Video: AMD Radeon RX Vega unboksaus ja ensituntumat

Io-techin testiin saatiin AMD:n uudet Radeon RX Vega 64- ja 56-pelinäytönohjaimet.

AMD on antanut medialle luvan esitellä näytönohjaimet unboksausvideolla ja kuvissa ennen NDA-salassapitosopimuksen päättymistä maanantaina 14. elokuuta klo 16. Tutustumme videolla testiin saapuneeseen Radeon RX Vega 64 -näytönohjaimeen ja pakkaukseen sekä edullisempaan Radeon RX Vega 56 -malliin.

Radeon RX Vega 64 on varustettu täydellä Vega 10 -grafiikkapiirillä eli 64 laskentayksiköllä ja 4096 stream-prosessorilla. Grafiikkapiirin Boost-taajuus on 1546 MHz ja TDP-arvo 295 wattia. Näytönohjain saapuu myyntiin maanantaina 14. elokuuta ja veroton suositushinta Yhdysvalloissa on 499 dollaria eli Suomessa 24 % ALV:n kanssa todennäköisesti yli 500 euroa.

Vega 56 on varustettu 56 laskentayksiköllä ja 3584 stream-prosessorilla. Grafiikkapiirin Boost-taajuus on 1471 MHz ja TDP-arvo 210 wattia. Näytönohjain saapuu myyntiin 28. elokuuta ja veroton suositushinta Yhdysvalloissa on 399 dollaria eli Suomessa 24 % ALV:n kanssa ainakin 420 euroa.

Molemmat näytönohjaimet on varustettu kahdeksalla gigatavulla HBM2-muistia ja Vega 64:n muistiväylän kaistanleveys on 484 Gt/s ja Vega 56:n 410 Gt/s.

 

Käy tilaamassa io-techin YouTube-kanava, anna kommenteissa palautetta ja kehitämme videokonseptia lisää, kiitos!

NVIDIAn Jensen Huang vihjaa Volta-pelinäytönohjainten saapuvan markkinoille vasta ensi vuonna

NVIDIAn toimitusjohtaja Jensen Huang on kertonut yhtiön osavuosikatsauksessa, että näillä näkymin Pascal tulee olemaan parasta mitä pelaajille on tarjolla tulevana joulusesonkina. Käytännössä tämä tarkoittaa, ettei Volta-arkkitehtuuriin perustuvia GeForce-näytönohjaimia kannata odotella markkinoille ennen ensi vuotta.

NVIDIAn Volta-arkkitehtuuriin perustuvia pelinäytönohjaimia on odotettu jo hyvä tovi, eikä arkkitehtuuriin perustuvan GV100-laskentapiirin julkaisu ainakaan hillinnyt odottavien intoa mahdollisuudesta saada uusi sukupolvi käyttöön jo tänä vuonna. Tämä huolimatta siitä, että NVIDIAn virallisissa roadmapeissa Volta on ollut koko ajan vuoden 2018 tuote.

NVIDIAn osavuosikatsauksen jäljiltä seuraavan sukupolven GeForce-näytönohjaimia odottavat pelaajat voivat riisua ostohousunsa ja ripustaa ne loppuvuodeksi kaappiin. Yhtiön toimitusjohtajan Jensen Huangin mukaan Pascal tulee olemaan näillä näkymin parasta, mitä markkinoilla on tulevana joulusesonkina. Huang varmisteli kuitenkin samalla, että näytönohjaimet ovat kyllä kehitteillä ja mukana on uusia, pelaajia kiinnostavia teknologioita. Voit lukea suoran lainauksen alta.

Volta for gaming, we haven’t announced anything. And all I can say is that our pipeline is filled with some exciting new toys for the gamers, and we have some really exciting new technology to offer them in the pipeline. But for the holiday season for the foreseeable future, I think Pascal is just unbeatable. It’s just the best thing out there. And everybody who’s looking forward to playing Call of Duty or Destiny 2, if they don’t already have one, should run out and get themselves a Pascal.

Volta-arkkitehtuuriin pelaajien kannalta saapuvat uudistukset ovat vielä hämärän peitossa. Laskentakäyttöön suunnattu GV100 antaa varmasti vinkkejä tulevasta, mutta esimerkiksi Tensor-ytimiä tuskin tullaan näkemään kuluttajanäytönohjaimissa. Tensor-ytimet ovat tietyntyyppisiin matriisilaskuihin erikoistuneita yksiköitä, joiden käyttökohde löytyy neuroverkoista ja muualta tekoälyn alalta.

Näillä näkymin ensi vuonna tapahtuva julkaisu voisi sopia hyvin yksiin SK Hynixin GDDR6-suunnitelmien kanssa. SK Hynix kertoi aiemmin ajoittaneensa GDDR6-muistien massatuotannon ensi vuoden alkupuolelle sopimaan yksiin nimeämättömän näytönohjainvalmistajan aikataulujen kanssa.

Lähde: SeekingAlpha

Ryzen Threadripper 1950X venyi TheOverclockerin käsissä yli 5,5 GHz:iin testivakaana

TheOverclocker-nimimerkkiä HWBotissa käyttävä käyttäjä on onnistunut ylikellottamaan Ryzen Threadripper 1950X:n nestemäisellä typellä 5507 MHz:iin kyllin vakaana HWBot Prime -testiin. Sama nimimerkki on napsinut haltuunsa tällä hetkellä kaikki Threadripper 1950X -ennätystulokset HWBotissa.

Ryzen Threadripper -prosessoreiden arvostelut ovat vyöryneet nettiin eilen ja tänään. Threadripper-rintamalla tapahtuu kuitenkin myös ylikellotuspuolella, sillä TheOverclocker-nimimerkkiä käyttävä käyttäjä on ylikellottanut Ryzen Threadripper 1950X:n uusiin ennätyslukemiin pitäen sen edelleen testivakaana. Ennätyslukemat olivat Cinebench R15:ssä 5370 MHz, GPUPI for CPU 1B:ssä 5446 MHz ja HWBot Primessä 5507 MHz.

Prosessori oli istutettu ylikellotustesteissä Asuksen X399 Zenith Extreme -emolevyyn, johon oli asennettu lisäksi 32 Gt DDR4-muistia täyttämään prosessorin kaikki neljä muistikanavaa sekä GeForce GTX 980 Ti -näytönohjain. Prosessorin jäähdytykseen on käytetty testiajoissa luonnollisesti nestemäistä typpeä.

TheOverclocker sai 5370 MHz:n kellotaajuudella Cinebench R15 -tuloksekseen 4514 pistettä. Se on selvästi korkeampi kuin toiseksi korkein 4122 pisteen Threadripper-tulos, mutta jää jälkeen Intelin 25. syyskuuta kauppoihin saapuvalla Core i9-7960X -prosessorilla ajetuista tuloksista, jotka ovat korkeimmillaan 4931 pistettä (i9-7960X @ 5,6 GHz).

GPUPI for CPU 1B -testissä TheOverclockerin 5446 MHz:iin ylikellotettu Ryzen Threadripper 1950X sai tuloksekseen minuutin, 5 sekuntia ja 981 millisekuntia. Tulos on korkein 16-ytimisellä prosessorilla ajettu GPUPI for CPU 1B -tulos.

HWBot Prime -testissä 5507 MHz:n kellotaajuudella ajettu 9810.08 pistettä riittää korkeimpaan tulokseen Threadripper-prosessoreilla, mutta yhden 16-ytimisen prosessorin sarjassa sillä irtoaa vain kolmas sija. Listan kärjestä löytyy kaksi eri Core i9-7960X -prosessoria, jotka saivat kumpikin 5,6 GHz:n kellotaajuudella tuloksiksiin 14769.65 ja 14751 pistettä.

TheOverclockerin hallussa on tällä hetkellä kaikki Ryzen Threadripper 1950X -ennätystulokset. Loput tuloksista on ajettu noin 5,2 – 5,3 GHz:n kellotaajuuksilla.

Lähde: HWBot

HTC U11:n tuore päivitys tuo mukanaan tuen Bluetooth 5.0:lle ja 60 FPS videokuvaukselle

11.8.2017 - 11:33 / Juha Kokkonen Mobiili Kommentit (8)

HTC U11:lle Bluetooth 5.0:n ja 60 FPS videokuvauksen tuovan päivityksen jakelu on alkanut.

HTC on ilmoittanut Facebook-sivuillaan aloittaneensa uuden päivityksen syöttämisen U11-huippumallilleen. Päivitys tuo mukanaan pari merkittävää paikkausta laitteen puutteisiin yhteyksien sekä videokuvauksen osalta.

Päivitys sisältää tuen Bluetooth 5.0:lle, jonka puuttumista io-techin lukijatkin aikanaan kommenttiosiossa ihmettelivät. Bluetooth 5.0 tuo mukanaan jopa nelinkertaisen kantaman sekä kaksinkertaisen siirtonopeuden 4.2-versioon nähden matalan virrankulutuksen tilassa. Toisena kaivattuna parannuksena päivitys tuo 60 FPS ruudunpäivitysnopeuden kameran 1080p-videotallennukseen. Päivitys sisältää myös Googlen tuoreet tietoturvapäivitykset sekä vakausparannuksia. Aiemmin puhuttuja uusia puristustoimintoja ei päivityksestä tiettävästi vielä löydy.

Päivitykset syötetään laitteisiin ilmeisesti portautetusti, sillä yritys kertoo kansainvälisillä Facebook-sivuillaan sen tulevan saataville maailmanlaajuisesti lähikuukausien aikana. Yrityksen kotimaassa Taiwanissa päivityksen syöttäminen on jo aloitettu.

io-tech tutustui U11:een kesäkuun lopulla kokeiltua-artikkelin muodossa ja totesi sen varteenotettavaksi vaihtoehdoksi high-end-hintaluokassa.

Lähde: HTC (1)(2)

Päivitys testilabrasta: Ryzen Threadripper DDR4-3200-muisteilla & Game Mode

Ajoimme muutamia lisätestejä tänään julkaistun alkuperäisen Ryzen Threadripper -artikkelin jatkeeksi DDR4-3200-muistinopeudella ja Game Mode -tilassa.

Ryzen Threadripper -artikkelin testit ajettiin 16 gigatavulla Corsairin DDR4-2667-muistia, koska aikaisemmat testitulokset esimerkiksi Core i9-7900X -prosessorilla oli ajettu kyseisillä muisteilla. Saimme kuitenkin Ryzen Threadripper -prosessoreiden mukana käyttöön 32 gigatavua G.Skillin DDR4-3200-nopeudella toimivaa Trident RGB -muistia.

DDR4-3200-nopeudella lukunopeus parani noin 13 000 Mt/s, kirjoitusnopeus 9000 Mt/s ja kopiointinopeus 7500 Mt/s. Lisäksi muistien latenssi laski 98 nanosekunnista 89 nanosekuntiin.

Vakiona Ryzen Threadripper -prosessoreiden muistiohjain toimii UMA-tilassa eli Distributed Modessa, jossa käytössä on molempien piisirujen kaksikanavainen muistiohjain ja koko keskusmuisti. Ryzen Master -ohjelmasta on valittavissa Creator Moden tilalle Game Mode (alapuolella), joka ottaa käyttöön NUMA-tilan eli Local Moden ja kytkee samalla puolet prosessoriytimistä pois käytöstä.

ARMA 3 -testissä keskimääräinen ruudunpäivitysnopeus parani DDR4-3200-muisteilla vain yhdellä FPS:llä, mutta Game Modessa kahdeksalla ytimellä parannusta tuli 3-4 FPS:ää.

Battlefield 1:ssä puolestaan Game Mode paransi keskimääräistä ruudunpäivitysnopeusta vain 1-2 FPS:llä, mutta DDR4-3200-muistinopeudella parannusta tuli noin 7 FPS:ää.

Yhteenvetona voidaan todeta, että on hyvin pelikohtaista, miten DDR4-muistien nopeus tai Game Mode vaikuttaa suorituskykyyn.

Lisäksi artikkeliin on päivitetty kaikki Prime95-testit, jotka on nyt ajettu ohjelman vanhemmalla ja Ryzen-prosessoreita enemmän kuormittavalla 28.10-versiolla (In-place Large FFTs 128/128). Myös ylikellotustestien lämpökamerakuva päivitettiin raskaammalla Prime95-kuormituksella ja virrankulutusmittaukset tehtiin uusiksi.

Ryzen Threadripper on haastava jäähdytettävä, Enermax, Noctua ja EKWB julkaisivat omat ratkaisunsa

AMD:n Ryzen Threadripper on historian suurin kuluttajaprosessori, ainakin jos Slot-1- ja Slot-A -prosessorit unohdetaan korttimaisine kotelointeineen. Suuri koko aiheuttaa myös päänvaivaa jäähdytyksen toteutuksessa, jonka vuoksi useat valmistajat ovatkin julkaisseet vain Threadripper- ja Epyc-prosessoreille sopivia, räätälöityjä jäähdyttimiä.

AMD:n Ryzen Threadripper -prosessorit ovat historian kookkaimmat prosessorit kuluttajamarkkinoilla, ainakin jos luvuista lasketaan pois Slot-1- ja Slot-A -prosessorit, joiden kotelointi oli kortti-tyyppisenä varsin massiivinen. Suurikokoinen lämmönlevittäjä ja uudet, epäsymmetriset jäähdyttimen kiinnikkeet ovat aiheuttaneet myös jäähdytinvalmistajille omat haasteensa, eikä suurelle osalle jäähdyttimistä voida tämän vuoksi luvata yhteensopivuutta.

Asetekin ja monen muun valmistajan AiO-nestejäähdyttimet ovat teknisesti yhteensopivia uuden TR4-prosessorikannan kanssa, mutta ne vaativat tuekseen uudenlaiset kiinnikkeet. Asetekin kiinnitysmetodille sopivat kiinnikkeet tulevat suoraan Threadripper-prosessoreiden mukana, mutta muut valmistajat joutuvat turvautumaan perinteisempiin toimitustapoihin. Yhteensä Threadripper-yhteensopivia jäähdyttimiä oli AMD:n dioissa listattu 25, joista 20 on AiO-nestejäähdyttimiä ja viisi perinteisiä ilmajäähdytteisiä tornicoolereita, joihin kuuluu myös tässä uutisessa esitellyt Noctuan uutuudet.

Asetekin ja muiden nykyvalmistajien AiO-nestejäähdyttimet eivät ole myöskään se optimaalinen ratkaisu suurikokoisen Threadripper-prosessorin jäähdyttämiseen, sillä niiden kontaktipinta koskettaa vain osaa koko lämmönlevittäjästä. Mikä pahinta, vaikka esimerkiksi Asetekin standardi pyöreä pohja peittää juuri ja juuri Threadripperin ytimet, ne eivät osu suoraan jäähdytyskanavien kohdalle ja ovat osittain jäähdyttimen kiinnitysruuvien kohdalla, mikä heikentää kontaktia entisestään.

Enermax on lähestynyt Threadripperiä suoraan valmistamalla sille täysin uuden Liqtech TR4 -AiO-nestejäähdyttimen. Nestejäähdytin on kulmistaan pyöristetty suorakulmio ja se peittää koko Threadripper-prosessorin lämmönlevittäjän. Se hyödyntää Enermaxin patentoimaa SCT-kanavointia (Shunt-Channel-Technology) blokin sisällä, minkä yhtiö kertoo edistävän coolerin jäähdytystehoa.

Enermaxin Liqtech TR4 -AiO-nestejäähdytin tulee saataville kahtena varianttina, joiden ainut ero on jäähdytyskennon koko ja siihen asennettujen tuuletinten määrä. Kevyempi malleista tottelee tuotenimeä Liqtech TR4 240 ja on varustettu kahdella 120 mm:n tuulettimella 240 mm:n jäähdytyskennolla, kun järeämpi on nimeltään Liqtech TR4 360 ja on varustettu kolmella 120 mm:n tuulettimella ja 360 mm:n jäähdytyskennolla.

Noctua on puolestaan julkaissut kolme tornimallista, ilmajäähdytteistä prosessoricooleria Ryzen Threadripperille. Coolerit perustuvat vanhoihin, hyviksi todettuihin ratkaisuihin, ja uutta niissä onkin oikeastaan vain kontaktipinta prosessorin jäähdyttimeen ja uusi SecuFirm 2 -kiinnitysratkaisu TR4- ja SP3-prosessorikannoille.

Noctuan Ryzen Threadripper -yhteensopivat coolerit tottelevat mallinimiä NH-U14S TR4-SP3-, NH-U12S TR4-SP3 ja NH-U9 TR4-SP3. Kaikki kolme on varustettu nikkelöidyllä, kuparisella pohjalevyllä ja kuparisilla lämpöputkilla. Alumiiniset jäähdytinrivastot on mitoitettu kunkin mallin tuulettimen mukaan joko 140, 120 tai 92 millisiksi kanttiinsa ja syvyyttä niillä on 52, 45 ja 71 millimetriä. NH-U14S:n mukana tulee yksi NF-A15-tuuletin, NH-U12S:n mukana yksi NF-F12-tuuletin ja NH-U9:n mukana kaksi NF-A9-tuuletinta.

Noctuan mukaan sen Threadripper-yhteensopivien NH-U14S TR4-SP3-, NH-U12S TR4-SP3- ja NH-U9 TR4-SP3 -coolereiden tuotanto on parhaillaan käynnissä ja toimitukset ovat alkamassa tai jo alkaneet. Kauppojen hyllyillä coolereiden pitäisi olla viimeistään kuun lopussa. Coolereiden suositushinnat ovat edellä mainitussa järjestyksessä 79,90, 69,90 ja 69,90 euroa.

Slovenialainen EK WaterBlocks on puolestaan esitellyt Ryzen Threadripper -prosessoreille sopivat nestejäähdytysblokit. EK-Supremacy EVO Threadripper Edition -nestejäähdytysblokit perustuvat aiemmista EK-Supremacy EVO -blokeista tuttuun rakenteeseen, mutta uusi versio peittää koko Threadripper-prosessorin lämmönlevittäjän. Nestejäähdytysblokin jäähdytystehon takana on 52 pientä uraa, jotka on aseteltu vain 0,25 millimetrin välein toisistaan, sekä Threadripper-prosessoreille optimoitu Jet Plate -levy, joka ohjaa nestevirran optimaalisesti blokin sisään.

EK-Supremacy EVO Threadripper Edition -nestejäähdytysblokki tulee saataville kolmena tuttuna varianttina. Kaikille yhteistä on nikkelöity, kuparinen pohjalevy, jonka päälle tulee versiosta riippuen asetaalimuovista, läpinäkyvästä akryylipleksistä tai nikkelöidystä messingistä valmistettu kansiosa. EK-Supremacy EVO Threadripper Edition on suoraan paketista otettaessa yhteensopiva sellaisenaan TR4- ja SP3-kantoihin esiasennettuine sormiruuveineen.

Läpinäkyvällä pleksikannella tai asetaalimuovikannella varustettu EK-Supremacy EVO Threadripper Edition kustantaa EKWB:n omassa verkkokaupassa 67,95 euroa. Nikkelöidyllä messinkikannella varustetun version hinta on puolestaan 86,95 euroa. Blokit ovat nyt ennakkotilattavissa ja niiden toimitukset aloitetaan 18. päivä kuluvaa kuuta.

Lähteet: GamersNexus (YouTube), Enermax, Noctua, EKWB

Uusi artikkeli: Testissä AMD Ryzen Threadripper 1950X & 1920X

io-techin testissä AMD:n 16- ja 12-ytimiset Ryzen Threadripper -prosessorit.

Tutustumme artikkelissa AMD:n uusiin Socket TR4 -kantaisiin Highend Desktop- eli HEDT-prosessoreihin ja X399-alustaan.

Testeissä vertailukohtina ovat mukana Intelin tuore 10-ytiminen Core i9-7900X sekä Core i7-6950X-, Ryzen 7 1800X-, Core i7-7740X- ja Core i7-7700K -prosessorit.

Suorituskykymittausten lisäksi mukana on myös tehonkulutus- ja lämpötilamittaukset sekä ylikellotustestit.

Lue artikkeli: Testissä AMD Ryzen Threadripper 1950X & 1920X

Uusi artikkeli: Testissä Fractal Design Meshify C

io-tech testasi tuoreeltaan Fractal Desingin uuden Meshify C -kotelon.

io-techin kesän ensimmäisessä koteloartikkelissa tututustaan Fractal Designin uunituoreeseen Meshify C -koteloon, joka julkaistiin tänään. Noin 90 euron hintainen kotelo perustuu samaan runkoon alkuvuodesta esitellyn Define C -mallin kanssa, mutta keskittyy ulkomuodossaan enemmän näyttävyyteen äänenvaimennuksen sijaan. Uutta kotelossa on verkkopintainen etupaneeli, lasinen kylki sekä sisustan mustat yksityiskohdat.

Artikkelissa käymme tuttuun tapaan läpi kotelon rakenteellisen toteutuksen, yksityiskohdat, komponenttien asennettavuuden sekä suoritamme lämpötila- ja melumittaukset.

Lue artikkeli: Testissä Fractal Design Meshify C

Emolevyvalmistajat lipsauttivat Ryzen Threadripper 1920:n tekniset tiedot julki

Julki lipsahtaneiden tietojen mukaan Ryzen Threadripper 1920:n peruskellotaajuus on näillä näkymin 3,2 ja Boost-kellotaajuus 3,8 GHz. Prosessorin TDP-arvoksi emolevyvalmistajat ilmoittavat 140 wattia, eli 40 wattia vähemmän kuin X:llä varustettujen, korkeammalle kellotettujen mallien kohdalla.

AMD on esitellyt tähän mennessä kolme Ryzen Threadripper -prosessoria: 8-ytimisen 1900X:n, 12-ytimisen 1920X:n ja 16-ytimisen 1950X:n. Huhuissa on mainittu jo aiemmin hieman maltillisemmin kellotaajuuksin toimivat, ilman X-merkintää varustetut Threadripper-mallit, mutta tarkemmat tiedot niistä ovat olleet kiven alla.

Nyt yhdelle X:ttömälle mallille on saatu varmistus, kun Asus, ASRock ja Gigabyte ovat kukin listanneet X399-emolevyjensä yhteensopivien prosessoreiden listassa 1920X:n ja 1950X:n ohella myös 1920:n. Prosessori on sittemmin jo poistettu listoilta, mutta Tweakers.net ehti saada haltuunsa kuvankaappaukset Asuksen ja ASRockin listoista ajoissa ja VideoCardzilta löysimme kuvankaappauksen myös Gigabyten listauksesta.

1920:ssa on ytimiä 1920X:n tapaan 12 ja SMT-teknologian kautta prosessori kykenee suorittamaan yhtäaikaisesti 24 säiettä. L2-välimuistia on 12 ytimen myötä 6 Mt ja L3-välimuistia täydet 32 Mt. ASRockin ja Gigabyten listauksissa Ryzen Threadripper 1920:n peruskellotaajuudeksi kerrotaan 3,2 GHz, mutta Asus listaa peruskellotaajuudeksi 3,5 GHz. Asuksen mainitsema lukema on todennäköisimmin virheellinen, sillä 3,5 GHz on 1920X:n peruskellotaajuus. Vain Gigabyte on listannut prosessorille myös Boost-kellotaajuuden, jonka se kertoo olevan 3,8 GHz. Kaikki kolme olivat yhtä mieltä siitä, että prosessorin TDP-arvo on 140 wattia, kun X-malleilla se on 180 wattia.

Lähteet: Tweakers.net, VideoCardz

Fractal Design esitteli uuden Meshify C -miditornikotelon

Fractal Designin uusi Meshify C -kotelo on näyttävämpi variantti Define C -mallista.

Fractal Design on esitellyt juuri uuden Meshify C -miditornikotelon, joka sijoittuu alle 100 euron hintaluokkaan. Uutuus perustuu samaan runkoon io-techissä alkuvuodesta testatun Define C -mallin kanssa, mutta poikkeaa ulkonäkön, äänenvaimennusominaisuuksien sekä yksityiskohtien värityksen suhteen ”sisarmallistaan”. Kylkipaneeli on valmistettu karkaistusta lasista.

Ulkomitoiltaan varsin kompakti miditornikotelo tarjoaa tilat ATX-emolevylle, kahdelle 3,5 tuuman kiintolevylle, kolmelle 2,5 tuuman levyasemalle sekä seitsemälle laajennuskortille, joiden pituus voi olla jopa 335 mm. Jäähdytys on toteutettu vakiona kahdella 120 mm tuulettimella – kaikkiaan paikkoja on jopa seitsemälle tuulettimelle.

Meshify C:n tekniset tiedot:

 • Ulkomitat: 217 x 453 x 413 mm (L x K x S)
 • Paino: 6,7 kg
 • Materiaali: Teräs, muovi
 • Yhteensopivat emolevyt: ATX, micro-ATX, mini-ITX
 • 3,5 tuuman levypaikat: 2 kpl
 • 2,5 tuuman levypaikat 3 kpl
 • Laajennuskorttipaikat: 7 kpl
 • Lisäkorttien maksimipituus: 315-335 mm
 • ATX-virtalähteen maksimipituus: 175 mm
 • Prosessoricoolerin maksimikorkeus: 172 mm
 • Tuuletinpaikat:  2 x 140 mm tai 3 x 120 mm edessä, 1 x 120 mm takana ja pohjassa, 2 x 120/140 mm katossa
 • Tuulettimet: 2 x 120 mm Dynamic X2 GP12
 • Jäähdytinyhteensopivuus: 120 mm takana; 240, 280 tai 360 mm edessä, 240 mm katossa

Meshify C tulee saataville välittömästi 89,90 euron suositushintaan. Kotelosta on saatavilla vain yksi versio ja värivaihtoehto.

io-techin testin uutuuskotelosta voi lukea tuoreeltaan täältä.

Lähde: Fractal Design