisukupolvien kesken.

Mukana testeissä ovat 4,0 GHz:n kellotaajuudella toimivat Sandy Bridge-, Ivy Bridge-, Haswell-, Skylake- ja Kaby Lake -arkkitehtuurit (4C/8T). Samassa artikkelissa esitellään myös Core i7-7700K- ja Core i5-7600K -prosessorit, niiden keskinäinen ero suorituskyvyssä, tehonkulutuksessa ja lämpötilassa.

Koska Kaby Laken ja Skylaken IPC-suorituskyky on käytännössä identtinen, on prosessorin kellotaajuus suorituskyvyn kannalta ratkaisevassa roolissa. Julkaisemme ylikellottamisesta erillisen artikkelin, jossa tutustutaan Kaby Laken ylikellotusominaisuuksiin ja potentiaaliin. Kun ylikellotustestit on saatu vakiona suoritettua, lämmönlevittäjä tullaan korkkaamaan ja vaihdamme piisirun ja lämmönlevittäjän välistä löytyvän vakiotahnan tilalle nestemäistä metallia. Tämän jälkeen suoritamme lämpötilamittaukset ja ylikellotustestit uudelleen.

Testilaboratorioomme on saapunut myös muutama uuteen Z270-piirisarjaan perustuva emolevy Asukselta ja MSI:ltä:

Tutustumme erillisessä artikkelissa piirisarjan uudistuksiin ja emolevyjen ominaisuuksiin.

TechBBS-foorumilla keskustelu Intelin uusista Kaby Lake -prosessoreista ja Z270-emolevyistä käy TechBBS-foorumilla vilkkaana, joten mukaan vaan, jos aihe kiinnostaa ja esimerkiksi tietokoneen päivitys on edessä.

Acer julkaisi Predator-sarjaan katsetta seuraavan kaarevanäyttöisen kannettavan ja näytön

Predator 21 X -kannettavasta ja Predator Z301CT -näytöstä löytyy kummastakin kaareva ja erittäin leveä näyttöpaneeli sekä Tobiin kanssa toteutettu tuki käyttäjän katseen seurannalle.

Acer on esitellyt CES 2017 -messuilla tuttuun tapaansa joukon uusia tuotteita valikoimiinsa. Kenties mielenkiintoisimmat kaksi näistä ovat 21-tuumaisella kaarevalla näytöllä ja katseen seurannalla varustettu Predator 21 X -kannettava ja 21:9-kuvasuhteella varustettu, niin ikään katsetta seuraava Predator Z301CT -näyttö. Tobiin kanssa toteutetun katseenseurannan luvataan olevan tuettu jo yli 45 peleissä, joista Acer mainitsee nimeltä Deus Ex: Mankind Dividedin, Elite Dangerousin ja Watch_Dogs 2:n.

Predator 21 X on varsinainen hirviö kannettavaksi. Acer on sovittanut sen kuorien sisään kaarevan 21-tuumaisen, 21:9-kuvasuuhtella varustetun näytön, kaksi GeForce GTX 1080 -näytönohjainta SLI-tilassa ja Intelin 7. sukupolven Core i7 -prosessorin. Käytännössä täysikokoinen RGB-valaistu näppäimistö on mekaaninen ja käyttää Cherryn MX Brown -kytkimiä. Poikkeuksen mekaanisuuteen tekee numpad, jonka voi kääntää ympäri, jolloin siitä tulee touchpad-hiiri. Kannettava tukee myös Windows 10:n Hello-kirjautumista kasvojentunnistuksella.

acer-predator-21-x-top-20170104

Acer Predator 21 X tekniset ominaisuudet

 • 21-tuumainen näyttö (2560×1080, 120 Hz, IPS, G-Sync, kaarevuus 2000R)
 • Tobii Eye Tracking -katseenseuranta
 • Intel Core i7-7820HK -prosessori
 • 64 Gt DDR4-2400-muistia
 • 2x NVIDIA GeForce GTX 1080 (SLI)
 • 5 paikkaa SSD-asemille ja kiintolevyille (joista 2 NVMe PCIe -tyyppisiä)
 • Killer DoubleShot Pro (WiFi + LAN)
 • Thunderbolt 3 (USB Type-C), 1x HDMI, 2x DisplayPort
 • 3-tie äänet (2x tweeter, 2x midrange, 2x subwoofer)
 • 2 virtalähdettä

Acer ei valitettavasti ole julkaissut vielä tarkkaa listaa liittimistä, paljastanut akun kapasiteettia tai kannettavan mittoja. Painoa järkäleeltä löytyy 8,8 kilogrammaa tarkemmin määrittelemättömässä konfiguraatiossa.

acer-predator-z301ct-20170104

Predator Z301CT on 30-tuumainen, kaarevalla paneelilla ja erittäin leveällä 21:9-kuvasuhteella varustettu näyttö. Predator 21 X:n tapaan myös se tukee Tobiin kanssa toteutettua katseenseurantaa. Näytön jalusta tukee kallistusta ja kääntöä -5 – 25 asteen skaalalla ja sen korkeutta voidaan säätää 120 mm.

Acer ei ole valitettavasti julkaissut vielä kaikkia näytön teknisiä ominaisuuksia, mutta tällä hetkellä tiedetään sen VA-paneelin tarjoavan 1800R:n kaarevuuden, 2560×1080-resoluution, 200 hertsin virkistystaajuuden ja G-Sync-tuen. Katselukulmien luvataan olevan 178 astetta suuntaansa kiitos VA-paneelin. Näytöstä löytyy lisäksi kaksi 3 watin DTS-sertifioitua kaiutinta.

Sekä Predator 21 X että Predator Z301CT tulevat myyntiin helmikuussa. Predator 21 X:n suositushinta Euroopassa on 9999 euroa veroineen, ja Predator Z301CT:n 899 euroa niin ikään veroineen.

Lähteet: Acer, TechCrunch

Qualcomm esitteli Snapdragon 835 -järjestelmäpiirinsä

Qualcomm on esitellyt järjestelmäpiirimallistoonsa uuden huippumallin, joka kantaa odotetusti Snapdragon 835 -nimeä.

Kyseessä on markkinoiden ensimmäinen kaupallinen järjestelmäpiiri, joka valmistetaan 10 nanometrin FinFET-prosessilla (LPE). Sen ansiosta Snapdragon 835:n kerrotaan olevan fyysisesti 35 % pienempi ja kuluttavan 25 % vähemmän virtaa kuin edeltäjämalli Snapdragon 820. Piirin suunnittelussa on huomioitu erityisesti VR-käyttö sekä täysi Windows 10 -tuki. Ominaisuudet ovat tutut pari päivää sitten vuotaneista dioista.

snapdragon-dia-040117

Snapdragon 835:ssä käytetään uusia Kryo 280 -prosessoriytimiä, joita on kaikkiaan kahdeksan kappaletta. Niistä neljä 2,45 GHz:n maksimikellotaajuudella toimivaa huolehtii suorituskykyä vaativista tehtävistä ja toiset neljä 1,9 GHz:n maksimikellotaajuudella toimivaa puolestaan kaikista tavallisista vähemmän suorituskykyä vaativista tehtävistä. Anandtech-sivuston mukaan Kryo 280 -ytimet perustuvat ARM:in Cortex-arkkitehtuuriin, joka on mielenkiintoinen muutos aiempiin Kryo-ytimiin nähden.

Uuden Adreno 540 -grafiikkasuorittimen kerrotaan olevan 25 % suorituskykyisempi kuin edellisen sukupolven ratkaisu. Se tukee OpenGL ES 3.2-, OpenCL 2.0-, Vulkan- ja DirectX 12 -rajapintoja. Snapdragon 835 käyttää kaksikanavaista 1833 MHz:n kellotaajuudella toimivaa LP-DDR4x-muistiohjainta.

Uusi X16 LTE-modeemi mahdollistaa Cat.16/13-luokkien mukaiset nopeudet, eli jopa gigabitin teoreettisen latausnopeuden ja sekä 150 Mbit/s lähetysnopeuden. Piiri sisältää myös ensimmäisenä markkinoilla Bluetooth 5.0 -tuen ja tuettuina ovat lisäksi 2×2 802.11ac Wave-2- ja 802.11ad Multi-gigabit Wi-Fi-yhteydet.

snapdragon-835-penny-image-2-040117

Hexagon 682 DSP tarjoaa nyt entistä paremman tuen koneoppimiselle, konenäölle ja edistyneelle kuvien sekä videoiden prosessoinnille Google TensorFlow- ja Halide-tuen sekä HVX -laajennuksiin tehtyjen parannusten myötä. Haven-turvallisuusalusta puolestaan parantaa rautatasolla biometrisen tunnistautumisen sekä laitteen todentamisen tietoturvaa.

Spectra 180 ISP -kuvasignaaliprosessori tukee jopa 32 megapikselin yhtä kamerasensoria tai kahta 16 megapikselin kamerasensoria. Tuettuna on myös videokuvaus 4K-tarkkuudella 30 FPS:n ruudunpäivitysnopeudella, sekä videotoisto 4K-tarkkuudella 60 FPS ruudunpäivitysnopeudella.

Quick Charge 4 -pikalataus on 20 % nopeampi ja toimii 30 % paremmalla hyötysuhteella, kuin edellinen versio. Se tukee lisäksi USB Type-C Power Delivery -standardia.

Snapdragon 835 -järjestelmäpiirin massatuotanto on alkanut ja se nähdään kaupallisissa laitteissa kuluvan vuoden ensimmäisen puoliskon aikana. Se tullaan todennäköisesti näkemään useiden älypuhelinvalmistajien lippulaivamalleissa.

Lähde: Qualcommin tuotesivu, Qualcommin lehdistötiedote, Anandtech

Huawei julkaisi Honor 6X -puhelimensa myös Euroopan markkinoille

Huawei on ilmoittanut CES-tapahtuman ennakkotilaisuudessa tuovansa Honor 6X -älypuhelimen myyntiin myös Euroopan ja USA:n markkinoilla. Suomalaisiin kauppoihin laite ei kuitenkaan tällä tietoa saavu.

Honor 6X esiteltiin alun perin lokakuun puolivälissä Kiinan markkinoille, jossa se on saanut positiivisen vastaanoton. Laitteen keskeisiä ominaisuuksia ovat metallikuoret, 5,5-tuumainen Full HD -näyttö, 16 nm tekniikalla valmistettu kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri, sormenjälkitunnistin sekä suurehko akku. Takana sijaitsevassa kaksoiskamerassa pienempää kuvasensoria käytetään syvyystietojen taltioimiseen.

huawei-honor6x-2-040117

Euroopassa Honor 6X:n suositushinnaksi kerrotaan 249 euroa 3&32 Gt:n mallille sekä 299 euroa 4&64 Gt:n mallille. Värivaihtoehtoja ovat harmaa, kulta ja hopea. Huawei Suomi kertoi io-techille, ettei Honor 6X valitettavasti ole näillä näkymin tulossa lainkaan Suomen markkinoille.

Honor 6X:n tekniset tiedot:

 • 150,9 x 72,6 x 8,2 mm, 162 grammaa
 • 5,5-tuumainen 1080 x 1920 pikselin IPS-näyttö, 450 nits
 • Kirin 655 -järjestelmäpiiri (8 x Cortex-A53, Mali-T830MP2 GPU)
 • 3 tai 4 Gt RAM-muistia
 • 32 tai 64 Gt tallennustilaa, micro-SD-muistikorttipaikka (max. 128 Gt)
 • 3340 mAh akku, 10 watin ”pikalataus”, micro-USB-liitäntä
 • 12 + 2 megapikselin takakamera, Sony IMX386 -sensori, 1,25 um pikselikoko, PDAF
 • 8 megapikselin etukamera, 77 asteen laajakulmaobjektiivi
 • Android 6.0 Marshmallow, EMUI 4.1 (Nougat-päivitys Q2 2017)

Lähde: GSMArena, Honor 6X -tuotesivu

HyperX ja Thermaltake esittelevät uusia mekaanisia näppäimistöjään

Sekä HyperX että Thermaltake ovat esitelleet uudet mekaaniset näppäimistömallit, jotka ovat esitteillä loppuviikosta alkavilla CES 2017 -messuilla.

Kingstonin HyperX-brändin näppäimistövalikoima laajenee uudella Alloy RGB -mallilla, joka asettuu mallistossa viime syksynä julkaistun Alloy FPS:n yläpuolelle. Alloy RGB:ssä on metallirunko, Cherry MX RGB -näppäinkytkimet, erilliset multimediapainikkeet, rannetuki sekä kustomoitava 16 miljoonaa värisävyä mahdollistava valaistus.

Lisäksi HyperX julkaisi kaksi uutta näppäinkytkinvaihtoehtoa (Cherry MX punainen ja ruskea) Alloy FPS -malliin. Alloy RGB tulee kauppoihin vasta vuoden kolmannella neljänneksellä, mutta Alloy FPS:n uudet kytkinvaihtoehdot saapuvat onneksi jo tämän kuun aikana. Suomessa HyperX Alloy FPS maksaa edullisimmillaan noin 130 euroa.

tt-esports-meka-pro-030117

Thermaltaken uutuusnäppäimistö sijoittuu puolestaan pelibrändi Tt eSPORTSin alle ja on nimeltään Meka Pro. Pelkistettyihin ja valmistajan mukaan kestäviin kuoriin rakennettu näppäimistö käyttää tunnettuja Cherry MX -näppäinkytkimiä, jotka tulevat saataville sinisenä, punaisena ja ruskeana versiona.

Meka Pron taustavalaistus on punainen ja se tarjoaa seitsemän erilaista valaistusefektiä sekä neljä esiasetettua pelivalaistustilaa (RTS/FPS/MOBA/MMORPG). Meka Pro tukee myös NKRO:ta sekä makrojen tallentamista lennosta ilman erillistä ohjelmistoa. Näppäimistön suositushinta on sinisillä ja ruskeilla kytkimillä 99,99 dollaria sekä punaisilla kytkimillä 109,99 dollaria.

Lähteet: BusinessWire, Tt eSPORTS

EKWB ja In Win aloittavat yhteistyön, luvassa yhdessä suunniteltuja high-end-tuotteita

Näyttävistä koteloistaan viime vuosina tunnetuksi tullut taiwanilainen In Win sekä nestejäähdytyksen ykkösnimiin lukeutuva slovenialainen EKWB ovat tiedottaneet aloittaneensa strategisen yhteistyön.

inwin-ekwb-2-030117

Yhteistyöhön tulee sisältymään yhdessä toteutettuja tuotteita, pakettina myytäviä tuotekokonaisuuksia sekä yhteistä markkinointia. Yritykset esittelevät tällä viikolla alkavilla CES-messuilla Las Vegasissa yhteistyönä toteutettua kokoonpanoa, jossa käytetään In Winin D-Frame 2.0 -koteloa sekä siihen EKWB:n toteuttamaa nestejäähdytysjärjestelmää.

Yhdessä toteutettujen tuotteiden kerrotaan saapuvan markkinoille vuoden 2017 aikana Amerikoissa sekä Euroopassa. Yhteistyö tulee keskittymään high-end-kokoonpanoihin, joten tuotteiden hinnottelu tulee tuskin olemaan edullista.

Lähde: EKWB