Uutiset
LG:n tuleva G7 ThinQ -älypuhelin esiintyy pressikuvavuodossa kaikista suunnista
Evan Blass on julkaissut Twitterissä pressikuvan, jossa LG G7 ThinQ -älypuhelin näkyy kaikista kuvakulmista.

LG:n uuden G7 ThinQ -älypuhelimen julkaisu häämöttää runsaan viikon päässä ja tietovuotaja Evan Blass on nyt pohjustanut uutuuden saapumista julkaisemalla Twitterissä kaikenkertovan pressikuvan laitteesta. Kuvan puhelin on täysin aiempien vuotojen mukainen, mutta nyt sen yksityiskohdat ovat entistä paremmin hahmotettavissa.
Kuvasta käy erittäin hyvin selville laitteen metallinen kehys (antenniraidat päädyissä), yläpäätyyn sijoitettu korttikelkka, alapäädyn 3,5 mm ääniliitäntä sekä vasemmassa kyljessä äänenvoimakkuuspainikkeiden alapuolella sijaitseva ylimääräinen ThinQ/Google Assistant -painike. On mielenkiintoista nähdä tarjoaako LG mahdollisuuden ohjelmoida lisäpainikkeen toiminnon vapaasti, vai kompastuuko se samaan virheeseen kuin Samsung Bixby-näppäimensä kanssa.
Näytön yläreunassa sijaitseva lovi on kuvan perusteella hieman suurempi kuin esimerkiksi Huawei P20 -mallistossa ja LG on päätynyt sijoittamaan kameran loven keskelle. Sen myötä ovaalin muotoinen kuulokeaukko on sijoitettu epäkeskeisesti. Alareunassa näyttö ei rajaudu aivan puhelimen alareunaan asti. Sormenjälkitunnistin sijaitsee reunoilta pyöristyvän lasisen takakuoren yläosassa ja sen yläpuolella on kaksoiskamera, jonka asettelu poikkeaa LG:n G6- ja V30-malleista.
Rautaominaisuuksista ei ole vieläkään kaikilta osin täysin tarkkoja tietoja, mutta huhujen mukaan varustukseen kuuluu Snapdragon 845 -järjestelmäpiiri, 4 tai 6 Gt RAM-muistia, 64 tai 128 Gt tallennustilaa, kuusituumainen 19:9 M+ LCD QHD+ -näyttö, 16 + 16 megapikselin kaksoiskamera sekä 3000 mAh akku.
LG:n odotetaan julkaisevan G7 ThinQ:n samanaikaisesti toukokuun 2. ja 3. päivä New Yorkissa ja Soulissa järjestettävissä tilaisuuksissa. Huhujen mukaan hintataso tulee nousemaan edeltäjästä noin 50-100 euroa.
Lähde: Twitter
LG:n tuleva G7 ThinQ -älypuhelin esiintyy pressikuvavuodossa kaikista suunnista
Evan Blass on julkaissut Twitterissä pressikuvan, jossa LG G7 ThinQ -älypuhelin näkyy kaikista kuvakulmista.
Uusi artikkeli: Testissä Huawei P20 Pro
io-tech testasi Huawein P20 Pro -lippulaivamallin.

Io-techin Huawein uutta P20 Pro -huippumallia käsittelevä testiartikkeli on pienten viivästysten jälkeen julki. Alkuperäisen suunnitelman mukaan artikkeli oli tarkoitus julkaista myynnin alkaessa 16. päivä, mutta osittain tavallista monimutkaisempien kameraominaisuuksien myötä testistä muodostui pienoinen ”iisakin kirkko” ja sen valmistuminen viivästyi useammalla päivällä.
Tutustumme artikkelissa runsaan parin viikon testijakson pohjalta kattavasti laitteen rakenteeseen, teknisiin ominaisuuksiin, kameran ominaisuuksiin ja kuvanlaatuun, suorituskykyyn sekä akunkestoon ja teemme lopulta yhteenvedon havainnoista.
Lue artikkeli: Testissä Huawei P20 Pro
Huippuylikellottaja ’der8auer’ rikkoi 6 GHz:n rajapyykin Ryzen 7 2700X:llä
6 GHz:n rajapyykin rikkomisen lisäksi ’der8auer’ takoi uusiksi Geekbench 3- ja GPU Pi for CPU -ennätykset yhteistyössä ylikellottaja ’ShockG’:n kanssa.

Eliittitason ylikellottajiin lukeutuva Roman ’der8auer’ Hartung on ottanut käsittelyynsä AMD:n tuoreen Ryzen 7 2700X -prosessorin ja rikkonut ennätyksiä useammassa eri kategoriassa. Hartung pääsi ajamaan ylikellotustestejään Asuksen vieraana. Tukena ennätyksiä metsästämässä oli myös ylikellottaja Neo ”ShockG” Sibeko sekä mielin määrin nestemäistä typpeä. Testialustan emolevynä toimi Asuksen X470 Crosshair VII Hero.
Ensimmäisen sukupolven Ryzen-prosessoreilla suurin saavutettu kellotaajuus oli HWBotin mukaan Ryzen 5 1600X:llä saavutettu 5905,64 MHz. 8-ytimisillä Ryzeneillä aiempi ennätys oli Ryzen 7 1800X:llä saavutettu 5802,93 MHz. Toisen sukupolven Ryzen 7 2700X:lla Hartung onnistui rikkomaan edeltäjämallin ennätyksen selvästi saavuttamalla 6009,34 MHz:n kellotaajuuden. Myös molemmat edellä mainituista ennätyksistä olivat Hartungin käsialaa. Ennätyskellotaajuuksissa on haettu vain korkein mahdollinen kellotaajuus, jolla CPU-Z toimii kaatumatta. Kyseessä ei ole siis testivakaa kellotaajuus.
Uusi kellotaajuusennätys ei jäänyt rupeaman ainoaksi ennätykseksi. Geekbench 3 -testissä Hartung onnistui lyömään nimimerkki Splaven Core i7-7820X -prosessorilla ajaman 50725 pisteen ennätystuloksen 50804 pisteen tuloksella. Uusi ennätys saavutettiin 5675 MHz:n kellotaajuudella, mikä on selvästi matalampi kuin Intelin prosessoreilla samaan pisteluokkaan vaaditut yli 6 GHz:n kellotaajuudet.
Viimeinen rikkoutunut ennätys tuli GPU Pi -testissä, josta on HWBot-sivustolla erikseen ranking-listaukset myös prosessoreille. Piin likiarvoa miljardiin desimaaliin asti laskevassa testissä aiempi ennätys 2 minuuttia, 6 sekuntia ja 819 tuhannesosaa oli niin ikään Splaven ja yli 6,1 GHz:n kellotaajudella toimineen Core i7-7820X:n hallussa. 5723 MHz:n kellotaajuudella toimineella Ryzen 7 2700X:lla ajettu uusi ennätys on 2 minuuttia, 3 sekuntia ja 19 tuhannesosaa. Jostain syystä tulosta ei ole kuitenkaan vielä lähetetty HWBotin listoille.
Huippuylikellottaja ’der8auer’ rikkoi 6 GHz:n rajapyykin Ryzen 7 2700X:llä
6 GHz:n rajapyykin rikkomisen lisäksi ’der8auer’ takoi uusiksi Geekbench 3- ja GPU Pi for CPU -ennätykset yhteistyössä ylikellottaja ’ShockG’:n kanssa.
Motorola päivitti E-sarjan Moto E5 -mallistolla
Motorolan edullisimpaan E-sarjaan saatiin kolme uutta mallia, joista kaksi saapuu myös Suomen markkinoille.

Motorola julkaisi eilen uusien G6-sarjan puhelinten ohella myös Moto E5 -sarjan. G6-sarjan tapaan E5-sarja koostuu kolmesta mallista, mutta näillä näkymin vain kaksi malleista tulee löytämään tiensä Suomen markkinoille.
Moto E5 Plus on kolmikon suurikokoisin puhelin 6-tuumaisella 18:9-kuvasuhteen 720p+-näytöllään. Puhelimen järjestelmäpiiriksi on valittu Qualcommin Snapdragon 425, joka sisältää neljä 1,4 GHz:n Cortex-A53-ydintä sekä Adreno 308 -grafiikkaohjaimen. Muistia on mallista riippuen 2 tai 3 gigatavua ja microSD-kortilla laajennettavaa tallennustilaa 16 tai 32 Gt.
E5 Plussan kamera hyödyntää 12 megapikselin sensoria ja tukee lasertarkennusta. Yhdysvaltain markkinoille saapuvassa mallissa käytetään G6-sarjan tapaan 8 megapikselin selfiekameraa, mutta muun maailman on tyytyminen 5 megapikseliin. Sormenjälkilukija on sijoitettu puhelimen taakse kameran alapuolelle.
Puhelimen strategiset mitat ovat 160,9 x 75,3 x 9,4 mm ja 196,6 grammaa. Mittoihin on saatu sopimaan peräti 5000 mAh:n akku, joten akkukeston ei pitäisi muodostua ongelmaksi.
Moto E5 on varustettu puolestaan 5,7-tuumaisella 18:9-kuvasuhteen 720p+-näytöllä. Järjestelmäpiirinä on isoveljestä tuttu Snapdragon 425 ja sen tukena on 2 Gt muistia sekä 16 Gt laajennettavissa olevaa tallennustilaa.
E5:n kamera hyödyntää 13 megapikselin sensoria ja se tukee PDAF-tarkennusta. Etupuolen selfiekamera käyttää maailmankolkasta riippumatta 5 megapikselin sensoria. Isoveljensä tapaan myös E5:n sormenjälkilukija on puhelimen takapuolella.
Joukon keskimmäisen puhelimen mitat ovat 154,4 x 72,2 x 9 mm ja 174 grammaa. Puhelimen akun kapasiteetti on 4000 mAh.
Näillä näkymin vain Yhdysvalloissa nähtävä Moto E5 Play on joukon kompaktein 5,2-tuumaisella 16:9-kuvasuhteen 720p-näytöllään. Järjestelmäpiiri on mallista riippuen Snapdragon 425 tai 427 ja sen tukena on 2 Gt muistia ja 16 Gt laajennettavaa tallennustilaa. Pääkamera hyödyntää 8 megapikselin sensoria ja selfiekamera 5 megapikselin sensoria.
Sekä Moto E5 että E5 Plus saapuvat myyntiin Suomessa toukokuun aikana. E5:n suositushinta on 150 ja E5 Plussan 180 euroa.
Motorola päivitti E-sarjan Moto E5 -mallistolla
Motorolan edullisimpaan E-sarjaan saatiin kolme uutta mallia, joista kaksi saapuu myös Suomen markkinoille.
Arvonta: Voita Asuksen X470-emolevy
io-techin ja Asuksen huhtikuun arvonnassa palkintona on kaksi X470-emolevyä.

Kaupallinen yhteistyö: Arvomme osallistuneiden io-techin käyttäjien kesken kaksi Ryzen-yhteensopivaa Asuksen X470-piirisarjaan perustuvaa emolevyä eli ROG Crosshair VIII Hero- ja Strix X470-I Gaming -mallit.
Asus julkaisi Ryzen 2 -prosessoreiden lanseerauksen yhteydessä kuusi uutta X470-piirisarjaan perustuvaa emolevyä, joista Crosshair on tarkoitettu tehokäyttäjille ja Mini-ITX-standardin mukainen X470-I Gaming on puolestaan suunnattu pienikokoisiin kokoonpanoihin. AM4-kantaiset emolevyt tukevat 1. ja 2. sukupolven Ryzen-prosessoreita.
Osallistu arvontaan vastaamalla kommentteihin uutisen kommenttilomakkeella tai TechBBS-foorumin kautta, kuinka monta X470-emolevyä Asus julkaisi?
Osallistumisaika päättyy 27. huhtikuuta klo 23:59. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti profiilista löytyvään sähköpostiosoitteeseen ja yksityisviestillä. Jos arvonnan voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa, arvonta suoritetaan uudelleen. Onnea arvontaan.
Bonuksena arvomme myös Asuksen ROG X470-F -emolevyn Twitchissä MrSys0p-streamin tilaajien kesken.
Arvonta: Voita Asuksen X470-emolevy
io-techin ja Asuksen huhtikuun arvonnassa palkintona on kaksi X470-emolevyä.
LIVE: io-techin viikon tekniikkakatsaus videopodcast (16/2018)
Keskustelemme io-techin suorana lähetettävässä videopodcastissa viikottain tietotekniikka- ja mobiilimaailman mielenkiintoisimmista tapahtumista.

io-techin viikon tekniikkakatsaus tänään perjantaina poikkeuksellisesti klo 14:15 alkaen suorana live-streamina Twitchissä. Streamissa käsitellään muun muassa AMD:n eilen virallisesti julkaisemia Ryzen 2 -prosessoreita sekä HMD Globalin uusia Nokia 7 plus- ja Nokia 8 Sirocco -puhelimia.
Käymme toimituksen kesken läpi ajankohtaiset IT-alan asiat ja uutuustuotteet kuluneen viikon ajalta. Lisäksi kerromme, mitä alalla ja sivustolla on mahdollisesti luvassa lähitulevaisuudessa. Katsojat voivat osallistua lähetykseen interaktiivisesti Twitchin keskusteluikkunan välityksellä.
Lähetys löytyy jälkikäteen upotettuna Youtube-videona tästä uutisesta sekä TechBBS-foorumilta kommenttiketjusta. Lähetys on katsottavissa jälkikäteen myös Twitchistä (VOD).
Laita io-techin oma kanava seurantaan Twitchissä ja tilaa myös Youtube-kanavamme.
LIVE: io-techin viikon tekniikkakatsaus videopodcast (16/2018)
Keskustelemme io-techin suorana lähetettävässä videopodcastissa viikottain tietotekniikka- ja mobiilimaailman mielenkiintoisimmista tapahtumista.
Motorola julkaisi Moto G6 -sarjan kolmen mallin voimin
Motorolan uuteen sarjaan kuuluvat perusmalli Moto G6, edullinen ja suurella akulla varustettu Moto G6 Play sekä joukon suorituskykyisimmällä raudalla varustettu Moto G6 Plus

Motorola on julkaissut uudet Moto G6-sarjan puhelimet. Sarjaan kuuluvat perusmalli G6, akkukapasiteettiin panostava G6 Play ja suorituskykyisin G6 Plus.
Moto G6 Plus on joukon isokokoisin ja tehokkain malli. Puhelin rakentuu 18:9-kuvasuhteen 5,9-tuumaisen 1080p+-resoluutioisen IPS-näytön ympärille. Näytön ylälaidasta ei löydy trendikästä lovea mutta sen reunat on pyöristetty. Puhelimen sydämenä sykkii Qualcommin Snapdragon 630 -järjestelmäpiiri, jonka parina on mallista riippuen 4 tai 6 gigatavua muistia ja enimmillään 128 Gt microSD-kortilla laajennettavaa tallennustilaa. Puhelimen etupuolelta löytyvä fyysinen kotinäppäin toimii samalla sormenjälkilukijana.
G6 Plussan kaksoiskamera on toteutettu 12 ja 5 megapikselin sensoreilla, joiden pikselikoko on verrattain korkea 1,4µm. Kamera tukee Dual Pixel PDAF -tarkennusta ja se osaa tunnistaa esimerkiksi tekstin ja erilaiset esineet kuvaustilanteessa ja mukauttaa asetukset kuvauskohteen mukaisiksi. Kamera kykenee myös 4K-videokuvaukseen. Etupuolelta löytyvän selfiekamera on varustettu 8 megapikselin sensorilla.
Puhelimen strategiset mitat ovat 160 x 75,5 x 8 millimetriä ja 167 grammaa. Mittoihin on saatu sovitettua pikalatausta tukeva 3200 mAh:n akku.
Moto G6 rakentuu astetta pienemmän, 5,7-tuumaisen 1080p+-resoluution 18:9-kuvasuhteen näytön ympärille. Puhelimen ulkonäkö noudattaa isoveljensä mallia ja sen sormenjälkilukija löytyy etupuolen kotipainikkeesta. Järjestelmäpiirinä toimii astetta kevyempi Snapdragon 450, jonka parina on 3 tai 4 Gt muistia ja 32 tai 64 Gt laajennettavissa olevaa tallennustilaa.
Kaksoiskamera perustuu niin ikään 12 ja 5 megapikselin sensoreihin, mutta niiden pikselikoko on ilmeisesti pienempi ja kameran ominaisuuksista uupuu sekä 4K-videokuvaus että Dual Pixel -tarkennus. Selfiekamera käyttää Plus-mallin tapaan 8 megapikselin sensoria.
G6:n strategiset mitat ovat 153,8 x 72,3 x 8,3 mm ja 167 grammaa. Akun kapasiteetti on Plus-mallia pienempi 3000 mAh.
Joukon edullisin eli G6 Play rakentuu G6:n tapaan 5,7-tuumaisen 18:9-kuvasuhteen IPS-näytön ympärille, mutta Play-mallissa resoluutio on tiputettu 720p+-tasolle. Järjestelmäpiiriksi on valittu Snapdragon 430 ja sen parina on 3 Gt muistia ja 32 Gt microSD-kortilla laajennettavaa tallennustilaa.
Moto G6 Play on varustettu isoveljistään poiketen yhteen 13 megapikselin sensoriin perustuvalla kameraratkaisulla. Selfiekamera sen sijaan käyttää muista malleista tuttua 8 megapikselin sensoria. Puhelimen etupuolelta ei löydy muista malleista poiketen kotinäppäintä, jonka vuoksi sormenjälkilukija on sijoitettu puhelimen taakse kameran alapuolelle.
G6 Playn strategiset mitat ovat 154,4 x 72,2 x 9 millimetriä ja 175 grammaa. Sen kuoriin on saatu mahdutettua selvästi muita G6-sarjalaisia suurempi 4000 mAh:n akku.
Kaikki kolme puhelinta on varustettu puhtaalla Android 8.0 Oreo -käyttöjärjestelmällä. Moto G6 Plus saapuu myyntiin Suomessa toukokuussa 299 euron hintaan, kun 249 euroon hinnoiteltua G6-perusmallia joudutaan odottamaan kesäkuun puolelle. G6 Playn myyntiintulo jää vielä hieman epäselväksi, sillä Motorolan tiedotteessa sen mainitaan saapuvan kesäkuussa myyntiin Ruotsissa, ei Suomessa kuten kahden muun mallin kohdalla. G6 Playn suositushinta on 199 euroa.
Motorola julkaisi Moto G6 -sarjan kolmen mallin voimin
Motorolan uuteen sarjaan kuuluvat perusmalli Moto G6, edullinen ja suurella akulla varustettu Moto G6 Play sekä joukon suorituskykyisimmällä raudalla varustettu Moto G6 Plus
PowerColorin Radeon RX Vega Nano -prototyyppi esittelyssä
PowerColorin RX Vega Nano on vielä prototyyppiasteella eikä sen tuotteistamisesta ole tehty lopullista päätöstä.

AMD julkisti Radeon RX Vega -näytönohjaimet alun perin viime vuoden heinäkuussa SIGGRAPH-messuilla. Virallisesti julkistettujen RX Vega 56:n ja 64:n lisäksi paikan päällä esiteltiin myös Vega Nano -mallia, josta ei kuitenkaan irronnut sen enempää tietoa.
Vaikka AMD esittelikin Vega Nanoa ohimennen, on yhtiö viettänyt sen mahdollisen julkaisun osalta radiohiljaisuutta eikä näytönohjainta ole nähty edes messuilla sitten viime vuoden SIGGRAPHin. Ilman mitään varoitusta, Vega Nano ilmestyi jälleen nähtäville AMD:n järjestämissä Tech Day -tapahtumissa. Tällä kertaa kyse ei ollut kuitenkaan yhtiön omasta prototyypistä, vaan hopean hohtoinen jäähdytyksen kuori oli vaihtunut mustaan, kuoren sisältä löytyvää alumiinisiiltä oli pidennetty vähän piirilevyä pidemmäksi, LED-valaistu R-logo kadonnut jäähdyttimen nurkasta ja tuuletinta koristi PowerColorin tarra. Piirilevy on kuitenkin edelleen liki identtinen, kuin AMD:n viime vuonna esittelemässä prototyypissä.
Saksalainen PC Games & Hardware onnistui saamaan PowerColorilta lisää tietoa asiasta, mutta ostohousuja on turha kenenkään lähteä vielä vetämään jalkaan. Kyse on PCGH:n mukaan prototyyppimallista, jonka lopullisesta tuotteistuksesta ei ole vielä päätetty. Näytönohjaimesta kerrottujen tietojen mukaan grafiikkapiiri on Vega 56:ta vastaavassa konfiguraatiossa, mutta esimerkiksi kellotaajuuksia ei paljastettu. Alkuperäisestä prototyypistä poiketen näytönohjaimessa on nyt käytössä 8- ja 6-pinniset lisävirtaliittimet.
PowerColorin Radeon RX Vega Nano -prototyyppi esittelyssä
PowerColorin RX Vega Nano on vielä prototyyppiasteella eikä sen tuotteistamisesta ole tehty lopullista päätöstä.
Uusi artikkeli: Testissä AMD Ryzen 7 2700X & Ryzen 5 2600X (Pinnacle Ridge)
io-techin testissä AMD:n 2. sukupolven Pinnacle Ridge -koodinimelliset Ryzen 7 2700X- ja Ryzen 5 2600X -prosessorit.

Saimme uutuusprosessorit testiin heti tuoreeltaan ja artikkelissa käydään läpi Zen+-arkkitehtuurin uudistukset, Ryzen 2 -prosessoreiden ominaisuudet ja ajetaan suorituskykytestit verrattuna 1. sukupolven Ryzeneihin ja Intelin 6-ytimisiin Coffee Lake -koodinimellisiin Core i7-8700K- ja Core i5-8600K-prosessoreihin. Mukana on myös tehonkulutus- ja lämpötilamittaukset sekä ylikellotustestit.
Lue artikkeli: Testissä AMD Ryzen 7 2700X & Ryzen 5 2600X (Pinnacle Ridge)
Uusi artikkeli: Testissä AMD Ryzen 7 2700X & Ryzen 5 2600X (Pinnacle Ridge)
io-techin testissä AMD:n 2. sukupolven Pinnacle Ridge -koodinimelliset Ryzen 7 2700X- ja Ryzen 5 2600X -prosessorit.
Honor 10 -älypuhelin julki Kiinassa – Euroopan julkaisu 15. toukokuuta
Laitteen Euroopan julkaisu tapahtuu 15. toukokuuta Lontoossa.

Huawein alaisuudessa toimiva sisarbrändi Honor on esitellyt tänään Kiinassa uuden Honor 10 -älypuhelimen. Uutuus muistuttaa ominaisuuksiltaan pitkälti maaliskuun lopulla julkaistua Huawei P20 -mallia.
Metallirunkoinen ja lasikuorinen Honor 10 on varustettu 19:9-kuvasuhteen 5,84-tuumaisella IPS LCD -näytöllä, jonka yläreunassa on lovi P20-mallien tapaan. Sormenjälkitunnistin on mahdutettu puhelimen etupuolelle näytön alapuolelle.
Järjestelmäpiirinä Honor 10:ssä käytetään muista Huawein viimeaikaisista lippulaivamalleista tuttua Kirin 970 -piiriä. 3400 mAh akun luvataan latautuvan 22,5-wattisella pikalaturilla 25 minuutissa tyhjästä 50 % varaustasoon. 3,5 mm kuulokeliitäntä kuuluu myös edelleen Honor 10:n varustukseen.
Takakuoren ylänurkkaan vaakatasoon sijoitettu kaksoiskamera perustuu 16 megapikselin värisensoriin sekä 24 megapikselin mustavalkosensoriin. Etupuolelta löytyy P20:sta tuttu 24 megapikselin kamera f2.0-aukkosuhteen objektiivilla.
Tekniset tiedot:
- Ulkomitat: 149,6 x 71,2 x 7,7 mm
- Paino: 153 grammaa
- 5,84″ IPS LCD -näyttö, 19:9-kuvasuhde, 1080 x 2280 pikseliä, 432 PPI
- HiSilicon Kirin 970 -järjestelmäpiiri
- 6 Gt LPDDR4X RAM-muistia
- 64 tai 128 Gt tallennustilaa
- LTE-yhteydet, Dual SIM (Dual standby)
- Wi-Fi 802.11 b/g/n/a/ac 2,4 & 5 GHz, Bluetooth 4.2, GPS, NFC
- 3,5 mm ääniliitäntä, AK4376A 32-bit DAC, Huawei Histen -äänenparannus
- 16 + 24 megapikselin takakamera, f1.8 aukkosuhde, PDAF-tarkennus, 4K-videokuvaus
- 24 megapikselin etukamera, f2.0, kiinteä polttoväli
- 3400 mAh akku, USB Type-C 2.0, 22,5 W SuperCharge-pikalataus
- Android 8.1 Oreo & EMUI 8.1
Honor 10:n lähtöhinta kiinassa on 2600 yuania, eli noin 335 euroa. Värivaihtoehtoja ovat kaksisävyiset Mirage Purple ja Mirage Blue sekä tavanomaisemmat Magic Night Black ja Grey Gull. Laite esitellään Euroopassa toukokuun puolivälissä. Hinnoittelu Suomessa tulee todennäköisesti olemaan selvästi Kiinan hintoja kalliimpaa.
Lähde: Honor
Honor 10 -älypuhelin julki Kiinassa – Euroopan julkaisu 15. toukokuuta
Laitteen Euroopan julkaisu tapahtuu 15. toukokuuta Lontoossa.