Intelin live-stream klo 17 – luvassa uudet 8-ytimiset Core i9-prosessorit ja Z390-piirisarja

Tuotelanseerausten lisäksi yhtiön odotetaan kertovan kuulumisia lähitulevaisuuden suunnitelmistaan PC-pelaamisen saralla.

Tänään klo 17 Suomen aikaan alkava Intelin live-stream ilmestyy alla olevan lähdelinkin taakse ja seuraamme lähetystä myös io-techin toimituksessa.

Intel tulee esittelemään varmuudella uudet LGA 1151 -kantaan sopivat 8-ytimiset Core i9-9900K- ja Core i7-9700K- sekä 6-ytimisen Core i5-9600K-prosessorin sekä niiden kaveriksi uuden Z390-piirisarjan.

Core i9 -sarjalaisista Core i9-9900K on varustettu Hyper-Threading-ominaisuudella, kun taas Core i7-9700K-mallista se puuttuu. i5-sarja on 6-ytiminen ja säilyy ilman HT-tukea. Kaikki mallit ovat kerroinlukitsemattomia ja soveltuvat ylikellottamiseen. 9900K- ja 9700K-malleissa lämmönlevittäjä on juotettu kiinni piisiruun.

Uudet 9000-sarjan prosessorit ehtivät ilmestyä jo viime yönä Hinta.fi-hintavertailuun erään jälleenmyyjän toimesta, mutta nyt kauppa on poistanut tuotteet valikoimistaan. Alustavat hinnat jäivät näkyville palveluun, mutta kannattaa kuitenkin odotella virallista julkistusta ennen kuin hinnat tuomitaan lopullisiksi:

Vertailun vuoksi AMD:n 8-ytiminen ja Simultaneous Multithreading-ominaisuudella varustettu Ryzen 7 2700X -lippulaivamalli on hinnoiteltu 329 euroon, 6-ytiminen ja SMT-tuella varustettu Ryzen 5 2600X malli 229 euroon.

Intelin uudet 9000-sarjan prosessorit testataan io-techissä heti tuoreeltaan lokakuussa.

Lähde: Intel

Microsoft keskeytti Windows 10 October 2018 Updaten jakelun tiedostoja poistavan bugin vuoksi

Windows 10:n päivityksen jakelu on keskeytetty, koska sen asentaminen on poistanut joidenkin käyttäjien tiedostoja. Poisveto ei vaikuta päivityksen jo asentaneisiin käyttäjiin.

Microsoft julkaisi tällä viikolla Windows 10 October 2018 Update -päivityksen. Ongelmia alkoi kuitenkin ilmetä nopeasti ja päivitys on nyt vedetty pois jakelusta.

Microsoftin mukaan se on keskeyttänyt Windows 10:n versioon 1809 päivittävän October 2018 Update -päivityksen jakelun, koska jotkut käyttäjät ovat raportoineet sen poistavan tiedostoja asennuksen yhteydessä. Myös io-techin TechBBS-keskustelualueella on saatu raportteja, joiden mukaan päivitys poisti asennuksen yhteydessä kaikki käyttäjän dokumentit ja muut vastaavat ”omat tiedostot”.

Ghacks-sivuston mukaan ongelman ei olisi pitänyt tulla Microsoftille yllätyksenä, sillä sen mukaan jo Windows Insider -käyttäjät raportoivat täysin samasta bugista saadessaan 1809-version testiin ennen varsinaista julkaisua.

Windows 10 October 2018 Updaten poisveto jakelusta ei vaikuta niihin käyttäjiin, jotka ovat jo ehtineet asentamaan päivityksen. Bugi, jossa tiedostoja poistetaan, tapahtuu päivityksen asennuksen yhteydessä, mikäli on tapahtuakseen.

Lähde: Microsoft

LIVE: io-techin viikon tekniikkakatsaus (40/2018)

io-techin suorana lähetettävässä videopodcastissa keskustellaan viikon kiinnostavimmista tietotekniikka- ja mobiilimaailman tapahtumista.

io-techin viikon tekniikkakatsaus esitetään tänään perjantaina 5. lokakuuta klo 16:00 alkaen suorana live-streamina Twitchissä ja Youtubessa. Lähetyksessä äänessä tuttu parivaljakko Sampsa Kurri ja Juha Kokkonen.

Tekniikkakatsauksessa käymme läpi ajankohtaiset IT-alan asiat ja uutuustuotteet kuluneen viikon ajalta sekä kerromme, mitä päivityksiä io-techissä on mahdollisesti luvassa lähitulevaisuudessa. Katsojat voivat osallistua lähetykseen interaktiivisesti Twitchin keskusteluikkunan välityksellä.

io-techin viikon tekniikkakatsaus on jälkikäteen katsottavissa:

Intel julkaisi uudet näytönohjainajurit Windows 10 October 2018 Update -päivitykselle

Intelin uudet ajurit tuovat mukanaan tuen kannettavien sisäisille HDR10-näytöille ja Windows 10:n tuoreelle 1809-versiolle.

Intel julkaisee ajureita siinä missä AMD ja NVIDIAkin, mutta palstatilaa niille irtoaa vain merkittävimpien julkaisujen kohdalla. Nyt julkaistut 25.20.100.6323 -ajurit asettuvat ehdottomasti merkittävien ajureiden kategoriaan. Ajurit ovat saatavilla Windows 10 -käyttöjärjestelmälle ja ne tukevat Intelin integroituja grafiikkaohjaimia Apollo Lake-, Gemini Lake- ja Skylake-sukupolvista lähtien.

Intelin uusien näytönohjainajureiden merkittävin uudistus on odotetusti virallinen tuki Windows 10:n tuoreelle 1809-versiolle eli October 2018 Update -päivitykselle. Lisäksi ajurit tuovat uutena ominaisuutena tuen kannettavien sisäisille HDR-näytöille. Intelin ajurit ovat tukeneet tietyillä integroiduilla grafiikkaohjaimilla HDR-sisältöjä aiemminkin, mutta vain ulkoisilla näytöillä.

Ajureiden luvataan lisäksi parantavan suorituskykyä Microsoftin WinML-rajapintaa hyödyntävissä sovelluksissa, kunhan käytössä on vähintään 7. sukupolven Core-prosessori. Merkittävimmät suorituskykylisät nähdään Intelin mukaan koneopppimista ja tekoälyä hyödyntävissä sovelluksissa, jotka hyödyntävät tiettyjä konvoluutio- tai matriisikertolaskuja.

Suorituskykyparannuksia on WinML-sovellusten lisäksi luvassa Pro Evolution Soccer 2019 -peliin tuetuilla Core-sarjan prosessoreilla, jonka lisäksi ajurit optimoivat järjestelmän tehonkulutusta aiempaa pienemmäksi monissa tilanteissa. Intel pelisivustolle on samaan syssyyn lisätty suositellut asetukset Life is Strange 2:lle Iris Pro -sarjan grafiikkaohjaimilla sekä NBA 2K19:lle, Zone of the Enders the 2nd Runner: Mars Remasteredille ja Two Point Hospitalille UHD Graphics 620:lle ja sitä suorituskykyisimmille grafiikkaohjaimille.

Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Lataa Intelin ajurit täältä

NVIDIA julkaisi GeForce 416.16 -ajurit näytönohjaimilleen

GeForce 416.16 -ajureiden merkittävin uudistus on tuki Windows 10:n tuoreelle October 2018 Update -päivitykselle ja sen mukana tulevalle DXR-rajapinnalle.

NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 416.16 -ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8(.1)- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön näytönohjaimia Kepler-arkkitehtuurista lähtien.

GeForce 416.16 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat tuki Windows 10:n tuoreelle 1809-versiolle eli October 2018 Updatelle ja sen mukana tulleelle DirectX Raytracing -säteenseurantarajapinnalle (DXR).

Ajurit lisäävät lisäksi NVIDIAn ohjauspaneeliin tarkennuksen, joka kertoo Triple Buffering -asetuksen koskevan vain OpenGL-rajapintaa. Uusia tai päivitettyjä SLI-profiileita ajureissa on Basingstokelle, Battlefield V:lle, Divinity: Original Sin II:lle, Immortal: Unchainedille, Jurassic World Evolutionille, Phoenix Pointille ja Seven: The Days Long Gone:lle. Ajureissa on myös uudet tai päivitetyt 3D Vision -profiilit Elder Scrolls: Onlinelle (Good) ja Assassin’s Creed: Odysseylle (Not recommended).

Ajurit korjaavat aiempien ajureiden ongelmia, kuten GeForce GTX 1060:n suorituskykyongelmat Rainbow Six: Siegessä Temporal Anti-Aliasing -reunojenpehmennyksellä ja ajurivirheen (nvlddmkm) Titan Xp -näytönohjaimella koneen herätessä S4-unitilasta. Tiedossa olevien ongelmien listalta löytyy muun muassa hiiren kursorin korruptoituminen Firefox-selaimessa tiettyjen linkkien päällä. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteesta (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

HMD Global julkaisi Nokia 7.1 -älypuhelimen Lontoossa

4.10.2018 - 19:45 / Petrus Laine Mobiili Kommentit (17)

HMD Globalin Nokia 7.1:n kenties mielenkiintoisin yksityiskohta on PureDisplay-lisänimen saanut HDR-näyttö, jonka toteutuksessa on tehty yhteistyötä PixelWorksin kanssa.

HMD Global on julkaissut Lontoossa pitämässään tilaisuudessa Nokia 7.1 -älypuhelimen. Yhtiön toimitusjohtaja Florian Seiche kehaisi heti tilaisuuden aluksi HMD Globalin nousseen jo viidenneksi suurimmaksi älypuhelinvalmistajaksi Euroopan markkinoilla, ennen kuin Juho Sarvikas nousi lavalle esittelemään uutuuspuhelimen.

Nokia 7.1:n suunnittelun kohokohtia ovat muun muassa HDR-materiaalia tukeva näyttö ja Zeissin optiikalla toteutettu tuplakameraratkaisu. Puhelimen runko on valmistettu yhdestä 6000-sarjan alumiinipalasta ja se anodisoidaan kahteen kertaan. 7.1 tulee saataville keskiyön sinisenä ja teräksisenä. Kummatkin värivaihtoehdoista ovat kiiltäviä ja varustettu kuparisin yksityiskohdin.

Uutuus-Nokian näyttö on saanut lisänimekseen PureDisplay ja se hyödyntää puhelimeen sisäänrakennettua PixelWorksin 16-bittistä kuvaprosessointia tuodakseen SDR-sisällönkin ruudulle HDR-muodossa reaaliajassa. Näytön luvataan tarjoavan peräti 1 000 000:1 dynaamisen kontrastisuhteen. Puhelin osaa myös säätää värimaailmaa, kirkkautta ja muita kuvan arvoja automaattisesti ympäristön valaistuksen mukaan. Näytön ylälaidasta löytyy monien kritisoima lovi, mutta se on leveydeltään varsin maltillinen.

Käyttöjärjestelmä on muokkaamaton Android 8.1 ja osana Android One -ohjelmaa. Mainittavan arvoinen yksityiskohta on myös puhelimen Googlelta saama Android Enterprise Recommended -sertifikaatti.

Tekniset tiedot:

  • Ulkomitat: 149,7 x 71,18 x 7,99 mm (kamerakyhmyn kohdalla 9,14 mm)
  • Paino: 160 grammaa
  • 5,84” PureDisplay FullHD+-resoluution LCD-näyttö, HDR10, 19:9-kuvasuhde
  • Qualcomm Snapdragon 636 -järjestelmäpiiri
  • 3 tai 4 Gt RAM-muistia
  • 32 – 64 Gt e-MMC 5.1 -tallennustilaa, microSD-korttipaikka (max. 400 Gt)
  • LTE Cat.6 -yhteydet (300 / 50 Mbit/s), WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, BT 5.0, GPS, Glonass, NFC
  • Mono-kaiutin älykkäällä vahvistimella, 3,5 mm:n kuulokeliitäntä
  • Kaksoistakakamera (Zeiss):
    • 12 megapikselin pääsensori, 1,28 µm pikselikoko, 2PDAF, f/1.8
    • 5 megapikselin syvyyssensori, 1,12 µm pikselikoko, f/2.4
  • Etukamera: 8 megapikseliä, f/2.0
  • Sormenjälkilukija (takakansi)
  • 3060 mAh:n akku, USB Type-C (USB 2.0)
  • Android 8.1 Oreo (Android One)

Nokia 7.1:n ennakkotilaukset alkavat Euroopassa huomenna ja muualla maailmassa ensi viikolla. Puhelin on hinnoiteltu yleisesti Euroopassa muisti- ja tallennustilakonfiguraatiosta riippuen 299 – 349 euroon. Suomessa puhelin tulee saataville 5. marraskuuta 4 / 64 Gt -konfiguraatiossa. Suomen suositeltu jälleenmyyntihinta ilmoitetaan lähempänä myyntiin tuloa.

Nokia 7.1 -tuotesivut

LG julkisti uuden V40 ThinQ -älypuhelimen kolmella takakameralla

V40 ThinQ:n kolmoiskameraratkaisu mahdollistaa kolminkertaisen optisen zoomin.

LG esitteli odotetusti eilen uuden V40 ThinQ -älypuhelimen valikoimansa huipulle. Erityisesti multimediakäyttöön suunnattu lippulaivamalli on varustettu yhteensä viidellä kameralla.

V40 ThinQ:n takakamera perustuu kolmeen erilliseen kameraan, joista jokainen on varustettu erilaisella objektiivilla ja ne mahdollistavat teknisesti ottaen kolminkertaisen optisen zoomauksen. Pääkamera käyttää 12 megapikselin kuvasensoria suurehkolla 1,4 mikrometrin pikselikoolla ja sen parina on erittäin valovoimainen f1.5-aukkosuhteen optisesti vakautettu laajakulmaobjektiivi. Lisäksi tarjolla on 12 megapikselin kamera 50 mm kinovastaavalla normaaliobjektiivilla varustettuna ja 16 megapikselin superlaajakulmakamera 107 asteen kuvakulmalla.

Muilta osin rautapuolen perusominaisuudet ovat varsin tyypilliset. Järjestelmäpiirinä on Snapdragon 845, mutta tallennustilaa on perusversiossa harmillisen nihkeät 64 Gt. Erikoisuuksiin kuuluu 32-bittinen Quad DAC sekä voimakasääninen BoomBox-kaiutin. Akun koko on laitteen näytön kokoon nähden pienehkö 3300 mAh. Käyttöjärjestelmäksi LG on valitettavasti valinnut vielä vanhan Android 8.1 Oreon.

Tekniset tiedot:

  • Ulkomitat: 158,7 x 75,8 x 7,7 mm
  • Paino: 169 grammaa
  • IP68, MIL-STD-810G
  • 6,4″ OLED-näyttö, 19.5:9, 3120 x 1440 pikseliä, HDR 10
  • Qualcomm Snapdragon 845 -järjestelmäpiiri
  • 6 Gt RAM-muistia
  • 64 tai 128 Gt UFS 2.1 -tallennustilaa, muistikorttipaikka
  • Cat.16/13 LTE-yhteydet (1 Gbit/s/150 Mbit/s), 4CA, Dual SIM
  • Wi-Fi 802.11 b/g/n/a/ac 2,4 & 5 GHz, Bluetooth 5.0, GPS, NFC
  • Boombox-kaiutin, 3,5 mm ääniliitäntä, 32-bit ESS Hi-Fi Quad DAC, DTS-X, Super Far Field Voice Recognition
  • Kolmoistakakamera:
    • 12 megapikselin laajakulmakamera, 1,4 um pikselikoko, f1.5, OIS, Dual Pixel -tarkennus, 4K 60 FPS videokuvaus
    • 12 megapikselin telekamera, f2.4, 50 mm kinovastaava polttoväli
    • 16 megapikselin superlaajakulmakamera, 107 asteen kuvakulma
  • Kaksoisetukamera: 8 megapikseliä, f1.9, 80 astetta; 5 megapikseliä, f2.4, 90 astetta
  • 3300 mAh akku, USB Type-C 3.1, Quick Charge 3.0 -pikalataus, langaton lataus
  • Android 8.1 Oreo

V40 ThinQ:n Suomen saatavuudesta ja hinnoittelusta ei ole vielä tietoa. Yhdysvalloissa laite tulee myyntiin 18. lokakuuta noin 900 dollarin hintaan.

Lähde: LG (1)(2)

Wi-Fi Alliance julkisti Wi-Fi 6:n ja heitti samalla hyvästit sekaville 802.11-nimille

Jatkossa esimerkiksi 802.11ac-standardia tukevat laitteet tullaan tuntemaan Wi-Fi 5 -laitteina, kun 802.11n-laitteet ovat Wi-Fi 4 -laitteita.

Langattomien verkkojen 802.11-nimikoodien kirjoa voi olla vaikeaa muistaa ulkoa, etenkin jos pitäisi samalla tietää miten mikäkin numeroiden perään tulevista kirjaimista vertautuu muihin. Nyt Wi-Fi Alliance on ilmoittanut tekevänsä lopun sekaville koodeille ja yksinkertaistavansa nimikäytäntöä selkeämmäksi.

Uuden nimijärjestelmän mukaan tällä hetkellä markkinoilta löytyvät 802.11n-teknologiaa tukevat laitteet ovat jatkossa Wi-Fi 4 -laitteita ja 802.11ac-teknologiaa tukevat Wi-Fi 5 -laitteita. Ne saavat ensi vuonna rinnalleen nyt julkistetun Wi-Fi 6:n eli 802.11ax:n. 802.11n:ää eli Wi-Fi 4:ää vanhemmat standardit eivät saa omia numeroitaan.

Jatkossa laitevalmistajat voivat merkitä tuotteensa kylkeen helposti ymmärrettävän logon sen perusteella, mikä on uusin Wi-Fi-versio, jota laite tukee. Esimerkiksi sekä 802.11n- että 802.11ac-teknologioita tukevat laitteet ovat Wi-Fi 5 -laitteita. Tämän myötä päästään samalla eroon pitkistä nimirimpsuista, kun useiden valmistajien nykyään noudattama tapa listata kaikki tuetut 802.11-versiot kauttaviivoin eroteltuna jää turhaksi.

Lähde: Wi-Fi Alliance (kuva: MSPowerUser)

Microsoft julkaisi Windows 10 October 2018 Update -päivityksen (Windows 10 versio 1809)

Windows 10:n tuoreen versiopäivityksen yksi odotetuimmista ominaisuuksista on tuki säteenseurannalle DirectX Raytracing -rajapinnan kautta.

Microsoft on julkaissut Windows 10:lle aiemmin Redstone 5 -nimellä tunnetun versiopäivityksen. Windows 10:n tuorein versio on nyt 1809 ja päivityksen virallinen nimi on October 2018 Update.

Kenties näkyvin muutos Windows 10:n uudessa versiossa on tuki tummalle teemalla Explorer-tiedostoselaimessa. Käyttöliittymän toinen merkittävä muutos, eri ohjelmat saman ikkunan välilehdillä mahdollistava Sets siirtyy julkaistavaksi myöhemmässä päivityksessä.

Pelaajia puolestaan kiinnostanee eniten päivityksen mukana tuleva tuki keväällä esitellylle DirectX Raytracing -rajapinnalle eli DXR:lle. Päivityksen myötä pelinkehittäjillä on nyt mahdollisuus julkaista omat säteenseurantapäivityksensä yleiseen jakoon sitä mukaa kun ne saadaan valmiiksi. Samalla yhtiö ilmoitti julkaisevansa ensi keväänä uuden DirectML-rajapinnan, jonka on tarkoitus helpottaa erilaisten koneoppimismenetelmien hyödyntämistä peleissä ja säteenseurannassa.

Toinen merkittävä uusi ominaisuus on Leikepöydän historia. Sen Win+V-näppäinyhdistelmällä aukeava historia mahdollistaa myös edellisten Leikepöydälle kopioitujen asioiden kopioinnin pienellä vaivalla uudelleen. Samaan syssyyn tuodaan myös mahdollisuus synkronoida leikepöytä eri laitteiden välillä, jolloin yhdellä koneella kopioidun asian voi liittää toisella laitteella. Synkronointimahdollisuus aiotaan lisätä myös SwiftKey-virtuaalinäppäimistön Android- ja iOS-versioihin, jolloin sen kautta kopioidut tekstit voidaan liittää tietokoneelle ja päinvastoin. Myös Windows 10:n oma virtuaalinäppäimistö perustuu jatkossa SwiftKeyhyn, jonka yhtiö osti vuonna 2016.

Eri laitteiden välistä toimintaa parantaa myös uusi Your Phone -sovellus, joka mahdollistaa tässä vaiheessa esimerkiksi tekstiviestien lähettämisen ja luvun sekä kuvien selailun suoraan Windows 10:n kautta. Ominaisuus vaatii vähintään Android 7.0 -käyttöjärjestelmän. Applen asettamien rajoitteiden vuoksi iOS:llä ei tueta yhtä laajaa ominaisuuskirjoa kuin Android-puolella.

Parannuksia on tehty myös muun muassa Edge-selaimeen. Selaimen PDF-tukea on parannettu helpottamalla PDF-työkalurivin esiintuomista ja lisäämällä siihen ominaisuuksia kuten huomioiden lisääminen. Työkalurivin voi nyt myös sitoa suoraan osoiterivin alapuolelle, jolloin se on näkyvissä aina PDF-tiedostoja selatessa. Muihin Edgen uudistuksiin sisältyvät esimerkiksi lukutilan tuki kustomoitaville fonteille ja teemoille sekä oppimista helpottavat mahdollisuudet lisätä esimerkiksi tavuviivat tekstiin.

Voit tutustua kaikkiin Windows 10 October 2018 Update -päivityksen tuomiin muutoksiin Microsoftin blogissa. Päivityksen pitäisi löytyä välittömästi Windows Update -työkalun avulla, jonka lisäksi se on ladattavissa esimerkiksi MediaCreationTool-työkalun avulla Microsoftin verkkosivuilta.

Lähde: Microsoft

BeQuietilta uusi Silent Base 801 -täystornikotelo käännettävällä emolevykelkalla

Kotelo on varustettu äänenvaimennusmateriaalilla ja integroidulla tuuletinsäätimellä.

BeQuiet on esitellyt uuden Silent Base 801 -täystornikotelon. Kyseessä on hieman suurikokoisempi ja monipuolisemmin kustomoitavissa oleva variantti syyskuussa esitellystä Silent Base 601 -mallista. Silent Base 801:n suunnittelussa on keskitytty erityisesti hiljaisuuteen ja käytettävyyteen. Äänenvaimennus on toteutettu epäsuorin ilmanottoaukoin sekä sisäpintoihin asennetulla 10 mm paksulla äänenvaimennusmateriaalilla.

Kotelon sisäosiin pääsee käsiksi pikakiinnitteisten kylkipaneelien kautta. Saatavilla on sekä metalli- että lasikylkinen versio. Emolevykelkka on irrotettavaa mallia ja käyttäjä voi halutessaan kääntää sen ylösalaisin. Jäähdytinkennon kiinnitys kattoon on toteutettu irrotettavan kehikon avulla. Kotelosta löytyy integroitu kolmiportainen tuuletinsäädin yhteensä kuudelle PWM-tuulettimelle.

Tekniset tiedot:

  • Ulkomitat: 539 x 245,4 x 507,3 mm (S x L x K)
  • Paino: 11,43 kg
  • Materiaalit: teräs, lasi, ABS-muovi
  • Yhteensopivat emolevyt: E-ATX, ATX, micro-ATX, M-ITX
  • Etupaneeli: 2 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, mikrofoni, kuuloke, tuuletinsäädin
  • 3,5 tuuman levypaikat: 7 kpl (kotelon mukana 5)
  • 2,5 tuuman levypaikat: 15 kpl (kotelon mukana 11)
  • Laajennuskorttipaikat: 7 + 2 kpl
  • Lisäkorttien maksimipituus: 287-449 mm (riippuen levykehikon sijainnista)
  • Prosessoricoolerin maksimikorkeus: 185 mm
  • Virtalähteen maksimipituus: 288 mm
  • Tuuletinpaikat:  Edessä 3 x 120/140 mm, katossa 3 x 120/140, pohjalla, virtalähdesuojassa ja takana 1 x 120/140 mm
  • Tuulettimet: Pure Wings 2 PWM (max: 1000 RPM, 18,8 dBA, 61,2 CFM), 2 x 140 mm edessä, 1 x 140 mm takana
  • Jäähdytinyhteensopivuus: jopa 360 tai 420 mm edessä, jopa 280 tai 360 mm katossa, jopa 140 mm takana

Metallikylkisen version suositushinta on 139,90 euroa ja ikkunakylkisen 149,90 euroa. Kotelo tulee saataville oransseilla, mustilla ja hopeanvärisillä yksityiskohdilla. BeQuiet myöntää kotelolleen kolmen vuoden takuun.

Lähde: BeQuiet!